NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
bowl.hu div. 2./A
17 feliratkozó
több mint 10 éve
Alig használt Bigbenemet cserélném elit futóra.
több mint 10 éve
Az okés hogy én csesztem el az óraátállítás miatt, és 3 inaktív játékossal indultam neki a hétnek, de most komoly hogy ha beragad egy eligible player az IR slotba akkor nem tudok már egyáltalán játékost felszedni?De ha N+1 játékost dobsz ki, akkor elég hely szabadul fel. N= IR playa, de ez így elég kellemetlen
Rataxes
több mint 10 éve
Az okés hogy én csesztem el az óraátállítás miatt, és 3 inaktív játékossal indultam neki a hétnek, de most komoly hogy ha beragad egy eligible player az IR slotba akkor nem tudok már egyáltalán játékost felszedni?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Nekem Tyrod Taylor van eladó.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ha valakinek QB kell Hoyer eladó lehet bármely egyéb posztom erősítése érdekében.
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
ryan7-tel rangadó következik, 1-2.helyezett, akár az alapszakasz 1.hely is eldőlhet, legalábbis ha ryan7 nyer akkor nagy esélye lesz.
több mint 10 éve
Ha valakit érdekel Kirksey vagy Z.Brown eladó, RB, DT, K, WR érdekelne
több mint 10 éve
Atlantaban mióta van eredményes futójáték?!?!? Viccet félretéve, Freeman egy állat nehéz meccs lesz ez is.
több mint 10 éve
Andre Johnson: 4 héten összesen 4 pont. kezdőben volt végig.azért grat a gyözelemhez. Sajnos LB coprs-om amilyen jó volt olyan szar lett. Mosley missed tackle-ök sorát nyújtja, Harris bye-on volt, Brown pedig érthetetlen okból kifolyólag 3. ILB lett... Pedig jól tolta elsö hetekben. WR-ek mind kidöltek, akik játszottak + Mekkelek és Hill is megsérült
a héten már padoztatom persze...
😀
braxa88
több mint 10 éve
Andre Johnson: 4 héten összesen 4 pont. kezdőben volt végig. a héten már padoztatom persze...
😀
több mint 10 éve
Nálam is csak claimelhető Hasselbeck, pedig igen jó szolgálatot tenne most.
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Akkor lehet csak én nem vehetem vissza? Érdekes... mert nálam meg csak claim, mind1 akkor Vick lesz a kezdö... Ha McCown 300 yard felett dobott, akkor neki se lehet sok gondja.Másik kérdés Hasselbeck-et nem tudom felvenni? Tegnap tettem ki, így elvileg már nem Claim status-ban kéne lennie nemde?én most azt látom h sima FA
Toto21
empty taxi
Köszi egyébként
több mint 10 éve
Másik kérdés Hasselbeck-et nem tudom felvenni? Tegnap tettem ki, így elvileg már nem Claim status-ban kéne lennie nemde?én most azt látom h sima FA
Toto21

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Másik kérdés Hasselbeck-et nem tudom felvenni? Tegnap tettem ki, így elvileg már nem Claim status-ban kéne lennie nemde?
több mint 10 éve
De fos a system, Hal-t nem tudom felvenni, mert nincs a játékban... Viszont lestoppolom (szabad ilyet? ) 😀
több mint 10 éve
Commish-nak szeretnem jelezni, hogy a Szovat Bengals csapata inaktivnak tunik. (Borland, Burris es Clark jatszatasa + bye weekes jatekosok vannak a keretben).
több mint 10 éve
Rataxes(idaig)legtobb pontot szerzo jatekosa 27 ponttal Santos a Kicker. Ilyet se sokat lattam 😀
több mint 10 éve
DT poszt ég mindig kuka nálam, de legalább a W megvan, bár a Szovát Bengals csapatában 3 hete Borland és Burris a kezdö LB páros, akik nem is játszanak. Jövö héten ez a teljesítmény nem lesz elég a Nyuszik ellen... Remélem Luck végre elfelejti a hülye pick-eket és elkezdi termelni a pontokat.
De ha valakinek QB-ra van szüksége Luck és Dalton is mozdítható megfelelö ellenértékért.
több mint 10 éve
pontosan ezért lett Áron az 1/1 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
végre 200 felett zárok egy jó O-nak köszönhetően, de a védelem továbbra is katasztrófaelit LB-t keresek, akár ráfizetéssel is
több mint 10 éve
Az én hetemet Rivers szépen elintézte hogy rohadjon meg a 10 pontjával 😀
több mint 10 éve
Meg mindig? 😊Dalton 40 pontot csinált és én megint padoztattam Luck miatt... no comment, szép futó teljesítményeid voltak! Blount 3TD
nagytomy
több mint 10 éve
Isten hozta a futoimat (Gore, Blount) az idei bajnoksagban.
több mint 10 éve
Meg mindig? 😊
több mint 10 éve
Ki kéri Luck-ot? PM-ben jöhetnek az ajánlatok