bowl.hu div. 2./A

17 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Andre Johnson: 4 héten összesen 4 pont. kezdőben volt végig.
a héten már padoztatom persze...
😀
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
Nálam is csak claimelhető Hasselbeck, pedig igen jó szolgálatot tenne most.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 10 éve
Toto21 Chicago Bears 8 941
Másik kérdés Hasselbeck-et nem tudom felvenni? Tegnap tettem ki, így elvileg már nem Claim status-ban kéne lennie nemde?
Toto21
én most azt látom h sima FA
empty taxi
Akkor lehet csak én nem vehetem vissza? Érdekes... mert nálam meg csak claim, mind1 akkor Vick lesz a kezdö... Ha McCown 300 yard felett dobott, akkor neki se lehet sok gondja.

Köszi egyébként
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 366 — NFL bracket champion '26
Másik kérdés Hasselbeck-et nem tudom felvenni? Tegnap tettem ki, így elvileg már nem Claim status-ban kéne lennie nemde?
Toto21
én most azt látom h sima FA

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
De fos a system, Hal-t nem tudom felvenni, mert nincs a játékban... Viszont lestoppolom (szabad ilyet? ) 😀
több mint 10 éve
Commish-nak szeretnem jelezni, hogy a Szovat Bengals csapata inaktivnak tunik. (Borland, Burris es Clark jatszatasa + bye weekes jatekosok vannak a keretben).
több mint 10 éve
Rataxes
(idaig)legtobb pontot szerzo jatekosa 27 ponttal Santos a Kicker. Ilyet se sokat lattam 😀
több mint 10 éve
DT poszt ég mindig kuka nálam, de legalább a W megvan, bár a Szovát Bengals csapatában 3 hete Borland és Burris a kezdö LB páros, akik nem is játszanak.

Jövö héten ez a teljesítmény nem lesz elég a Nyuszik ellen... Remélem Luck végre elfelejti a hülye pick-eket és elkezdi termelni a pontokat.

De ha valakinek QB-ra van szüksége Luck és Dalton is mozdítható megfelelö ellenértékért.
több mint 10 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 710 — Tyrone Creek
pontosan ezért lett Áron az 1/1 😊
több mint 10 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 182 — Browns GM
végre 200 felett zárok egy jó O-nak köszönhetően, de a védelem továbbra is katasztrófa
elit LB-t keresek, akár ráfizetéssel is

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Az én hetemet Rivers szépen elintézte hogy rohadjon meg a 10 pontjával 😀
több mint 10 éve
Meg mindig? 😊
nagytomy
Dalton 40 pontot csinált és én megint padoztattam Luck miatt... no comment, szép futó teljesítményeid voltak! Blount 3TD
több mint 10 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Isten hozta a futoimat (Gore, Blount) az idei bajnoksagban.
több mint 10 éve
Meg mindig? 😊
több mint 10 éve
Ki kéri Luck-ot? PM-ben jöhetnek az ajánlatok
több mint 10 éve
WR-t és DT-t keresek, PM-ben lehet ajánlatokat küldeni. Aki kifejezetten érdekelne pl az D. Thomas vagy J. Jones
több mint 10 éve
Jo erzekkel leultettem a padra Randlet...
több mint 10 éve
Van itt olyan személy akinek van egy közepesen jó futója és megválna tőle? Főleg védőket tudnék felajánlani ellenértéknek.
Sebii
nézz szét nálam, én ugyis védőt keresek, bárki cserélhető

több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 074
Van itt olyan személy akinek van egy közepesen jó futója és megválna tőle? Főleg védőket tudnék felajánlani ellenértéknek.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 117 — The only discipline that lasts, is self discipline
Feltétlenül szólj, ha tovább is gondolkodnál rajta. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Eskü elgondolkodtam azon, hogy Luck-ot eltradelem... Dalton a padon több pontot hoz. Hogy lehet a Colts offense ekkora kuka, kb. 10 percet tudtam nézni a meccsböl. Revis INT-nél kinyomtam az egészet a fenébe...

Szerkesztette: Toto21
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 117 — The only discipline that lasts, is self discipline
a bowl.hu ligák történetének egyik legrosszabb teljesítményét hozhatom, az egy dolog, hogy az autodraft után a védelembe még kukázgatom az embereket, de hogy az összes - papíron átlag feletti fantasy - támadóm ekkora betlit hozzon, sérülésekkel együtt, ez hihetetlen...
kristof
Érdekes egy párosítás a tiétek a héten. Wmitty a második legrosszabb pontszámmal fog nyerni, miközben 80 ponttal többel is kikap pár csapat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
a bowl.hu ligák történetének egyik legrosszabb teljesítményét hozhatom, az egy dolog, hogy az autodraft után a védelembe még kukázgatom az embereket, de hogy az összes - papíron átlag feletti fantasy - támadóm ekkora betlit hozzon, sérülésekkel együtt, ez hihetetlen...

több mint 10 éve
Remélem ma Luck bebizonyítja, miért húztam be elsö körben és termel legalább annyit, mint Brady. 😛 Akkor még lenne esélyem visszajönni...