bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 11 éve
Egy 😊 elfelejtettél a monológod végére tenni!B.Powell + 11 pont vs CrabtreeÁtszámolás után Powelltől 7 pont kell.
Húzós lesz, de ha megvan, akkor gyakorlatilag feljutottam.s.gergo
Remélem én jutok fel, mert jobban megérdemlem, mint Te.
Én 2. lettem, Te 3.
Nem is értem, hogy a 3-8. helyezetteknek miért adunk rájátszással lehetőséget a feljutásra, és az alapszakaszgyőztes miért van megkülönböztetett helyzetben.
Teljesen rossz a rájátszás. El kéne törölni.janos
több mint 11 éve
B.Powell + 11 pont vs CrabtreeÁtszámolás után Powelltől 7 pont kell.
Húzós lesz, de ha megvan, akkor gyakorlatilag feljutottam.s.gergo
Remélem én jutok fel, mert jobban megérdemlem, mint Te.
Én 2. lettem, Te 3.
Nem is értem, hogy a 3-8. helyezetteknek miért adunk rájátszással lehetőséget a feljutásra, és az alapszakaszgyőztes miért van megkülönböztetett helyzetben.
Teljesen rossz a rájátszás. El kéne törölni.
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 11 éve
207 pontommal (ami nehezen jött össze; QB Freeman 0 pont...) 11 ellenfelet legyőzhettem volna - de nem a 280-as New Pest Avengerst! esélyt sem hagyott 😉
Otthonom MisColts
több mint 11 éve
B.Powell + 11 pont vs Crabtree Húzós lesz, de ha megvan, akkor gyakorlatilag feljutottam.
több mint 11 éve
én is hadd bosszankodjak végre kicsit - miután az idény nagy részében nem volt rá okom:kikapok a rájátszás első körében, mert D. Wilsont a kispadon "ülve" szerez 44 pontot, jóval többet, mint a másik három (aktív) RB-m összesen...
amúgy a 7 pontos hátrányom kompenzálására már az is elég lett volna, ha Luck helyett Freemant játszatom QB-ban - de nem tettem, mivel két hete azért kaptam ki, mert Luck akkor pont a tarcsiban dobált össze 43 pontot
Otthonom MisColts
több mint 11 éve
Na bazdmeg, két napja rá néztem rá a csapatra, minden fasza, most meg látom, hogy Shorts meg Anderson is out.
több mint 11 éve
vááá eddig változatlan volt a -1 pontos vereségem, mára pedig +2.5 lett...jeeee, bocsika! 😊DivatMivel szerencsére nem múlt az 1. helyem ezen a zakón, így nem bosszant a dolog annyira. Mondjuk különösebben nem vagy előrébb vele, akkor legalább már bejutottál volna a PO-ba 😊
több mint 11 éve
vááá eddig változatlan volt a -1 pontos vereségem, mára pedig +2.5 lett...jeeee, bocsika! 😊
|
több mint 11 éve
Előző héten sikerült elkapni az elsőt, jöjjön a másik 😊
több mint 11 éve
jah értem oda-visszavágós rendszer és úgy lesz meg továbbjutó 😀 idegenben lőtt gól számít? 😂sok tétje nem volt, majd a héten javítasz 😀 megint egymással toljukeaglesmcnabbHehe átszámolták így fél ponttal te nyertél...empty taximessze a legszarabb csapatom van, mégis bent maradtam. 😛Kemény fél pont dönt köztünk jelen állás szerint.empty taxi
azt hiszem jövőre semmiképp sem szabad az auto draftra bízni a dolgokat. eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
sok tétje nem volt, majd a héten javítasz 😀 megint egymással toljukHehe átszámolták így fél ponttal te nyertél...empty taximessze a legszarabb csapatom van, mégis bent maradtam. 😛Kemény fél pont dönt köztünk jelen állás szerint.empty taxi
azt hiszem jövőre semmiképp sem szabad az auto draftra bízni a dolgokat. eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hehe átszámolták így fél ponttal te nyertél...messze a legszarabb csapatom van, mégis bent maradtam. 😛Kemény fél pont dönt köztünk jelen állás szerint.empty taxi
Madden hates me.
több mint 11 éve
1 ponttal szopok egyenlőre, remélem "jól" átszámolják majd!!4 😀
|
több mint 11 éve
messze a legszarabb csapatom van, mégis bent maradtam. 😛Kemény fél pont dönt köztünk jelen állás szerint.
Madden hates me.
több mint 11 éve
messze a legszarabb csapatom van, mégis bent maradtam. 😛 azt hiszem jövőre semmiképp sem szabad az auto draftra bízni a dolgokat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
hurka is ki ellen csinál 200+ pontot? hát ellenem, jól kis is szoptam megint... 😀
|
több mint 12 éve
Áronkától azért többet, vártam, el is könyvelem az eheti vereséget isez a szezon elég csúnyán el lett baszva.
több mint 12 éve
mondtam én hogy a JÓ DL a győzelem kulcsa, Atkins megint állatkodott 😀 eaglesmcnabbmint már írtam tegnap twitteren, csupán a D-m hozott 173 pontot ebben a fordulóban, Schaubot meg DX-t meg azért bencheltem, mert nem akarok alázni.
Madden hates me.
több mint 12 éve
mondtam én hogy a JÓ DL a győzelem kulcsa, Atkins megint állatkodott 😀
több mint 12 éve
Látom megint mi leszünk a trash liga 😀 Legalábbis én addig, amíg ki nem esek (championship)
több mint 12 éve
Ha Hurka kiáll normálisan, vesztettem volna...Így 6-3
több mint 12 éve
Rubin out lett így gyorsan IR-re tettem és hozhattam egy rúgót a bye-os Zuerlein helyett, talán így nem kapok ki kristofellenem ne nyernél? ugyanmár, ne viccelj... 😀
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rubin out lett így gyorsan IR-re tettem és hozhattam egy rúgót a bye-os Zuerlein helyett, talán így nem kapok ki
több mint 12 éve
Kibaszott ESPN, megint úgy kaptam ki h újraszámolták a pontokat és akk már nekem lett kevesebb.
Madden hates me.