NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 12 éve
ata: igen, te bentmaradtál.Ez van, remélem, jövőre visszatérek, addig meg kénytelen leszel beérni 2 zakóval a keeperben. 😀
Soldi: hmm.. jó, hogy nem lett átállítva.. így Soldi Hurkával meccselt Divat helyett.. de mivel a pontszámod bőven elég lett volna mindkettejük ellen, nem oszt/szoroz a dolog.
A négy kieső: TTT, Hurka, Divat és somos (ouch) - ilyen sorrendben hátulról előre (18-15.)Igor
több mint 12 éve
ata: igen, te bentmaradtál.Soldi: hmm.. jó, hogy nem lett átállítva.. így Soldi Hurkával meccselt Divat helyett.. de mivel a pontszámod bőven elég lett volna mindkettejük ellen, nem oszt/szoroz a dolog.
A négy kieső: TTT, Hurka, Divat és somos (ouch) - ilyen sorrendben hátulról előre (18-15.)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
szaba
10 545
Igazából azt sajnálom, hogy Rodgers így legyalázta magát szezon végére, de várható volt, hogy nem hoz 40 pontos átlagot egész idényben.Csak magatokat hibáztathatjátok amiért meghagytátok nekem 1/13-ra (?) Tom Brady-tHöriha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.Ez az egész divíziót leminősíti. Jövőre nem lesz div1, div2/c néven futunk tovább. 😀szaba
#8 helyről 😛
pedig Visinél volt Brees...Höri
több mint 12 éve
Csak magatokat hibáztathatjátok amiért meghagytátok nekem 1/13-ra (?) Tom Brady-tha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.Ez az egész divíziót leminősíti. Jövőre nem lesz div1, div2/c néven futunk tovább. 😀szaba
#8 helyről 😛
több mint 12 éve
szaba
10 545
ha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.Ez az egész divíziót leminősíti. Jövőre nem lesz div1, div2/c néven futunk tovább. 😀
#8 helyről 😛
több mint 12 éve
thx, bár még kicsit korán van örülni.ha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.Gratula. Volt több mint 100 pont előnyöm is, csak nem voltam bátor (nem tettem be az Eagles HCt és Ray Lewist).visi_b
#8 helyről 😛
Reidet berakni inkább vakmerőség lett volna (vagy hülyeség 😀 ), ne bánkódj emiatt.
több mint 12 éve
ha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.Gratula. Volt több mint 100 pont előnyöm is, csak nem voltam bátor (nem tettem be az Eagles HCt és Ray Lewist).
#8 helyről 😛
több mint 12 éve
ha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.#8 helyről 😛
pedig Visinél volt Brees...
több mint 12 éve
ha csak nem történik vmi extra, akkor barátkozhattok a gondolattal h jövőre is boldogítalak titeket. 😛Grat Danna, szinte biztos voltam benne, az alsóház 2. legtöbb pontját szereztem a fordulóban, na ki ellen? Hát persze, hogy a legtöbb pontot szerző ellen...
már csak azt nem tom, h miért nem lehetett ezt az alapszakaszban is megtenni, miért kell paráznom a bennmaradás miatt. 😊Danna
De összességében is stimmel a szezonhoz, hogy kaptam kétszer 250 pontot a két alsóházi meccsen...
több mint 12 éve
Megvertem Hurkát. Ezzel bennmaradtam?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Grat Ork, mondtam én hogy megnyered, botrányos teljesítmény avagy kifogytam a mázliból, de legalább saját jogon maradok bent 😀
több mint 12 éve
CJ kiherélt wazze, 44 pontMost mi a szabály, én kieshetek még? (ha jól értelmezem a dolgokat, akkor nem, de vaki erősítsen már meg)
több mint 12 éve
ha csak nem történik vmi extra, akkor barátkozhattok a gondolattal h jövőre is boldogítalak titeket. 😛 már csak azt nem tom, h miért nem lehetett ezt az alapszakaszban is megtenni, miért kell paráznom a bennmaradás miatt. 😊
több mint 12 éve
Évek óta abszolút nincs szerencsém a div. 1-ben, idén is 6. legtöbb szerzett pont az alapszakaszban, ezzel együtt sikerülni fog kiesnem...Hát. a másodosztályban sokra mész majd ezzel 😛 😕IgorHa Somos és Soldi kiesne meg, hmm.. de szép lenne 😊IgorEnnek biztos örülnél, főleg mert idén a 3 meccsünkből 3-szor vertelek meg. 😊somoskovig
több mint 12 éve
Hát. a másodosztályban sokra mész majd ezzel 😛 😕Ha Somos és Soldi kiesne meg, hmm.. de szép lenne 😊IgorEnnek biztos örülnél, főleg mert idén a 3 meccsünkből 3-szor vertelek meg. 😊somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Danna-Somos meccsen azért eléggé bekezdtek a DE-k, látszik, h nagy a tét 😊SzeszeÉn még örültem, mikor láttam a statokat, hogy Mincey milyen jó, erre utána néztem, hogy Abraham Danna csapatát erősíti... :/
több mint 12 éve
Danna-Somos meccsen azért eléggé bekezdtek a DE-k, látszik, h nagy a tét 😊
több mint 12 éve
tök mind1 mert haromt az utolsó ergo létszámemelés lesz 32 főre.HöriSzaba is csak följutott valahogy :/
Ha nem jön vissza... akkor pláne nem valószínű.
