NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
80
9
2:15, ARENA4
bowl.hu div. 1.
17 feliratkozó
több mint 10 éve
Draft időpont: 2026. szeptember 2. szerda 20 óra2026-os draftsorrend:
1. Super Bowl Bound (schuldid)
2. JoeyPorter
3. Philadelphia Phireballs (miller108)
4. BKV Conductors (Rajna)
5. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
6. Waiver Warriors (tony Adams)
7. Pax Cowboys (Antonius)
8. Shilkor's Horde (shilkor)
9. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
10. New England ETO (dr0725)
11. Loco Motive (peterk2005)
12. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
13. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
14. CartmanTeam (cartman023)
15. Southside Guerillas (zinedine5)
16. Susogós Mackók (Toto21)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Komáromi Repülők (newyorkjet)
19. hrabovszki
20. Kamino Clones (caminoi)
Szerkesztette: Rajna
47 perce
Nem is tudom már hányadik év, hogy idény első néhány fordulóban kiesnek top pickjeim. Most 2 meccsig bírta az első körösöm. Season ending. És a kezdő irányítóm is másfél meccsig bírta. Ő még játszik majd, de sokra megyek vele, ha jópár fordulóban nincs.A legfőbb gondom, hogy már inkább frusztrál a dolog, mint motiválna. Így meg nem tudom mennyi értelme van játszani...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 órája
Köszi 😊 Nagyon hektikus a csapat még, most éppen a szebb arcukat mutatták, nálad meg több volt most betli....Gratula a winhez. Jól kezdtél és végig kézben tartottad a meccset. Akárhányszor ránéztem az eredményre, mert ugye közben néztem azt a felemelő Patriots támadójátékot, mindig volt 10-15 pont pluszod. Nekem nagyjából semmi nem jött ki, senki sem tudott kiugrót nyújtani az O-ban és a D-ben is többen alulteljesítettek.
Antonius
zinedine5
Volt ebben a W-ben szerencse bőven, úgyhogy továbbra is várom vissza a sérülteket, Gray teljes idejű LB szerepét, Metcalf meg Herbert javulását, kb "csak" ennyi van a kívánságlistámon 😀
Cowboys 4ever.
13 órája
...Gratula a winhez. Jól kezdtél és végig kézben tartottad a meccset. Akárhányszor ránéztem az eredményre, mert ugye közben néztem azt a felemelő Patriots támadójátékot, mindig volt 10-15 pont pluszod. Nekem nagyjából semmi nem jött ki, senki sem tudott kiugrót nyújtani az O-ban és a D-ben is többen alulteljesítettek.
Antonius
14 órája
Micsoda alulteljesítés kb mindenkitől, hát így nehéz lesz bármi értelmeset kihozni a szezonból...Lassan jöhetnek a pánik cserék, szóval aki nyitott rá nyugodtan nézzen körül nálam van-e számára értékes portéka
15 órája
Két szerencsés W után jött egy kicsit peches L, védőim nem nagyon akartak ütközni, Thompson meg korán le is halt, ez van, grat Tíbóéknak (és a pacskersz d-nek)
Tepper takarodj!
5 napja
Ja azt hittem egymás ellen leszünk aztán viccelődgetünk, én tőlem kaphatnak el mindketten meccsenként 2-2 td passzt 😊Nem neked akarok rosszat, csak Adams pontjaira jó hatással van, ha Puka nem játszik 😊Pukát nem kéne siettetni vissza 😀Amíg Tucker hozza a 20 pontokat kiülhet pár hetet ment nélküle is 😀 | többször vszeg nem fog |
Jakehomer
dr0725
Jakehomer
5 napja
Nem neked akarok rosszat, csak Adams pontjaira jó hatással van, ha Puka nem játszik 😊Pukát nem kéne siettetni vissza 😀Amíg Tucker hozza a 20 pontokat kiülhet pár hetet ment nélküle is 😀 | többször vszeg nem fog |
Jakehomer
dr0725
Tepper takarodj!
5 napja
Pukát nem kéne siettetni vissza 😀Amíg Tucker hozza a 20 pontokat kiülhet pár hetet ment nélküle is 😀 | többször vszeg nem fog |
Jakehomer
7 napja
En draft utan nem irtam osszesitot a csapatrol, ezuttal sem fogok nagy ivu analizisbe kezdeni.Papiron a kozepmezony felso reszebe, talan a playoff eselyes csapatok koze tartozna a banda, viszont az elso ket het utan, nem igazan latszik ez.
