NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
9
5
2:20, Arena4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 12 éve
Ha Somos és Soldi kiesne meg, hmm.. de szép lenne 😊IgorEnnek biztos örülnél, főleg mert idén a 3 meccsünkből 3-szor vertelek meg. 😊
több mint 12 éve
Az alsó ágon magasabb pontszámok születtek, mint a PO-ban 😛Köszi Tyr a meccset, remélem ezt már behúztam.. és maradok az első osztályban 😊 neked is hasonló jókívánságokat.
Ha Somos és Soldi kiesne meg, hmm.. de szép lenne 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Remélem nem 😀 Jövő héten szeretnék nyerni ellened 😀Höri jól leverte az agyamat pedig futók nélkül is esélyesebbnek tartottam magam kicsivel 😊 Sajna épp most zuhant össze a csapat, rengeteg volt a sérültem már a végére amit nem lehetett kompenzálni. Na mind1, első évben az alapszakasz-győzelem is vmi 😊 Jövőre nyerek 😉 Idén meg akkor most már hajrá Höri! 😊Szeszethx
természetesen a playoffban van season high pontszámom, és a többieknek mondom, hogy ez csak nőni fog 😀Höri
több mint 12 éve
hát ez elég csúnya lett...grat Danna, szépen visszavágtál. nem gondoltam volna h nyerni fogsz... 😊Köszi! 😊
bájbáj div1...ez is szaba hibája 😕Divat
Az a vicces h én se gondoltam volna.. teljesen lemondtam róla, a 22 órás meccsek közepénél néztem meg és akkor lepődtem meg h WTF, mi van ezekkel?! :o
Legjobbkor kapták össze magukat, még 1 meccs és akkor már nem esek ki, ha jól tudom...
több mint 12 éve
Höri jól leverte az agyamat pedig futók nélkül is esélyesebbnek tartottam magam kicsivel 😊 Sajna épp most zuhant össze a csapat, rengeteg volt a sérültem már a végére amit nem lehetett kompenzálni. Na mind1, első évben az alapszakasz-győzelem is vmi 😊 Jövőre nyerek 😉 Idén meg akkor most már hajrá Höri! 😊Szeszethx
természetesen a playoffban van season high pontszámom, és a többieknek mondom, hogy ez csak nőni fog 😀
több mint 12 éve
Grat ata. Elbencheltem magam nagyon csúnyán, de amúgy se lett volna ersélyem, nagyon odabvaszott most a csapatod.köszi, a szezon meccsét futják a fiúk. jobb későn mint soha
Soldados
több mint 12 éve
Grat Fucu a továbbjutáshoz! Erős csapatod van, a QB-k között ezen a meccsen hatalmas különbség volt, pedig reménykedtem benne, hogy Fitzpatrick nem lesz olyan rossz, mert az elmúlt két héten is azt tudta hozni, mint Ryan, de sajnos ezen a héten elég rosszul játszott. További sok sikert kívánok a szezonban! 😊DODO92köszi 😊 azért megállt a kaki is bennem éjjel amikor néztem a részeredményt, mondjuk Ryan egész évben nem játszott ilyen jól mint most 😊 mondjuk nem izgultam volna ha Rolle-t rakom be Volma helyett, de így is elég volt.