több mint 12 éve
tök mind1 mert haromt az utolsó ergo létszámemelés lesz 32 főre.
több mint 12 éve
Tavaly hogy volt az alsóház? Emlékeim szerint az alapszakasz utolsó két helyezettje már csak egymás ellen játszott, ezt nem valahogy manuálisan kellene pakolni? Asszem így hoztuk össze, hogy a két egyenes kieső mellé az alsóházi PO 8 fős mezőnyének két legrosszabbja essen ki.Azt hiszem, jól gondolod somos - ez a két kieső meccs... micsoda patinás csapatok a kiesés szélén, lehet, hogy elbúcsúzunk egy alapító anyától? 😕
Ha minden igaz, akkor ez a hét a döntő, asszem a Soldi-Divat és a Danna-somos meccsek vesztesei esnek ki, ha jól látom át a schedule-t.somoskovig
Amúgy ez már tavaly is gond volt.. a manuális állítás.
Tibi 599-es hsz-e vág a témába, és úgy sejtem igazad van.. az utolsó kör már nem számít bele.
Igazából azért nem tetszik ez a rendszer, mert aki így 15-16. helyen végzett, egy megfelelő időpontban szerzett győzelemmel, amit a consolation 2. körében arat, azzal is bennmaradhat (lásd Divat ebben az esetben..) - de olyan szempontból jó a rendszer, hogy mindenkinek esélyt ad a bennmaradásra.
Én jövőre azért felvetném a témát, hogy szavaztassuk meg a rendszert.. nekem van egy ötletem rá:
ugye 9-16 közötti embereknek kellhetne aggódni... én egy olyan rendszert vezetnék be, hogy a 9-10. hely biztosan bennmarad, a 11-12. bennmarad 1 győzelemmel, a 13-14. bennmarad két győzelemmel, a 15-16. bennmarad 3 győzelemmel. (ergo az egyikük tuti kiesik)
Ha több olyan csapat is marad, amelyik nem tett eleget a kitételnek.. akkor a végső sorrend számít majd (és így nagyon izgalmas lesz az utolsó hét) - és mindig lesz legalább két csapat, amelyik nem tud megfelelő győzelmet szerezni.
De az ideire, útközben már nem változtatunk szabályt.
több mint 12 éve
Grat Ork, a Giants kinyírt engem...nekem csak ennyi jutott idén, ez is szép teljesítmény. Sok sikert a továbbiakban!GöbiKöszi remélhetőleg jövőre ugyanitt találkozunk aztán megbosszulhatod 😊
több mint 12 éve
szaba
10 545
Bedarálsz 1,5-el? 😀 Amúgy nem játszottam a visi elleni vereség után, kidobtam gyorsan 4 embert. De még 8-at is ki lehetett volna, amilyen szerencsétlenek voltak. Pedig nem kellett volna gálázni a W-hoz, de ez ilyen.Szesze, látod hová süllyedtünk 😕 😀szabaLátom.. most visszakapod a félpontos veréstSzesze
több mint 12 éve
Szesze, látod hová süllyedtünk 😕 😀szabaLátom.. most visszakapod a félpontos verést
több mint 12 éve
szaba
10 545
Szesze, látod hová süllyedtünk 😕 😀
több mint 12 éve
Tavaly hogy volt az alsóház? Emlékeim szerint az alapszakasz utolsó két helyezettje már csak egymás ellen játszott, ezt nem valahogy manuálisan kellene pakolni? Asszem így hoztuk össze, hogy a két egyenes kieső mellé az alsóházi PO 8 fős mezőnyének két legrosszabbja essen ki.Ha minden igaz, akkor ez a hét a döntő, asszem a Soldi-Divat és a Danna-somos meccsek vesztesei esnek ki, ha jól látom át a schedule-t.