Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Nem hiszem, hogy fake lenne, ahhoz túl profi. Még a baloldali képernyőn is látszik.Tudom, már unalmas, de ezen most meghaltam. A Dallas Stars NHL meccsén fotózták:naneee ezt tényleg ott helyben leadták így ? Drip
http://ll-media.tmz.com/2013/01/20/0120-manti-scoreboard-2.jpg Schleck
több mint 13 éve
Tudom, már unalmas, de ezen most meghaltam. A Dallas Stars NHL meccsén fotózták:naneee ezt tényleg ott helyben leadták így ?
Schleck
több mint 13 éve
Tudom, már unalmas, de ezen most meghaltam. A Dallas Stars NHL meccsén fotózták:
több mint 13 éve
Tanulj szüleid hibájából... HASZNÁLJ ÓVSZERT
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
több mint 13 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Szerintem nevetséges, de ténylegesen nevetni ezek szerint csak te tudsz rajta 😀ezek szerint csak nekem vicces az ilyen boldog vagyok+ hülye fejet vágok szarság. 😊Kissvalaki elmagyarázhatná nekem is mi a poénSzobi22ezt nem értem. eke-e vagyok?peteynem vagy az,csak boldog.
Kiss
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
ezek szerint csak nekem vicces az ilyen boldog vagyok+ hülye fejet vágok szarság. 😊valaki elmagyarázhatná nekem is mi a poénSzobi22ezt nem értem. eke-e vagyok?peteynem vagy az,csak boldog.
Kiss

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
több mint 13 éve
látszik hogy még van 3 vizsgám 😀na .brk lehet hogy jó vicc, de hogy nem fogom végigolvasni az ziher 😀eaglesmcnabblátszik, hogy véget ért a vizsgaidőszakod, nekem még tart úgyh nyilván elolvastam kétszer is 😀.brk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
na .brk lehet hogy jó vicc, de hogy nem fogom végigolvasni az ziher 😀eaglesmcnabblátszik, hogy véget ért a vizsgaidőszakod, nekem még tart úgyh nyilván elolvastam kétszer is 😀