több mint 12 éve
Höri jól leverte az agyamat pedig futók nélkül is esélyesebbnek tartottam magam kicsivel 😊 Sajna épp most zuhant össze a csapat, rengeteg volt a sérültem már a végére amit nem lehetett kompenzálni. Na mind1, első évben az alapszakasz-győzelem is vmi 😊 Jövőre nyerek 😉 Idén meg akkor most már hajrá Höri! 😊
több mint 12 éve
Grat Fucu a továbbjutáshoz! Erős csapatod van, a QB-k között ezen a meccsen hatalmas különbség volt, pedig reménykedtem benne, hogy Fitzpatrick nem lesz olyan rossz, mert az elmúlt két héten is azt tudta hozni, mint Ryan, de sajnos ezen a héten elég rosszul játszott. További sok sikert kívánok a szezonban! 😊
több mint 12 éve
Grat ata. Elbencheltem magam nagyon csúnyán, de amúgy se lett volna ersélyem, nagyon odabvaszott most a csapatod.Asszem megérintett a kiesés szele. :/ Az hogy is van most?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
szaba
10 545
Shame reportba beraknám a csapatot, nevetséges teljesítmény. Neked grat 😊Attól félek Visitől kapok egy pofont így az elején.szabaValószínű igen. Tartottam tőle, hogy Youngot rossz héten tetten a kispadra, de szerencsére a csapat többi része összehozta a Wt 😀 Grat Szaba!visi_b
több mint 12 éve
Grat Ork, a Giants kinyírt engem...nekem csak ennyi jutott idén, ez is szép teljesítmény. Sok sikert a továbbiakban!
több mint 12 éve
De kurvára jellemző a szezonomra, hogy lesz megint kb. 220 pontom, és cserébe olyan tükörsima zakó lesz, mint állat...Rajna mondjuk valamibe nagyon belenyúlt a héten, itt is, keeperben is és aukciós ligában is arat. 😊
Remélem, még ki is fogok esni a végén, az igazán szép lenne.
több mint 12 éve
hát ez elég csúnya lett...grat Danna, szépen visszavágtál. nem gondoltam volna h nyerni fogsz... 😊bájbáj div1...ez is szaba hibája 😕
|
több mint 12 éve
Attól félek Visitől kapok egy pofont így az elején.szabaValószínű igen. Tartottam tőle, hogy Youngot rossz héten tetten a kispadra, de szerencsére a csapat többi része összehozta a Wt 😀 Grat Szaba!
több mint 12 éve
Jó időzítéssel a PO-ra sikerült lesérülnie az egész csapatnak, így persze esély se volt. Grat.
több mint 12 éve
szaba
10 545
sima W 8. kiemeltként. számomra most kezdődött az idényHöriMegoldod, mint a Packers tette előző szezonban. 😛
több mint 12 éve
szaba
10 545
Attól félek Visitől kapok egy pofont így az elején.
több mint 12 éve
Ez a Ryan--> Julio Jones 75 yardos TD hozott egy 30-35 pontot Fucunak. Egyik pillanatban még 15 ponttal vezetek, a másik pillanatban már 20 pontos hátrányban vagyok. 😀
több mint 12 éve
engem is 😊 csak illemből waivereltem be érteLeszarom, amennyit szivatott, megérdemelte. Hülye kis köcsög. Amúgy az meglepett, hogy nem akarta senki elvinni előtted.szabaSzopj ki DJax.szabaJó nagy marhaság volt kiraknod már bocs 😊 nekem mondjuk nagyon jól jöttSzesze
több mint 12 éve
szaba
10 545
Leszarom, amennyit szivatott, megérdemelte. Hülye kis köcsög. Amúgy az meglepett, hogy nem akarta senki elvinni előtted.Szopj ki DJax.szabaJó nagy marhaság volt kiraknod már bocs 😊 nekem mondjuk nagyon jól jöttSzesze
több mint 12 éve
Szopj ki DJax.szabaJó nagy marhaság volt kiraknod már bocs 😊 nekem mondjuk nagyon jól jött
több mint 12 éve
szaba
10 545
Szopj ki DJax.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Nem az, hanem h D wins Chship. Amúgy Bushom volt, akit cutoltam (ügyes szaba), McGahee viszont elég steal gyanús így utólag a hátsó körökből. Leon és LSH waiver.neked nem is voltak futóid 😊SzeszeJólvan Peterson is out megint, ezzel mind3 futóm kiesett pont a POra. Na mind1, úgyis a védelem nyeri a bajnokságot 😊Szesze+1 😀szaba