NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

bowl.hu div. 2./A

17 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Meh, ez a vereség azt jelenti h jó eséllyel oda a PO, a 3 legjobb mérlegű csapat van még hátra ebben az alapszakaszban...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
AP a végén lerendezte a bulit 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ha valaki beáldozná a csere, de kezdő kúbéját arra vevő vagyok 😊
silent7939
Odaadom Matt Ryant.
| Bye weeken van ő is |
empty taxi
Móka Miki 😊 Látom még nem józanodtál ki a multkori búcsúbuli óta 😊
silent7939
Volt baj, nem tagadom 😀

Madden hates me.
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
silent7939
Odaadom Matt Ryant.
| Bye weeken van ő is |
empty taxi
Móka Miki 😊 Látom még nem józanodtál ki a multkori búcsúbuli óta 😊
több mint 10 éve
silent7939
Odaadom Matt Ryant.
| Bye weeken van ő is |

Madden hates me.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Az a baj, hogy ő most játszik este, addig meg nem menne át a csere, neked meg csak erre a fordulóra kéne Rivers helyett.
gabokocka
Jól látod 😊
Akkor lehozom a hetet Landry Jones-al bár nemtom kezdő lesz-e... max bukom ezt a fordulót 😊
több mint 10 éve
Az a baj, hogy ő most játszik este, addig meg nem menne át a csere, neked meg csak erre a fordulóra kéne Rivers helyett.

több mint 10 éve
Tyrod Taylor eladó, de egy safetyért biztos nem adom oda.
gabokocka
Ki kellene? De maradj a realitások talaján 😊
több mint 10 éve
Tyrod Taylor eladó, de egy safetyért biztos nem adom oda.

több mint 10 éve
Kellene egy QB.... Earl Thomas érdekel valakit cserébe?
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 377 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, a héten terített betliztem, jövő héten meg jön a 8:1-es nyíregyi Giants, nálam meg ha jól számolom 13-an lesznek bye-on. 😀 Gronk-on kívül lényegében minden húzóember pihen. Érdemes egyáltalán pakolgatnom a játékosokat? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Ha ez így marad, akkor bemákoltam.
De hogy Butler ILB-en le tud tolni egy egész meccset úgy, hogy egyszer kerül a labda közelébe, na az nagyon kemény....
gabokocka
még bízok az átszámolásban 😊
több mint 10 éve
Ha ez így marad, akkor bemákoltam.
De hogy Butler ILB-en le tud tolni egy egész meccset úgy, hogy egyszer kerül a labda közelébe, na az nagyon kemény....

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Na basszus, megint sikerült elpancserkednem és bent hagyni egy out státuszú playert a kezdőben... Remélem nem ezért kapok ki 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Továbbra is nagyon szeretnék megválni Bigbentől, főleg WR és RB érdekelne cserébe.
több mint 10 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
Eléggé paráztam a nagytomy elleni meccstől, igazi rangadó ez is ( két 4-2-es csapat). Akármi lesz a vége, az O-m előtt le a kalappal. Doug Martin elég nagy steal volt a drafton, pedig csak kezdő futót akartam húzni. 😊 Alapszakasz 1. helye már nem érhető el, de remélem a PO meglesz.
Toto21
Nekem idén 1 kivételével már csak ilyen meccseim lesznek. Lényegében a topX csapat jön sorban egymás után. Ráadásul eddig is egyetlen negatív mérlegű csapattal találkoztam. Úgy tűnik idén belehúztam a schedule-be. 😊
peterk2005
Ma este se fogok nyugodtan aludni. Moncrief es Jackson sajnos sokat hozhat neked. Remelem Allen parszor lepacsizza Luck-ot + a Colts RZ vedelme hatekony lesz.

De teny a schedule kegyetlen tud lenni... De vicc a Szikszo Ravens csapata is Rata ellen. A tulajdonos nem foglalkozik a csapattal es valoszinu nyerni fog.

Szerkesztette: Toto21
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 377 — The only discipline that lasts, is self discipline
Eléggé paráztam a nagytomy elleni meccstől, igazi rangadó ez is ( két 4-2-es csapat). Akármi lesz a vége, az O-m előtt le a kalappal. Doug Martin elég nagy steal volt a drafton, pedig csak kezdő futót akartam húzni. 😊 Alapszakasz 1. helye már nem érhető el, de remélem a PO meglesz.
Toto21
Nekem idén 1 kivételével már csak ilyen meccseim lesznek. Lényegében a topX csapat jön sorban egymás után. Ráadásul eddig is egyetlen negatív mérlegű csapattal találkoztam. Úgy tűnik idén belehúztam a schedule-be. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ha valakinek tartalék QB kell, Alex Smith LB, RB vagy megfelelö WR-ért eladó!
több mint 10 éve
Ha minden igaz Burnett végre edzésbe állt a héten, így elég jól állok majd S téren, ha valakinek szüksége van valamelyikre írjatok rám, vagy dobjatok egy ajánlatot, RB/WR/DT poszt érdekel

Szerkesztette: Toto21
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Roethlisberger még mndig eladó ha valakit érdekel. Elvileg a hétvégén már játszik.
több mint 10 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Hat nem sikerult forditani. Sosem jo dolog harmadik legtobb szerzett ponttal kikapni, de ez a H2H szepsege.
több mint 10 éve
Toto21
Gratula, nem kis verest kapok toled. A kora esti meccsek masodik felideje ota mar garbage time van. Remelem, azert meg tudunk egy kicsit kozmetikazni az eredmenyen
nagytomy
Én még nem húznám be ezt a meccset W-re nálam, Flacco idén többször is 20+ pontot csinált, Bucannon meg képes sok tackle-t gyáratni. Sajnos Mosley eléggé ingadozó. :/ Nagyon karcol a védelmed, eléggé tetszetős a csapatod.
több mint 10 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Toto21
Gratula, nem kis verest kapok toled. A kora esti meccsek masodik felideje ota mar garbage time van. Remelem, azert meg tudunk egy kicsit kozmetikazni az eredmenyen
több mint 10 éve