bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 12 éve
Forténak már két TDje lehetne basszameg -_-tenorxnyugi így is agyonversz, grat 😊 a kulcsjátékosaim betlizgetnek rendesen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
én elég szarul állok az első Borsod Bowlon, shady -2, Hightower meg a padról vitt pick6et...kristofNagyon szoros lesz, ha meglátom hogy miket hagytam a padon elsírom magam...
Rivers, Floyd, Boldin Vs. R.Brown, Spikes, Pollard
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én elég szarul állok az első Borsod Bowlon, shady -2, Hightower meg a padról vitt pick6et...
több mint 12 éve
Forténak már két TDje lehetne basszameg -_-
több mint 12 éve
én WR posztra hoztam tavaly waiverre ilyen Victor Cruz szintű playákat 😀Nem volt oylan szar az auto, nagyjából jól belőttem a cuccot, a 6-7 körös RB-WR pick nem kellett volna, maradhatott volna a best avaible, mert mindkettő szar lett, ráadásul az LB sorom kárára, de nem számítottam hogy előtte bowe még bent marad, a DL, DT, QB, és S sorom top1 szvsz minden más nagyjából szar, meglátjuk mire lesz jó 😊eaglesmcnabbA DL meg a DT is? 😮
Amúgy szvsz az a két poszt, ami semmit nem számít, tavaly waiverről szedtem rá az embereket folyton, kurva kevés pontot hoznak.
Én a LB és CB sorommal vagyok nagyon elégedett, nekik kell vinni a csapatot.tenorx
+ ahol sok pontgyáros van (LB poszt pl) ott kevesebbet hozol az ellenfélen, mint pl DE-DT posztokon ahol évről-évre mindig ugyanazok a játékosok hozzák a pontokat.
Majd meglátjuk, legyen már NFL!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem volt oylan szar az auto, nagyjából jól belőttem a cuccot, a 6-7 körös RB-WR pick nem kellett volna, maradhatott volna a best avaible, mert mindkettő szar lett, ráadásul az LB sorom kárára, de nem számítottam hogy előtte bowe még bent marad, a DL, DT, QB, és S sorom top1 szvsz minden más nagyjából szar, meglátjuk mire lesz jó 😊eaglesmcnabbA DL meg a DT is? 😮
Amúgy szvsz az a két poszt, ami semmit nem számít, tavaly waiverről szedtem rá az embereket folyton, kurva kevés pontot hoznak.
Én a LB és CB sorommal vagyok nagyon elégedett, nekik kell vinni a csapatot.
több mint 12 éve
Nem volt oylan szar az auto, nagyjából jól belőttem a cuccot, a 6-7 körös RB-WR pick nem kellett volna, maradhatott volna a best avaible, mert mindkettő szar lett, ráadásul az LB sorom kárára, de nem számítottam hogy előtte bowe még bent marad, a DL, DT, QB, és S sorom top1 szvsz minden más nagyjából szar, meglátjuk mire lesz jó 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
C-Rebellsment pm!
...Castleai01
több mint 12 éve
C-RebellsQB --> Vick (Itt arcon köptem magam...), Russel Wilson (Backupnak jó lesz, de csak annak...)
RB --> Chris Johnson, DeMarco Murray, Reggie Bush, Rashard Mendenhall
(Ez rendben lesz remélhetőleg, főleg ha a szezon második felére Mendy is visza tud térni...)
WR --> Wes Welker, Marques Colston, Denarius és Lance Moore
(Kissé "sérülésérzékeny" társaság, de bízom a jószerencsémben...)
TE --> Greg Olsen
(Nem erőltettem a posztot...)
DT --> Arthur Jones, Ziggy Hood
(Nagyjából hidegen hagy ez a poszt is, ha hetente összekaparnak 2-3 pontot már túl is teljesítették az elvárásaimat...)
DE --> Chandler Jones, Mark Anderson
(Itt kiütközött a Pats-fetisizmusom...) 😉
LB --> Karlos Dansby, Mason Foster, Brandon Spikes, David Harris
(Remélem alkotni fognak, mert nekik kell megtámogatni a pontjaikkal az Offense-met ha el akarunk érni valamit idén...)
CB --> Tramon Williams, Corey Webster, Stephon Gilmore
(Nem igazán értek a cornerek fantasy értékéhez, gondolom ez itt látszik is...) 😊
S -->Dawan Landry, Harrison Smith, Malcolm Jenkins, Amari Spievey
(Lásd. a cornereknél írtakat...)