Elso heten 0.2 ponttal kaptam ki, ugy hogy 252 pontot tett fel a csapat, amit lehet pechre fogni, most a masodik heten viszont csoda lesz ha 200 pont osszejon.
Eddig nem sok mindent valtoztattam, de valoszinuleg szuksegem lesz tartalek RB-re es WR-re, mert Jayden Reed es Kenny Gainwell kuka.
Par kesoi draft huzas , illetve FA igazolas bejonni latszik pl Barham, Pete Werner, Marlon Humprey.
Upton Stout es Antonio Johnson kezd beindulni. Paye, Walter Nolen meglatjuk hogyan teljesitenek.
Vannak tartalekok, de nem azokon a posztokon amikre epp szuksegem lenne, szoval ha valakinel van elado RB, WR, akkor jelezzetek.
7 napja
Szerencsétlen Daniels megint lesérült. Lehet, hogy velem van a baj: rossz ómen vagyok annak, akit draftolok 😀Mondjuk idén eddig nekem tök mindegy. Megnyertem a draft utáni értékelőt, ami ugye egyértelmű kiesés elleni küzdelem. Úgy is kezdtem az idényt, 200 pontokat se tudok összekaparni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
7 napja
Nem gondoltam, hogy ennyire beleálltok a földbe, idén 2/2, ez a jó fantasy csapat titka 😀igen sima zakó lett. Nekem. 😊 Idén küzdeni fogok a bennmaradásért, mint koca a jégen... Sok korai pick bust szagú sajnos. 😕Valszeg sima zakó, csak ez azért bosszantó, mert kvázi kivédhetetlen. Fene fog a fos csütörtöki meccseken éjszakázni.Pre game warmup sérülés a tnf előtt, hát persze. Yahoo-nál van olyan opció, hogy ilyenkor utólag is ki lehet venni a játékost a rosterről, ez itt is kéne, mert ez így bs.remélem nem ezen fog múlni 😕 CJG is gyenge meccset hozott
Jakehomer
Toto21
Jakehomer
Toto21
Pedig nálam se ideális a helyzet, finoman szólva se.
Tepper takarodj!
7 napja
igen sima zakó lett. Nekem. 😊 Idén küzdeni fogok a bennmaradásért, mint koca a jégen... Sok korai pick bust szagú sajnos. 😕Valszeg sima zakó, csak ez azért bosszantó, mert kvázi kivédhetetlen. Fene fog a fos csütörtöki meccseken éjszakázni.Pre game warmup sérülés a tnf előtt, hát persze. Yahoo-nál van olyan opció, hogy ilyenkor utólag is ki lehet venni a játékost a rosterről, ez itt is kéne, mert ez így bs.remélem nem ezen fog múlni 😕 CJG is gyenge meccset hozott
Jakehomer
Toto21
Jakehomer
10 napja
érthetö, föleg nem is volt egy Q besorolásos játékosod se. Mert ha van akkor lehet félálmodban ránézel.Valszeg sima zakó, csak ez azért bosszantó, mert kvázi kivédhetetlen. Fene fog a fos csütörtöki meccseken éjszakázni.Pre game warmup sérülés a tnf előtt, hát persze. Yahoo-nál van olyan opció, hogy ilyenkor utólag is ki lehet venni a játékost a rosterről, ez itt is kéne, mert ez így bs.remélem nem ezen fog múlni 😕 CJG is gyenge meccset hozott
Jakehomer
Toto21
Jakehomer
10 napja
Valszeg sima zakó, csak ez azért bosszantó, mert kvázi kivédhetetlen. Fene fog a fos csütörtöki meccseken éjszakázni.Pre game warmup sérülés a tnf előtt, hát persze. Yahoo-nál van olyan opció, hogy ilyenkor utólag is ki lehet venni a játékost a rosterről, ez itt is kéne, mert ez így bs.remélem nem ezen fog múlni 😕 CJG is gyenge meccset hozott
Jakehomer
Toto21
Tepper takarodj!
10 napja
Pre game warmup sérülés a tnf előtt, hát persze. Yahoo-nál van olyan opció, hogy ilyenkor utólag is ki lehet venni a játékost a rosterről, ez itt is kéne, mert ez így bs.remélem nem ezen fog múlni 😕 CJG is gyenge meccset hozott
Jakehomer
10 napja
Pre game warmup sérülés a tnf előtt, hát persze. Yahoo-nál van olyan opció, hogy ilyenkor utólag is ki lehet venni a játékost a rosterről, ez itt is kéne, mert ez így bs.
Tepper takarodj!
