Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Ezt a borozáshoz való kis köszöntőt ajánlom figyelmetekbe!beteg!!! 😂
Eljött a szép nap, midőn a legjobb pi-
ros bor mellett köszöntöttünk és a boros kan-
nát két kézre fogva hangos rivalgással
kívántunk Neked sok szépet, s örültünk, hogy
élvezted életed boldog órait, de a kis fa-
kadó rózsa is csak egyszer virít és a Te tava-
szod is elhervad egyszer, s a régi jó du-
daszó hangja is ködbe vesz, és a nagy csavar-
gások boldog emléke már a múlté lesz.
Valamennyien őszintén mondhatjuk, hogy sza-
porodó éveid bölcs férfivé tettek, s még sokáig aka-
runk a Te dicső napokat látott öreg fa-
ludban borozgatni és emlékezni elmúlt tava-
szodra.
Most minden második sort hagyjatok ki és úgy olvassátok el...
😀 😀diverdoc
több mint 13 éve
már a ten or x, mint rang is ütött, de már mindennek a legalja 😀
több mint 13 éve
Tenorx, neked megártott a műszaki felsőoktatás! 😊vadibandiMeg a vizsgaidőszak 😀
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Ezt a borozáshoz való kis köszöntőt ajánlom figyelmetekbe! Eljött a szép nap, midőn a legjobb pi-
ros bor mellett köszöntöttünk és a boros kan-
nát két kézre fogva hangos rivalgással
kívántunk Neked sok szépet, s örültünk, hogy
élvezted életed boldog órait, de a kis fa-
kadó rózsa is csak egyszer virít és a Te tava-
szod is elhervad egyszer, s a régi jó du-
daszó hangja is ködbe vesz, és a nagy csavar-
gások boldog emléke már a múlté lesz.
Valamennyien őszintén mondhatjuk, hogy sza-
porodó éveid bölcs férfivé tettek, s még sokáig aka-
runk a Te dicső napokat látott öreg fa-
ludban borozgatni és emlékezni elmúlt tava-
szodra.
Most minden második sort hagyjatok ki és úgy olvassátok el...
😀 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Sobri!Ez a sig és a karikatúra teljes összhangban van! 😊
több mint 13 éve
Végtelen számú matematikus bemegy a kocsmába. Aszondja az első: "Kérek egy sört" Aszondja a második: "Én egy fél sört kérek" A harmadik: "Én egy negyed sört" ... így tovább, mire a tizedik kérés után a csapos: "Elmentek ti a fenébe!" és kirakott két sört a pultra 😀Két statisztikus elmegy vadászni. Meglátnak egy szarvasbikát. rálő az első, 2méterre elvéti jobbra, rálő a másik 2 méterre elvéti balra.
Megszólal az egyik:
-Hát... végül is eltaláltuk...
több mint 13 éve
A székely a fiával hazafelé tart és az apa beugrik a kocsmába.Csak pár óra múlva kerül elő.A fia megszólal:
-Édesapám! Kend olyan mint a kutya fasza. Nagyon könnyen bémegy mindenhova, de ugyancsak nehezen gyün ki!
Az apja nézi egy ideig, majd így szól:
-Ej Áron Te meg olyan vagy mint az anyád picsája. Minnél nagyobb vagy, annál kevesebb az örömöm benned!
😀 😀
több mint 13 éve
A polipropilénes vicc a fészbúkomon 10 perc alatt 15 lájkot kapott! 😀 Thx Diamondshead! 😛kobalu91nincs mit, én az év utolsó munkaórájában percekig röhögtem rajta, ebből is nyilvánvaló volt, hogy túl sok volt a meló 2010-ben.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Szilveszteri buliban elhangzott aranyköpés 😀mindig van valami aranyköpet...
"Jól vagyok, csak ki kell józanodjak."Farky
-"bratyeszom gábor, csúnyák vagyunk már nagyon, húzzunk haza aludni te is már picsa részeg vagy....
-"áh te csak részeg, hogy azt hiszed" 😀
@KJuraszik
több mint 13 éve
Woody Allen:Az utazási irodában azt mondták, 7 éjszakát tölthetek Hawaiin. De egyetlen napot sem.
-
A halálhoz fűződő viszonyom változatlan. Erősen ellenzem.
-
Elmentem egy masszázsszalonba. Sajnos önkiszolgáló volt.
-
A feleségem a legrosszabb szakács. Nem hiszem, hogy a fasírtnak világítania kellene a sötétben.
-
Alapvetően hülye családból származom. Az apám színbolond volt. Egy bankban dolgozott, de elkapták, ahogy A4-es papírokat lopott.
-
Pompás aranyóra. Büszke vagyok rá. Nagyapám a halálos ágyán adta el nekem.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hófehérke 7 pasival élt együtt,Piroska szülői tiltás ellenére egyedül csavargott, Csipkerózsika egy idegennel csókolózott, majd hozzáment, Hamupipőke kiszökött éjjel egy buliba.Ezeken a meséken nőttünk fel és csodálkoznak a szüleink, hogy milyenek vagyunk?Ez kurva nagy 😂
több mint 13 éve
Kicsit másképpen:bazz direkt rákerestem és nem találtam. lehet részeg vagyok még 😀Orvos a férjnek:hmmm... Ez most komoly?(olvass vissza 10 hsz-t plíz)tothbebe
- Uram, a felesége beteg, de nem tudjuk pontosan mi baja, vagy aids, vagy alzheimer. Azt javaslom, vigye kis a város szélére, és hagyja ott. ha hazatalál semmiképpen se bassza meg.
:rolleyes:.brk
így viszont dobok ode egy lájkot.brk
Egy nagyotthalló utazik a barátjával repülőn. Leszállás előtt a stewardes közli, hogy az úticél ország lakosságának a fele tbc-s, másik fele aids-es. A nagyotthalló kérdezi:
-Mit mondott?
-Azt, hogy csak azt dugjad meg aki köhög!
több mint 13 éve
catattack
3 520
8 éves lányom aranyköpése.Aranyos! 😊
Beszélgettünk a fiaimmal egy meccsről, anyám megkérdezte mi az a first down? Mire a lányom:
First down az amikor a sárga vonalon átviszik a labdát! 😀 😀diverdoc
több mint 13 éve
Szilveszteri buliban elhangzott aranyköpés 😀"Jól vagyok, csak ki kell józanodjak."
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
8 éves lányom aranyköpése.Beszélgettünk a fiaimmal egy meccsről, anyám megkérdezte mi az a first down? Mire a lányom:
First down az amikor a sárga vonalon átviszik a labdát! 😀 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez kinyírt így félkettőkor:több mint 14 éve
biztos volt már,hány tinilány kell egy villanykörte kicseréléshez?
11+,
1 kicseréli, míg a többi fejenként ezer-ezer képet csinál, és felrakja a facebookra.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
.brk
1 890
bazz direkt rákerestem és nem találtam. lehet részeg vagyok még 😀Orvos a férjnek:hmmm... Ez most komoly?(olvass vissza 10 hsz-t plíz)tothbebe
- Uram, a felesége beteg, de nem tudjuk pontosan mi baja, vagy aids, vagy alzheimer. Azt javaslom, vigye kis a város szélére, és hagyja ott. ha hazatalál semmiképpen se bassza meg.
így viszont dobok ode egy lájkot
több mint 14 éve
Orvos a férjnek:hmmm... Ez most komoly?(olvass vissza 10 hsz-t plíz)
You're waiting for a train - a train that will take you far away. You know where you hope the train will take you, but you can't know for sure. But it doesn't matter...