K --> Jason Hanson
P --> Brian Moorman
HC --> Steelers
Ennyi...
Kezdődjék a szezon!!! 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
QB: Tony Romo, Alex SmithRB: Jamaal Charles, Alfred Morris, Taiwan Jones
WR: Andre Johnson, Brandon Lloyd, Eric Decker, Davone Bess
TE: Martellus Bennett
DT: Sione Pouha, Spencer Johnson
DE: Jeremy Mincey, Chris Clemons, Robert Ayers
LB: Derrick Johnson, D.J. Smith, DeAndre Levy, Rey Maualuga, Jerrell Freeman
CB: Charles Tillman, DeAngelo Hall, Cary Williams
S: George Wilson, Roman Harper, Ryan Clark
K: Dan Bailey
P: Andy Lee
HC: Texans
Kiesésgyanús.
több mint 12 éve
énis énis:QB: Flacco, Fitzpatrick
RB: MoJo, BJ Green-Ellis, Felix Jones, Pierre Thomas
WR: Fitzi, Harvin, Nate Washington
TE: Tony Gonzalez
DT: Tommy Kelly, Ta'amu, Vance Walker
DE: Trent Cole, Wimbley
LB: Weatherspoon, Cushing, Urlacher, Kerrigan
CB: McCourty, Kirkpatrick, Josh Robinson, Searcy
S: Antrel Rolle, Darian Stewart, Ed Reed
K: Prater
P: Meskó
Ravens HC
|
több mint 12 éve
Death KnightsQB Robert Griffin III, Wsh / Jake Locker, Ten
RB Ray Rice, Bal / Doug Martin, TB/ Jonathan Stewart, Car/ David Wilson, NYG
WR A.J. Green, Cin/ Justin Blackmon, Jac/ Greg Little, Cle/ Brandon LaFell, Car/ Rod Streater, Oak
TE Jacob Tamme, Den
DT Stephen Paea, Chi/ Corey Liuget, SD/
DE J.J. Watt, Hou/ John Abraham, Atl/ Michael Johnson, Cin/ Whitney Mercilus, Hou
LB Patrick Willis, SF/ Jerod Mayo, NE/ Bobby Wagner, Sea/ Lance Briggs, Chi
CB Janoris Jenkins, Stl/ Richard Crawford, Wsh/
K Sebastian Janikowski, Oak
P Shawn Powell, Buf
HC Saints Coach
több mint 12 éve
Szikszó Ravens:QB: Rivers, Sanchez
RB: Foster, AP, Wells, Daniel Thomas
WR: Nelson, Malcolm Floyd, Boldin, Baldwin
TE: Gronkowski
DT: Mebane, Cullen Jenkins
DE: Mario Williams, Clayborn, McClellin
LB: Barnett, Timmons, Burnett, AJ Hawk, Angerer
CB: R.Marshall, Gay, Claiborne
S: Decoud, Tannard Jackson ( nah ide kellesz kukáznom:S)
K: Gould
P: Colquitt
HC: Lions
több mint 12 éve
Nah akk kezdjük a sort:QB: Schaub, Palmer - ha Schaub nem hagy ki sok meccset ez jó, ugyanis Palmer szar lesz
RB: Run DMC, Mathews, Benson, LeShoure - alapvetően nem rossz, bár a szezon eleje cinkes Mathews sérülésével és LeShoure eltiltásával
WR - Nicks, Holmes, Laurent Robinson - ez ritka szar
TE - Graham, Keller sima liba
DT - Bunkley, Linval Joseph - nem egy nagy pontgyár a DT poszt de azért nem rosszak
DE - Freeney, Idonije, Robison - szódával elmegy
LB - Ray Lewis, DeMeco, L. David, Hawthorne - ez tetszik
CB - Terrell Thomas, Eric Wright, Josh Wilson - klasszik fantasy cornerek
S - L. Landry, TJ Ward, G. Sensabaugh - Ütni kell! 😀
K - Nugent - biztos lábú K egy erős-közepes támadógépezet mögött
P - Jon Ryan - ezzel semmi gond
HC: Falcons - homerkedés meg uccsó körben teljesen OK
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
QB: Matt Ryan (C. Ponder)RB: Lesean McCoy, Ronnie Brown (B. Tate)
WR: Victor Cruz, Dez Bryant, Titus Young (J. Baldwin)
TE: Jason Witten
DT: Ahtyba Rubin, Marcell Dareus (J. Odrick)
DE: Charles Johnson, Robert Quinn (W. Young)