14 napja
Ja tudom, de ez a 108 pont azért új szint 😀Hát ez súlyos kritika a csapataidra nézve 😀
Tavaly is mi kerültünk össze az első körben, ott is terített betlit toltam, de az kisebb szívás volt emlékeim szerint. Az egész miattad van egyébként, ha ellened játszom, mindig csapnivaló a csapat 😀 😀 (Btw, ha jól emlékszem, még soha nem is nyertem ellened meccset)
Antonius
Tepper takarodj!
14 napja
Ja tudom, de ez a 108 pont azért új szint 😀Tavaly is mi kerültünk össze az első körben, ott is terített betlit toltam, de az kisebb szívás volt emlékeim szerint. Az egész miattad van egyébként, ha ellened játszom, mindig csapnivaló a csapat 😀 😀 (Btw, ha jól emlékszem, még soha nem is nyertem ellened meccset)
Cowboys 4ever.
14 napja
nincs új a nap alatt, csak a szokásos 1 fordulós terített betli, lassan kezdem megszokni az évek során. Viszont most már remélem lesz annyira gyalázatos a végeredmény, hogy első helyen waivereljek 😀Az első forduló mindig elég random, nálam is voltak gondok, az elit wr sor kissé beragadt a startnál 😀
Antonius
Tepper takarodj!
14 napja
nincs új a nap alatt, csak a szokásos 1 fordulós terített betli, lassan kezdem megszokni az évek során. Viszont most már remélem lesz annyira gyalázatos a végeredmény, hogy első helyen waivereljek 😀
Cowboys 4ever.
20 napja
Beírom én is, hogy mit sikerült alkotni. Nagyon szar napom volt a draft napján, valakibe itt is bele kötöttem egy pick után. Utólag elnézést kérek!Volt már olyan draftom, ami jobban tetszett, de nem vagyok elégedetlen.
QB: Jalen Hurts PHI, QB (4/69), Geno Smith NYJ, QB (17/332) - Jó szezonom volt, mikor utoljára Hurs volt az irányítóm. Sok pontra számítok tőle. Sikerült a padra is húznom, remélem csak egy hétre kell Geno.
RB: Rico Dowdle PIT, RB (5/92), Tyjae Spears TEN, RB (11/212), Brian Robinson Jr. ATL, RB (19/372), Brashard Smith KC, RB (29/572) - Mivel az elő körben nem RB jött, ezért adott volt, hogy nem lesz erős sorom. Mondhatni szokás szerint.
WR: Amon-Ra St. Brown DET, WR (1/12), Terry McLaurin WSH, WR (6/109), Khalil Shakir BUF, WR (13/252), Jalen Nailor LV, WR (21/412) - A hatodik körben az ESPN kidobott a drafról. Ennek köszönhető a McLaurin választás. Nem örültem neki. LB-t szerettem volna itt választani.
TE: Mark Andrews BAL, TE (14/269) - Szinte soha nem választok jól erre a poszta. Talán most!
DT: Jordan Davis PHI, DT (15/292), Travis Jones BAL, DT (20/389) - Sokkal korábban szoktam erre a poszta húzni. Most lekéstem a kiszemeltekről.
DE: Alex Highsmith PIT, DE (7/132), Carl Granderson NO, DE (12/229), Donovan Ezeiruaku DAL, DE (22/429) - Picit itt tartok a sérülés faktortól Highsmith esetében. Olyan játékosokat húztam ide, akik már sokszor voltak nálam és akkor jól teljesítettek.
LB: Blake Cashman MIN, LB(2/29), Foyesade Oluokun JAX, LB (3/52), Drue Tranquill KC, LB (9/172), Derrick Barnes DET, LB (16/309), Jahlani Tavai JAX, LB (27/532) - Lehet hiányozni fog a hatodik körös választás ebből az egységből. Majd meglátjuk.
CB: Keisean Nixon GB, CB (18/349), Chris Johnson MIA, CB (24/469) - Itt valószínű megy majd a cserélgetés. Bár az sem lenne rosz, ha végig maradnának.
S: Jeremy Chinn LV, S (8/149), Tre'von Moehrig CAR, S (10/189), Zayne Anderson MIA, S (23/452) - Ennek jónak kellene lenni. Sok pontos egység.
HC: Texans Coach HOU, HC (25/492) - Jól jöhetnek a plusz pontok.
K: Will Reichard MIN, K (26/509) - Ha kell, majd cserélam.
P: Jordan Stout NYG, P (28/549) - Őt is.
Jó szezont, kevés sérülést mindenkinek!