bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 949 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
3 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 958 — je suis poloska
Bold move volt Calebet játszatni a döntőben 😊
Jakehomer
Nem ezen múlt, a jobb csapat nyert, gratulálok! 😊
caminoi
Köszi szépen, meg mindenkinek a játékot, végre egy normális szezon 😀

Huh 12 hosszú év után újra a trónon, remélem, Igor, nem hagyod abba, még szeretnélek párszor elverni 😀
Jakehomer
Nagy grat a győzelemhez, és mindenki másnak is aki elégedett volt a szezonjával. Ja és természetesen BUÉK mindenkinek.

Valahogy sikerült bennmaradni, szóval elvileg maradnom kéne... de még augusztusig sok idő van, meglátjuk még.
Igor
most már maradjál légyszi, mert sorozatban két ezüstérem után végre jövök én is (nyilván az alapszakaszom miatt, mert PO első körben egyből ki is zúgtam 😀)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 390 — No 1 Zhang Yufei fan
Jakehomer
caminoi

Huh 12 hosszú év után újra a trónon, remélem, Igor, nem hagyod abba, még szeretnélek párszor elverni 😀
Jakehomer
Nagy grat a győzelemhez, és mindenki másnak is aki elégedett volt a szezonjával. Ja és természetesen BUÉK mindenkinek.

Valahogy sikerült bennmaradni, szóval elvileg maradnom kéne... de még augusztusig sok idő van, meglátjuk még.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 017 — Keep pounding
Jakehomer
caminoi

Jakehomer
Gratula!

A végére sikerült a 13. helyet elcsípni, pedig ez egy sokkal többre hivatott roster volt, olyan sérülések jöttek, amikkel nem tudtam mit kezdeni, plusz a LB poszt félremenedzselését nem bírtam el...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Szesze New York Giants 21 352 — Giants fan
Én pedig azt remélem, hogy nem lesz túl nagy módosítás, mert épp az én idei szezonom a legjobb példa rá, hogy egyáltalán nem kicsi a mozgástér. Egész évben brutális sérüléshullámmal küzdöttem és úgy lettem harmadik kb minden fordulóban jónak számító pontokkal, hogy a végére a 29 fős rosteremből 9 emberem volt draftolt (ebből 7 kezdett) és pl LB poszton az utolsó héten a 9. és 10. számú LB-vel sikerült behúzni a bronzot, úgy hogy mindkettő 15+t hozott. Egész évben minden posztra tudtam hozni használható/jó embereket folyamatosan hátulról waiverelve és igazából csak azért nem lett még jobb ez a szezonom, mert szinte minden héten brutálisan elbasztam a padoztatásokat. Szóval nagyon remélem, h nem lesz lebutítva semmi érdemi a szabályokkal kapcsolatban, mert az ebből is látszik, hogy nyilvánvalóan nem igaz, hogy nem lehet év közben waiverelni..

Szerkesztette: Szesze
3 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 290 — farkas.l.zoltan@gmail.com
4.hely lett a vége, egész jó eredmény a szezon kezdéshez képest. A végén több is kijohetett volna a forma alapján, de elégedett vagyok a szezonnal.

Köszi mindenkinek a játékot, remélem jövőre már sikerül nagyobbat módosítani a pontozáson és a roster kialakításon mert ez már nagyon elavult és elég kis mozgásteret enged

3 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 050 — Amerikai sportok rajongója
Akkor én a Final standings alapján mint 17. helyezett kiestem ugye?
3 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 100 — a new hope (again)
na, a végére csak kijött a potenciál, 245 p mikor már semmit nem számít 💪
peach
na elmennek ezek a picsába, megint 241 pont 😀
gratula a bajnoknak és köszi az elmúlt pár szezont. majd igyekszek visszajutni, de amennyi energiát bele tudtam tenni mostanában úgy elég nehéz lesz...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 050 — Amerikai sportok rajongója
Gratula a bajnoknak!
3 hónapja
Szép volt Jake! Teljesen megérdemelt bajnoki cím, grat!

3 hónapja
Még hogy haldoklik a hazai építőipar... Gratula a szakmunkásoknak, alapszakasz és SB győzelem, azt nem lehet szerencsével magyarázni 🙂

3 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 715
gratula a bajnoki címhez 😊

Cowboys 4ever.
3 hónapja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 955 — Panthers fan
Jakehomer
caminoi

Tepper takarodj!
3 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 849 — Ajmo Vatreni
Gratula a bajnoknak!
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 6 173
Gratula a Csehszlovák Hidegburkolóknak! 😊
3 hónapja
caminoi Green Bay Packers Wisconsin Badgers 229
Jakehomer
3 hónapja

Tepper takarodj!
3 hónapja
Nomac New England Patriots 3 409 — balazs.t85@gmail.com
peach
Ismét találkozunk akkor 😀
3 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 100 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
What is Love? 🙂
Mint a slágerben, királycsináló, ha 32+ pontot hajigál össze a Saints ellen vagy hóhér aki a bronzmeccs enyészetébe taszítja a csapatom...
FLZOLI
Annyira rossz volt a Saints, hogy nem kellett passzolni, minőségi mákolás volt. gg 😊
Jakehomer
Jól indult de az NFC South-ban sosem lehet bízni... Gratula, megérdemelt győzelem volt, hajrá az SB-ben 🙂

3 hónapja
What is Love? 🙂
Mint a slágerben, királycsináló, ha 32+ pontot hajigál össze a Saints ellen vagy hóhér aki a bronzmeccs enyészetébe taszítja a csapatom...
FLZOLI
Annyira rossz volt a Saints, hogy nem kellett passzolni, minőségi mákolás volt. gg 😊

Tepper takarodj!
3 hónapja
caminoi Green Bay Packers Wisconsin Badgers 229
Hát ez fájdalmas volt így a végére, de már sokadszor járok így, szóval nem lepődtem meg. Sajnos a végére már kb nem volt olyan emberem a védelemben aki nem csere vagy inkább a csere cseréje lett volna, de még így is majdnem meglett a döntő. Tökéletesen jellemzi a szezont, hogy még a legutolsó meccsen is megsérült Watson és túlképp ezen múlott a forduló is (az utsó két fordulóban összesen 10 emberem esett ki a csapatból menet közben..) Mindenesetre grat caminoi, sok sikert a döntőben!
Szesze
Köszi, neked is grat, azért ez röfög rendesen, ha így marad. A két csapatból gyúrhatnánk egy egészségeset a döntőre, még én se tudom hogy fogok kiállni. 😀
3 hónapja
Hát ez fájdalmas volt így a végére, de már sokadszor járok így, szóval nem lepődtem meg. Sajnos a végére már kb nem volt olyan emberem a védelemben aki nem csere vagy inkább a csere cseréje lett volna, de még így is majdnem meglett a döntő. Tökéletesen jellemzi a szezont, hogy még a legutolsó meccsen is megsérült Watson és tulképp ezen múlott a forduló is (az utsó két fordulóban összesen 10 emberem esett ki a csapatból menet közben..) Mindenesetre grat caminoi, sok sikert a döntőben!

3 hónapja
Kurva gyenge teljesítmény a védelemtől, innentől kezdve a Saints D és a Bucs OL kezében a sorsom. Go NFC South 😀
Jakehomer
Vagy a dallasi kicker.
Szesze
Aubrey cheat code 😀

De kellett is.

Tepper takarodj!
3 hónapja
What is Love? 🙂

3 hónapja
Kurva gyenge teljesítmény a védelemtől, innentől kezdve a Saints D és a Bucs OL kezében a sorsom. Go NFC South 😀
Jakehomer
Vagy a dallasi kicker.