LB: Colin McCarthy, Erin Henderson, Takeo Spikes (D. Hightower)
CB: Brandon Browner, Sean Smith (C. Griffin)
S: Bernard Pollard, Mark Barron (M. Huff)
K: Greg Zuerlein
P: Bryan Anger
HC: 49ers
több mint 12 éve
Championship. Tavaly kurva szarnak éreztem a csapatot, és egész jó lett, idén meg jónak érzem, aztán majd meglátjuk.QB: Ben Roethlisberger, Jay Cutler, Ryan Tannehill
RB: Matt Forte, Mark Ingram, Ryan Williams
WR: Julio Jones, Antonio Brown, Kendall Wright, Michael Crabtree, Leonard Hankerson
TE: Fred Davis, Kellen Winslow
DT: Jurell Casey, Muhammad Wilkerson
DE: Sam Acho, Andre Branch
LB: James Laurinaitis, Chad Greenway, James Anderson, Aaron Curry
CB: Patrick Peterson, Jason McCourty, Brandon Carr
S: Troy Polamalu, Adrian Wilson
K: David Akers
P: Shane Lechler
HC: Patriots
több mint 12 éve
Hurka's Packers:QB: PM, Tebow
RB: Bradshaw, Greene, DeAngelo
WR: Jennings, Steve Johnson, Mike Wallace (Tampa), Jeffery, Golden Tate
TE: Finley
DT: Raji, Poe
DE: Dumervil, Avril, Derrick Morgan
LB: London Fletcher, Beason, Ware, James Harrison
CB: Woodson, Ronde Barber, Flowers
S: Chancellor, Whitner, Danieal Manning
K: Skinny Assassin
P: Masthay
HC: Chargers
Majd ha kérhetném, egy értékelést valaki írjon
több mint 12 éve
"Nem tudom, hogy hagy-e szűrni olyanra, hogy "kit nem akarsz elvinni". Mert ha igen, akkor érdemes lehet egy-két szerinted totál bustnak tűnő embert kiszűrni, hogy ne legyen olyan hogy az espn valami horribilis pontot becsül nekik és ezért kiszeded nagyon korán őket. :]"Ezért jó rangsorolni is a játékosokat, nem csak a pickeket beállítani. Ha valakit semmiképp nem akarsz húzni, akkor elküldöd a végére és meg van oldva a probléma 😊
Estére jó mulatást mindenkinek!
több mint 12 éve
szerencsére 1/1 vagyok, a legfontosabb ember és poszt meg lesz oldva, így már azzal nem kellett variálni. Majd utólag megmondom hogy mit alkotott a gép, de egyelőre bizakodó vagyok eaglesmcnabbNem tudom, hogy hagy-e szűrni olyanra, hogy "kit nem akarsz elvinni". Mert ha igen, akkor érdemes lehet egy-két szerinted totál bustnak tűnő embert kiszűrni, hogy ne legyen olyan hogy az espn valami horribilis pontot becsül nekik és ezért kiszeded nagyon korán őket. :]
több mint 12 éve
Beher
38
Az én emlékeim szerint is! 😊csak akkor így minden pickemnél várhattok 1 percet 😕eaglesmcnabbEmlékeim szerint inkább az utánad jövő fog picit szívni, mert csak az első körben várja ki a gép az 1 percet... Onnan meg egyből autopickkel.salander
több mint 12 éve
szerencsére 1/1 vagyok, a legfontosabb ember és poszt meg lesz oldva, így már azzal nem kellett variálni. Majd utólag megmondom hogy mit alkotott a gép, de egyelőre bizakodó vagyokcsak akkor így minden pickemnél várhattok 1 percet 😕eaglesmcnabbEmlékeim szerint inkább az utánad jövő fog picit szívni, mert csak az első körben várja ki a gép az 1 percet... Onnan meg egyből autopickkel.salander
több mint 12 éve
csak akkor így minden pickemnél várhattok 1 percet 😕eaglesmcnabbEmlékeim szerint inkább az utánad jövő fog picit szívni, mert csak az első körben várja ki a gép az 1 percet... Onnan meg egyből autopickkel.