bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 12 éve
hát nekem ebből tuti autopick lesz. De megbuherálom a beállításokat úgyhogy sok gond nem lehet majd azért sztem 😊 csak akkor így minden pickemnél várhattok 1 percet 😕eaglesmcnabbRészemről sem gáz. A lényeg hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni a szituból ha már így alakult... 😊
(A "vérprofik" meg csak had "puffogjanak"... 😉 )
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
legalább tudom nézegetni, hogy kiket húzzak, kb. úgy fogok beesni a draftraazért remélem a többi 14 ember ráér (esetleg a két Úr is meg tudja vhogy oldani)kristofhát nekem ebből tuti autopick lesz. De megbuherálom a beállításokat úgyhogy sok gond nem lehet majd azért sztem 😊 csak akkor így minden pickemnél várhattok 1 percet 😕eaglesmcnabb
több mint 12 éve
azért remélem a többi 14 ember ráér (esetleg a két Úr is meg tudja vhogy oldani)kristofhát nekem ebből tuti autopick lesz. De megbuherálom a beállításokat úgyhogy sok gond nem lehet majd azért sztem 😊 csak akkor így minden pickemnél várhattok 1 percet 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azért remélem a többi 14 ember ráér (esetleg a két Úr is meg tudja vhogy oldani)
több mint 12 éve
remélem beválik mert kurvára közbejött nekem is most valami... :/Nem tudok valahol draft prio sorrendet állítani már, ha mégis autodraftra kerülne a sor?tenorxA csapatod lapján van olyan, hogy "Edit Player Rankings" ill. "Edit Autopick Strategy".
Még nem próbáltam ki ezeket, de szerintem segítenek.janos
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem tudok valahol draft prio sorrendet állítani már, ha mégis autodraftra kerülne a sor?tenorxA csapatod lapján van olyan, hogy "Edit Player Rankings" ill. "Edit Autopick Strategy".
Még nem próbáltam ki ezeket, de szerintem segítenek.
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 12 éve
Nem tudok valahol draft prio sorrendet állítani már, ha mégis autodraftra kerülne a sor?
több mint 12 éve
De kurva szar időpont ez a szerda nekem... de valahogy megoldom.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szerdán mikor lesz a draft? 8tol?braxa88igen és 60 mp jut egy pickre.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
szerdán mikor lesz a draft? 8tol?
több mint 12 éve
na beléptem, bocsánat mindenkitől a várakozásért, Rodgers-et viszont illene nekem meghagyni, kösziHurkaeddig 4 fantasy játékban vettem részt, 3szor Áron volt a QB-m, idén szerencsére én húzok először. Sok sikert.
Bár ha lehetne tradelni benne lennék.
több mint 12 éve
na akkor mindenki bent van, sorsolás megvan, draft beállítva (60 sec jut egy pickre) minden készen áll, hogy jövő héten induljunk 😊itt vagyok, szal ezzel nem lesz gond 😀 (bár ez így nem oké, hogy elvesztek pl. az nfl.hus hsz-ek, így neked most több kommented van 😀)
a draftsorrend itt, a schedulet pedig az ESPN felületén tudjátok megnézni
jó szezont mindenkinek, remélem idén kicsit több trash lesz 😛kristof
több mint 12 éve
Én pedig köszönöm a szervezést és a segítséget neked.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na akkor mindenki bent van, sorsolás megvan, draft beállítva (60 sec jut egy pickre) minden készen áll, hogy jövő héten induljunk 😊a draftsorrend itt, a schedulet pedig az ESPN felületén tudjátok megnézni
jó szezont mindenkinek, remélem idén kicsit több trash lesz 😛
több mint 12 éve
Jacquizz Rodgers szerintem bent lesz még 1/15-re 😀
több mint 12 éve
na beléptem, bocsánat mindenkitől a várakozásért, Rodgers-et viszont illene nekem meghagyni, köszi
több mint 12 éve
Mehet a 60 sec. részemről is.
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
akkor már csak Hurka csatlakozására várunk, utána a sorsolást is meg tudom csinálni, de továbbra is kérdezem, hogy szerintetek mennyi idő jusson egy pickre? (én leeonal értek egyet, az egy perc megfelelő lenne)
több mint 12 éve
hát szerintem ötödikre is bent lesz Herremans úgyhogy mindegy 😀ez miez a draftsorrend? 😀😀😀DDDDDDDeaglesmcnabbcserélhetünk ha gondolod 😊kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez miez a draftsorrend? 😀😀😀DDDDDDDeaglesmcnabbcserélhetünk ha gondolod 😊
több mint 12 éve
ez miez a draftsorrend? 😀😀😀DDDDDDD
több mint 12 éve
60 sec elég szerintem, nem kell annyira elhúzni!Bazze ez a draft hely :/tenorxtúl jó voltál tavaly.
aug. 29 (jövő hét szerda) akkor mindenkinek jó?
ill. a pickekre mennyi idő legyen? 90/60/45s?kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bazze ez a draft hely :/tenorxtúl jó voltál tavaly.
aug. 29 (jövő hét szerda) akkor mindenkinek jó?
ill. a pickekre mennyi idő legyen? 90/60/45s?
több mint 12 éve
Bazze ez a draft hely :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na igen... csak nem tudok belépni, majd valamit kitalálok.Delonso_az már nagyobb probléma, megy pm!