bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 12 éve
Jamaal Charles, Andre Johnson, Brandon Lloyd, Martellus Bennett - félidőben 2 pont. 😀 Ebből Bennett elejtett egy TD-t...
több mint 12 éve
amúgy Jeffery nálam van, és ott volt a kezdőmben 😀HurkaAkkor a másik ligámban 😊 Keverem.
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
én is megjártam, amennyiben Jeffreyt kezdettem, a múlt heti, Colts elleni bravúroskodás okán - erre most 7 yard elkapás...amúgy Jeffery nálam van, és ott volt a kezdőmben 😀
Busht meg padra ültettem - legalább hozott volna 5 pontot, ami nem sok, de biztoswmitty
több mint 12 éve
Tiszteletem!Használható csere QB érdekelne... Ha valaki szabadulna a sajátjától, csekkolja le a Trading Block-kon lévő játékosaimat és ha talál kedvére valót, talán még nyélbe is üthetünk valamiféle üzletet...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
én is megjártam, amennyiben Jeffreyt kezdettem, a múlt heti, Colts elleni bravúroskodás okán - erre most 7 yard elkapás...Busht meg padra ültettem - legalább hozott volna 5 pontot, ami nem sok, de biztos
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Nyilván, múlthéten gecijó volt, úgyhogy kezdjen BigBen helyett Cutler! És még Forte is lesérült, tökkéletes hétnyitás.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
boldog szülinapot s.gergo-nek, azt hiszem szép szülinapi ajándék volt tőlem, hogy hagytam nyerni az első fordulóban 😊
több mint 12 éve
mondjuk tenorx a draftjára is azt mondta, hogy jól sikerült, azért baszta ki egy forduló után a csapata egyharmadát, szal én nem izgulok 😛kristofA cseréket dobáltam le meg a DE/DTket, akiket mondtam, hogy mindig cserélgetek 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mondjuk tenorx a draftjára is azt mondta, hogy jól sikerült, azért baszta ki egy forduló után a csapata egyharmadát, szal én nem izgulok 😛
több mint 12 éve
Egész konkrétan 10 embert szedtem fel 😀Akit még akartam az Randall Cobb meg Cameron Jordan volt, a többiek megvannak 😊
több mint 12 éve
Van abban vmi, amit mondasz..."+%/=()§'"+!/=Utána kéne nézni gyorsan, lehet hogy köztünk van a ligában a Közgép is!? Nyomul a vízlabdában - lehet, hogy itt is 😉wmitty
3 játékost akartam igazolni. Ebből lett 3 unsuccessful. Közülük 2-t az orrom előtt szedtek fel csak azért, mert 10-20 ponttal kevesebbet csináltak, de ugyanúgy nyertek az 1. körben.
Valaki meg felszedte a fél piacot, vagy 10 embert. Én meg most mazsolázhatok a maradékból.
Tisztára, mint tavaly. Agyam eldobom!janos
Mindketten újpestiek...😉
"Ez nekem gyanús! Nagyon gyanús!"😊
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 12 éve
na én meg elbalfaszkodtam a waivert, majd jövőhéten 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
"+%/=()§'"+!/=Utána kéne nézni gyorsan, lehet hogy köztünk van a ligában a Közgép is!? Nyomul a vízlabdában - lehet, hogy itt is 😉
3 játékost akartam igazolni. Ebből lett 3 unsuccessful. Közülük 2-t az orrom előtt szedtek fel csak azért, mert 10-20 ponttal kevesebbet csináltak, de ugyanúgy nyertek az 1. körben.
Valaki meg felszedte a fél piacot, vagy 10 embert. Én meg most mazsolázhatok a maradékból.
Tisztára, mint tavaly. Agyam eldobom!janos
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
"+%/=()§'"+!/=3 játékost akartam igazolni. Ebből lett 3 unsuccessful. Közülük 2-t az orrom előtt szedtek fel csak azért, mert 10-20 ponttal kevesebbet csináltak, de ugyanúgy nyertek az 1. körben.
Tisztára, mint tavaly. Agyam eldobom!
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 12 éve
Nah, egész jó lett a waiver 😊
több mint 12 éve
hát az általam nagyrabecsült csapatom is szépen leszerepelt. pedig spiller a kövi hetekben még feleennyi pontot se fog kapni mint most 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk én biztos nem kezdetnék rookiet, cserepadra jó, aztán ha tényleg jó akkor majd 5-6. héttől bejöhet a kezdőbe.én is így gondoltam, padoztattam is Hightowert 😊
Bár nyilván van pár kivétel.tenorx
s.gergo tényleg eléggé elbenchelte magát (én sem villoghatok mondjuk), de nem ezen múlt, jobb volt a csapata, jár a grat! (és ezzel nálad is van jelenleg a Borsod Bowl vándorserlege 😀)
több mint 12 éve
Én úgy voltam vele, hogy egy 4-3-as MLB azért kell termeljen pontokat. Ő nem így van vele 😊
több mint 12 éve
Mondjuk én biztos nem kezdetnék rookiet, cserepadra jó, aztán ha tényleg jó akkor majd 5-6. héttől bejöhet a kezdőbe.Bár nyilván van pár kivétel.
több mint 12 éve
Ennél azért jóval többet vártam tőle, első meccse volt, de elég súlytalan.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
wagner nem fog többet hozni emrt Hill és wright többett van bent, 3rd downnál lejön wagner.
több mint 12 éve
Engem is jól elvernek...Wagner 5 pont P-Will 12 tegnap. Mi van itt?
több mint 12 éve
Nekem 3 sleeper pickem volt az első hét előtt... Ebből 1-et tettem be játszani, az 0 pont. A másik kettő hagyott 50-et a padon.De így is hozom a meccset, egyenlőre úgy tűnik. "Sajnos", mert nagyon rám férne a waiver.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szoros lesz, ha meglátom hogy miket hagytam a padon elsírom magam...átszámolás után 2 pont előny nálam, plusz a fent említett 3v3, ha vmi csoda folytán nyernék is, az csak Ryan-nek meg a különleges benchelési technikádnak köszönhetem 😀
Rivers, Floyd, Boldin Vs. R.Brown, Spikes, Pollard
s.gergo
jövő héttel viszont nagyon durván alázni fog a futó párosod 😮
több mint 12 éve
hát engem is rendesen bucira vernek...faszán el is bencheltem magam...
|