NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 12 éve
Grat Ork!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Hm, Ork szépet hajrázott. Grat a bajnoki címhez!
több mint 12 éve
87 pont előny+Ryan+Julio+Gonzo+Vilma+Kasay+Falcons HC vs. Brees+Roddy+M.JenkinsFucuGratulálok! 😀
több mint 12 éve
87 pont előny+Ryan+Julio+Gonzo+Vilma+Kasay+Falcons HC vs. Brees+Roddy+M.Jenkins
több mint 12 éve
kik jutottak fel a div2-ből? most végig nem bogarászom mind2 topikotHöriJakehomer tuti, mert már vagy másfél hónapja a veretlen szezonnal fényezi magát 😛
Nem baj, őt is öröm lesz megkokizni idefent 😊
Sztem van ahol még számít amúgy a döntő... majd jövő kedden kérdezzük.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Oksa. Szesze után újabb legyőzött került a fan bázisomba.maradt az eredmény 😊HöriGratulálok. Légyszi, most már nyerd is meg!visi_b
Olyan vagyok, mint Son Goku: akit picsán rúgok az velem van utána.
több mint 12 éve
maradt az eredmény 😊HöriGratulálok. Légyszi, most már nyerd is meg!
több mint 12 éve
kik jutottak fel a div2-ből? most végig nem bogarászom mind2 topikot
több mint 12 éve
Mindenképp valaki mérges lesz rám 😀 De a döntőben könnyebben viselném elezt az érzést 😂ja, én is mérges lennék rád 😀HöriBowman kiegyenlített, Ginn pedig megsérült, de előtt volt 1 pontja, így 251-250 a vége.Nagyon remélem találnak még 1 pontot. Így elég mérges lennék magamra.visi_b
csak az átszámolás ki ne nyírjonHöri
több mint 12 éve
ja, én is mérges lennék rád 😀Bowman kiegyenlített, Ginn pedig megsérült, de előtt volt 1 pontja, így 251-250 a vége.Nagyon remélem találnak még 1 pontot. Így elég mérges lennék magamra.visi_b
több mint 12 éve
Bowman kiegyenlített, Ginn pedig megsérült, de előtt volt 1 pontja, így 251-250 a vége.Nagyon remélem találnak még 1 pontot. Így elég mérges lennék magamra.
több mint 12 éve
ata: igen, te bentmaradtál.köszi a választ
Igor
Calvin Johnson természetesen élete meccsét egy másik ligában is felhasználta arra hogy kicsináljon, csak ott nem a kiesés volt a tét, hanem a PO
több mint 12 éve
szaba
10 545
Sajnos akkor kiesés lett idén, nem hiszem, hogy bárkinek is fogok innen hiányozni, de bízom benne, hogy nemsokára ismét ebben az osztályban szerepelhetek : sok sikert mindenkinek a továbbiakbanHurkaKösz, neked is odaát.
Bronzmeccs is lesz, vagy csak döntő?
több mint 12 éve
Bowman kiegyenlített, Ginn pedig megsérült, de előtt volt 1 pontja, így 251-250 a vége.csak az átszámolás ki ne nyírjon
több mint 12 éve
Sajnos akkor kiesés lett idén, nem hiszem, hogy bárkinek is fogok innen hiányozni, de bízom benne, hogy nemsokára ismét ebben az osztályban szerepelhetek : sok sikert mindenkinek a továbbiakban
több mint 12 éve
én is miattad estem ki...bár én már a "draftkor" tudtam mindezt 😀Köszi!ha csak nem történik vmi extra, akkor barátkozhattok a gondolattal h jövőre is boldogítalak titeket. 😛Grat Danna, szinte biztos voltam benne, az alsóház 2. legtöbb pontját szereztem a fordulóban, na ki ellen? Hát persze, hogy a legtöbb pontot szerző ellen...
már csak azt nem tom, h miért nem lehetett ezt az alapszakaszban is megtenni, miért kell paráznom a bennmaradás miatt. 😊Danna
De összességében is stimmel a szezonhoz, hogy kaptam kétszer 250 pontot a két alsóházi meccsen...somoskovig
Szezon végére összeszedték a srácok magukat, pedig egy lyukas garast nem adtam volna azért h bent maradok.
Sajnálom h pont miattam estél ki... 😕Danna
|
több mint 12 éve
Köszi!ha csak nem történik vmi extra, akkor barátkozhattok a gondolattal h jövőre is boldogítalak titeket. 😛Grat Danna, szinte biztos voltam benne, az alsóház 2. legtöbb pontját szereztem a fordulóban, na ki ellen? Hát persze, hogy a legtöbb pontot szerző ellen...
már csak azt nem tom, h miért nem lehetett ezt az alapszakaszban is megtenni, miért kell paráznom a bennmaradás miatt. 😊Danna
De összességében is stimmel a szezonhoz, hogy kaptam kétszer 250 pontot a két alsóházi meccsen...somoskovig
Szezon végére összeszedték a srácok magukat, pedig egy lyukas garast nem adtam volna azért h bent maradok.
Sajnálom h pont miattam estél ki... 😕
több mint 12 éve
Kétszer elverem egy szezonban Szeszét. Ez arra elég, hogy van egy esélyem a bronzra. :oszabaPont a POra fogytam el teljesen 😕 Grat.
több mint 12 éve
Elég komoly winnel mehetek az 5. helyért, két szezon, egy bajnoki cím és legrosszabb esetben egy 6. hely, nem rossz :cool:
több mint 12 éve
szaba
10 545
Kétszer elverem egy szezonban Szeszét. Ez arra elég, hogy van egy esélyem a bronzra. :o
több mint 12 éve
Akkor bennmaradtam! :cool: Köszi!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!