NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 12 éve
Viszon akármelyikünk kap ki Szaba, akkor az a forduló lúzere lesz valszeg....csúnya lenne így lemaradni a PO-ról
több mint 12 éve
14 pont hátrány, nálam még Mathews és Mincey, odaát Weddle, szerintem nem lesz meg. Igazán hű képe a meccs a szezonomnak, Dalton, McCourty és Kenny Phillips kidőltek meccs közben, a punterem hozott kemény 1 pontot, a Cowboys meg kiszopott egy simán nyerhető meccsen, úgyhogy még a HC-m is mínuszos.Mondjuk kb. mindegy is, mert Dodo nyerni fog, Göbi is sanszos (5 pont hátrány + TKO vs. Garay), és Tyr is behúzhatja (11 pont hátrány + Gates + Novak vs. Daryl Smith), és ha mindhárman hozzák, akkor úgyse juthatok be. Ha valaki bukik, és nyerek, akkor bent vagyok, Höri pedig ha nyer, akkor tuti bent van, ha kikap, kiesik.
több mint 12 éve
Nagyon meleg a meccsünk, 3+ oda, itt még TKO és ott Garay...reménykedem...
több mint 12 éve
szaba
10 545
Én meg még bőven bezakózhatok Göbi ellen, ismét egy óriási showdown lesz a vége 😀
több mint 12 éve
Az alapszakasz győzelem megvan, de mind3 futóm lesérült.. ezzel vszínű lőttek a PO esélyeimnek 😕
több mint 12 éve
szaba
10 545
Hú mekkora tumultus lesz itt gyerekek. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 545
Én meg padoztam ellened Garcont 29 pontért....GöbiAttól még az én benchem a jobb. 😊
több mint 12 éve
szaba
10 545
Perry Riley egy pick6-el hozna egy mesterhármas pick6-et az LB soromnak. 😀 😀
több mint 12 éve
Pontalapú rangsorolás beállítva. Ha elfelejtettétek volna, én is commish vagyok nyártól, ezt elfelejtettem átállítani (igazából meg se néztem csak behívtam akit be kellett és belőttem a draftot).RajnaÉn már többször utaltam rá, h módosíthatnád.. Te felejtettél el benézni ide egy ideje 😉
azér kösz 😊
több mint 12 éve
Pontalapú rangsorolás beállítva. Ha elfelejtettétek volna, én is commish vagyok nyártól, ezt elfelejtettem átállítani (igazából meg se néztem csak behívtam akit be kellett és belőttem a draftot).RajnaKirály vagy, köszi Rajna.
több mint 12 éve
Pontalapú rangsorolás beállítva. Ha elfelejtettétek volna, én is commish vagyok nyártól, ezt elfelejtettem átállítani (igazából meg se néztem csak behívtam akit be kellett és belőttem a draftot).
több mint 12 éve
Nem az eldöntéssel van a gond, de nem tudom, hogy TTT-n kívül ki tudna még állítani rajta.Tibit nem lehetne megkérni rá, h módosítsa? vagy teljesen elérhetetlen?
Egyébként egymás elleni eredmény alapján rangsorol.somoskovig
több mint 12 éve
Nem kaptad meg a levelet Aczél Zolitól?Téged azért még elverlek, ne aggódj. 😊somoskovigNekem mondjuk eléggé számít, ha már 100-zal több pontot szereztem minimum, mint a környezetemben bárki.somoskovignem a garbageben kell vagánykodni 😀Höri
több mint 12 éve
szaba
10 545
Grat szaba. Csak azzal vigasztalom magamat, hogy a másodosztályban van néhány Saints-szurkolóatapapaKöszi. Én mindent megtettem, még Paytont is bencheltem 😀
Höri: lol 😀
több mint 12 éve
Téged azért még elverlek, ne aggódj. 😊nem a garbageben kell vagánykodni 😀HöriSenki. Amúgy a 2. legjobb megoldás az egymás elleni sztem, szóval így se lesz égszakadás. (Persze a páholyból könnyen beszélek, tudom 😛)szabaNekem mondjuk eléggé számít, ha már 100-zal több pontot szereztem minimum, mint a környezetemben bárki.somoskovig
több mint 12 éve
Grat szaba. Csak azzal vigasztalom magamat, hogy a másodosztályban van néhány Saints-szurkoló
több mint 12 éve
nem a garbageben kell vagánykodni 😀Nekem mondjuk eléggé számít, ha már 100-zal több pontot szereztem minimum, mint a környezetemben bárki.somoskovigNem az eldöntéssel van a gond, de nem tudom, hogy TTT-n kívül ki tudna még állítani rajta.Senki. Amúgy a 2. legjobb megoldás az egymás elleni sztem, szóval így se lesz égszakadás. (Persze a páholyból könnyen beszélek, tudom 😛)szaba
több mint 12 éve
Nekem mondjuk eléggé számít, ha már 100-zal több pontot szereztem minimum, mint a környezetemben bárki.Nem az eldöntéssel van a gond, de nem tudom, hogy TTT-n kívül ki tudna még állítani rajta.Senki. Amúgy a 2. legjobb megoldás az egymás elleni sztem, szóval így se lesz égszakadás. (Persze a páholyból könnyen beszélek, tudom 😛)szaba
több mint 12 éve
szaba
10 545
Nem az eldöntéssel van a gond, de nem tudom, hogy TTT-n kívül ki tudna még állítani rajta.Senki. Amúgy a 2. legjobb megoldás az egymás elleni sztem, szóval így se lesz égszakadás. (Persze a páholyból könnyen beszélek, tudom 😛)
több mint 12 éve
Nem az eldöntéssel van a gond, de nem tudom, hogy TTT-n kívül ki tudna még állítani rajta.Egyébként egymás elleni eredmény alapján rangsorol.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Nagyon kinéz a PO 1. körében egy visi elleni rangadó 😊 Még a szezon elején nagyon csúnyán bedaráltam visit, biztos ég benne a vágy, hogy visszavágjon :cool:
több mint 12 éve
Akkor most marad ez a rangsorolás? Sztem hülyeség, de azért jó lenne eldönteni...