Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
jo volt amugy a fullpalya meg a sok resztvevo ellen nyilvan kevesebb kifogasom van, mint a 4 ember ellen. de szerintem a 11 vs 11 mar kisse szaggatott volt a sok huddleben torteno faszakodas miatt. foleg mert az ember iranyitoja bassza elmondani az egesz csapatnak egyszerre h mi a play inkabb megvarja mig mindenki egyesevel kerdezget 😛7 vs 7 is teljesen elvezetes, sot ott a playcall sokkal kevesbe korulmenyes es kicsit porgosebb ezaltal a jatek.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
aztabetyarmindenet, nem gondoltam ezt kelloen at, hogy forumfoci csak lesz meg iden, ez a kurva kontinentalis idojaras pedig nem kegyeskedik ilyenkor 15-20 fokokkal legalabb 😊 mindegy leszarom ez a szezon boven meger ennyit egyreszt, masreszt pedig eredetileg egy sokkal durvabb vallalast akartam beirni, annyira nem volt keresnivalonk kb netto 50 percen keresztul 😀MMMSpedig tényleg az lenne az igazi, ha be tudnánk sűríteni még egyet idénre, legalább annyi résztvevővel, mint legutóbb 😊
több mint 11 éve
aztabetyarmindenet, nem gondoltam ezt kelloen at, hogy forumfoci csak lesz meg iden, ez a kurva kontinentalis idojaras pedig nem kegyeskedik ilyenkor 15-20 fokokkal legalabb 😊 mindegy leszarom ez a szezon boven meger ennyit egyreszt, masreszt pedig eredetileg egy sokkal durvabb vallalast akartam beirni, annyira nem volt keresnivalonk kb netto 50 percen keresztul 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
😀tűzzünk ki egy időpontot! 😀
bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/13_het_-_detroit_lions_-_indianapolis_colts/690535Farky
több mint 11 éve
😀bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/13_het_-_detroit_lions_-_indianapolis_colts/690535
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
na megyünk sonka? csak mert ha igen és még mindig ketten vagyunk, akkor menjünk inkább az orczyba, sokkal közelebb van. szal találkozzunk fél2-kor klinikáknál (vagy a ludovika előtt, ahogy jobb neked)az orczy amúgy 1 villamosnyira van tőlem 😀
de ha nem reagálsz semmit nem megyek sehova 😀.brk
de jó, hogy nem indultál meg, most ébredtem.
több mint 12 éve
.brk
1 890
na megyünk sonka? csak mert ha igen és még mindig ketten vagyunk, akkor menjünk inkább az orczyba, sokkal közelebb van. szal találkozzunk fél2-kor klinikáknál (vagy a ludovika előtt, ahogy jobb neked)de ha nem reagálsz semmit nem megyek sehova 😀
több mint 12 éve
már megint meccsnapra tettétek megőrülök 😀Farkynyugi nem maradsz le semmiről, mert én sem megyek 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
már megint meccsnapra tettétek megőrülök 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
édeskettesben leszünk amúgy? 😀.brkha igen, akkor legalább a következő meccsre tökéletesen kiaknázzuk a QB-WR kapcsolatot 😀
de azért nem bánnám, ha még 1-2 ráérő júzer joinolna.
több mint 12 éve
.brk
1 890
édeskettesben leszünk amúgy? 😀
több mint 12 éve
sir yes sir!fél2 nyugati..brkén akár egy most vasárnapot is adnék.brklegyen ez. 1-2?shawnka
több mint 12 éve
.brk
1 890
fél2 nyugati.én akár egy most vasárnapot is adnék.brklegyen ez. 1-2?shawnka
több mint 12 éve
én akár egy most vasárnapot is adnék.brklegyen ez. 1-2?
több mint 12 éve
faszom, nekem ma lett volna jó! 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
én akár egy most vasárnapot is adnék.brkjaigen, ha ez nem lett volna egyértelmű 😀 én is most hétvégére gondoltam.
több mint 12 éve
.brk
1 890
én akár egy most vasárnapot is adnék
több mint 12 éve
bármikor
több mint 12 éve
mikor?
több mint 12 éve
nem klasszikus fórum foci, de talán itt van értelme.ha nincsen orkáncunami a környéken, akkor páran adhoc módon kimehetnénk dobálózni a szokott helyre.
több mint 12 éve
Amúgy életemben nem gondoltam volna, hogy ennyire jelentéktelen teljesítmény után ekkora izomlázam lehet. Alig bírom felemelni a karomat vízszintesnél feljebb. 😀Schleckgyengék vagytok vagy nem ittatok eleget 😛 😀
több mint 12 éve
Amúgy életemben nem gondoltam volna, hogy ennyire jelentéktelen teljesítmény után ekkora izomlázam lehet. Alig bírom felemelni a karomat vízszintesnél feljebb. 😀
több mint 12 éve
Nov. 18-a után bármilyen időpontot támogatok 😀
több mint 12 éve
két ünnep között bajorföldön vagyok, az nem jó :/ talán a 30-a...
több mint 12 éve
nyakfájósnak jelentkezem én is!bár ez kb előre borítékolható volt , ilyen hosszú gúnár nyakkal hogy 1x legalább nyekkenni fog!😊
de ez azért bőven belefér!
1x nem is láttam a piálgatást, de ahogy egyre pálinkaszagúbb volt a huddle azért már egyértelmű volt!
végül is az izmokat is lazítja meg a harci tüzet is jelentősen fokozza! 😊