NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
bowl.hu div. 2./A
17 feliratkozó
több mint 10 éve
Meh, ez a vereség azt jelenti h jó eséllyel oda a PO, a 3 legjobb mérlegű csapat van még hátra ebben az alapszakaszban...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
AP a végén lerendezte a bulit 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Volt baj, nem tagadom 😀Móka Miki 😊 Látom még nem józanodtál ki a multkori búcsúbuli óta 😊Ha valaki beáldozná a csere, de kezdő kúbéját arra vevő vagyok 😊Odaadom Matt Ryant.
silent7939
| Bye weeken van ő is |
empty taxi
silent7939

Madden hates me.
több mint 10 éve
Móka Miki 😊 Látom még nem józanodtál ki a multkori búcsúbuli óta 😊Ha valaki beáldozná a csere, de kezdő kúbéját arra vevő vagyok 😊Odaadom Matt Ryant.
silent7939
| Bye weeken van ő is |
empty taxi
több mint 10 éve
Ha valaki beáldozná a csere, de kezdő kúbéját arra vevő vagyok 😊Odaadom Matt Ryant.
silent7939
| Bye weeken van ő is |

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ha valaki beáldozná a csere, de kezdő kúbéját arra vevő vagyok 😊
több mint 10 éve
Az a baj, hogy ő most játszik este, addig meg nem menne át a csere, neked meg csak erre a fordulóra kéne Rivers helyett.Jól látod 😊
gabokocka
Akkor lehozom a hetet Landry Jones-al bár nemtom kezdő lesz-e... max bukom ezt a fordulót 😊
több mint 10 éve
Az a baj, hogy ő most játszik este, addig meg nem menne át a csere, neked meg csak erre a fordulóra kéne Rivers helyett.
több mint 10 éve
Tyrod Taylor eladó, de egy safetyért biztos nem adom oda.Ki kellene? De maradj a realitások talaján 😊
gabokocka
több mint 10 éve
Tyrod Taylor eladó, de egy safetyért biztos nem adom oda.
több mint 10 éve
Kellene egy QB.... Earl Thomas érdekel valakit cserébe?
több mint 10 éve
Na, a héten terített betliztem, jövő héten meg jön a 8:1-es nyíregyi Giants, nálam meg ha jól számolom 13-an lesznek bye-on. 😀 Gronk-on kívül lényegében minden húzóember pihen. Érdemes egyáltalán pakolgatnom a játékosokat? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ha ez így marad, akkor bemákoltam.még bízok az átszámolásban 😊
De hogy Butler ILB-en le tud tolni egy egész meccset úgy, hogy egyszer kerül a labda közelébe, na az nagyon kemény....
gabokocka
több mint 10 éve
Ha ez így marad, akkor bemákoltam.De hogy Butler ILB-en le tud tolni egy egész meccset úgy, hogy egyszer kerül a labda közelébe, na az nagyon kemény....
több mint 10 éve
Na basszus, megint sikerült elpancserkednem és bent hagyni egy out státuszú playert a kezdőben... Remélem nem ezért kapok ki 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Továbbra is nagyon szeretnék megválni Bigbentől, főleg WR és RB érdekelne cserébe.
több mint 10 éve
Ma este se fogok nyugodtan aludni. Moncrief es Jackson sajnos sokat hozhat neked. Remelem Allen parszor lepacsizza Luck-ot + a Colts RZ vedelme hatekony lesz.Eléggé paráztam a nagytomy elleni meccstől, igazi rangadó ez is ( két 4-2-es csapat). Akármi lesz a vége, az O-m előtt le a kalappal. Doug Martin elég nagy steal volt a drafton, pedig csak kezdő futót akartam húzni. 😊 Alapszakasz 1. helye már nem érhető el, de remélem a PO meglesz.Nekem idén 1 kivételével már csak ilyen meccseim lesznek. Lényegében a topX csapat jön sorban egymás után. Ráadásul eddig is egyetlen negatív mérlegű csapattal találkoztam. Úgy tűnik idén belehúztam a schedule-be. 😊
Toto21
peterk2005
De teny a schedule kegyetlen tud lenni... De vicc a Szikszo Ravens csapata is Rata ellen. A tulajdonos nem foglalkozik a csapattal es valoszinu nyerni fog.
Szerkesztette: Toto21
több mint 10 éve
Eléggé paráztam a nagytomy elleni meccstől, igazi rangadó ez is ( két 4-2-es csapat). Akármi lesz a vége, az O-m előtt le a kalappal. Doug Martin elég nagy steal volt a drafton, pedig csak kezdő futót akartam húzni. 😊 Alapszakasz 1. helye már nem érhető el, de remélem a PO meglesz.Nekem idén 1 kivételével már csak ilyen meccseim lesznek. Lényegében a topX csapat jön sorban egymás után. Ráadásul eddig is egyetlen negatív mérlegű csapattal találkoztam. Úgy tűnik idén belehúztam a schedule-be. 😊
Toto21

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ha valakinek tartalék QB kell, Alex Smith LB, RB vagy megfelelö WR-ért eladó!
több mint 10 éve
Roethlisberger még mndig eladó ha valakit érdekel. Elvileg a hétvégén már játszik.
több mint 10 éve
Hat nem sikerult forditani. Sosem jo dolog harmadik legtobb szerzett ponttal kikapni, de ez a H2H szepsege.
több mint 10 éve
Én még nem húznám be ezt a meccset W-re nálam, Flacco idén többször is 20+ pontot csinált, Bucannon meg képes sok tackle-t gyáratni. Sajnos Mosley eléggé ingadozó. :/ Nagyon karcol a védelmed, eléggé tetszetős a csapatod.Eléggé paráztam a nagytomy elleni meccstől, igazi rangadó ez is ( két 4-2-es csapat). Akármi lesz a vége, az O-m előtt le a kalappal. Doug Martin elég nagy steal volt a drafton, pedig csak kezdő futót akartam húzni. 😊 Alapszakasz 1. helye már nem érhető el, de remélem a PO meglesz.Gratula, nem kis verest kapok toled. A kora esti meccsek masodik felideje ota mar garbage time van. Remelem, azert meg tudunk egy kicsit kozmetikazni az eredmenyen
Toto21
nagytomy
több mint 10 éve
Eléggé paráztam a nagytomy elleni meccstől, igazi rangadó ez is ( két 4-2-es csapat). Akármi lesz a vége, az O-m előtt le a kalappal. Doug Martin elég nagy steal volt a drafton, pedig csak kezdő futót akartam húzni. 😊 Alapszakasz 1. helye már nem érhető el, de remélem a PO meglesz.Gratula, nem kis verest kapok toled. A kora esti meccsek masodik felideje ota mar garbage time van. Remelem, azert meg tudunk egy kicsit kozmetikazni az eredmenyen
Toto21
több mint 10 éve
Eléggé paráztam a nagytomy elleni meccstől, igazi rangadó ez is ( két 4-2-es csapat). Akármi lesz a vége, az O-m előtt le a kalappal. Doug Martin elég nagy steal volt a drafton, pedig csak kezdő futót akartam húzni. 😊 Alapszakasz 1. helye már nem érhető el, de remélem a PO meglesz.