NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
elkapo szeretnek mar lenni a hiresen dirty shutdown anyamasszonykatonaja soldados ellen futballt a nepnek !
több mint 14 éve
A vasárnapi fórumtali előtt kinek lenne kedve "még nem eldöntött helyszínen" dobálgatni, esetleg Touch focizni egy kicsit? 😀
több mint 14 éve
de te beletartozol az "aki véletlen pont 6 szoros világválogatott csak épp kijött neki az 5 sárgája és pihen." csoportkörbe 😛 😀JJ meg úgyse játszana, helyette beállnék én 😛Hurkamegérte aktívnak lenni 😛 bár az a baj asszem pont 11. vagyok a toplistán, szal ha 5v5 lenne akkor szopó 😛konquerortibi 3 percet játszik 10 percet pihen. Csere mindig kell 😊haromt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
JJ meg úgyse játszana, helyette beállnék én 😛tibi 3 percet játszik 10 percet pihen. Csere mindig kell 😊haromtfórumsoccernek csak akkor lenne értelme ha megadnánk egy limitet, hogy X ezer hsz alatt nem állhatsz be 😛megérte aktívnak lenni 😛 bár az a baj asszem pont 11. vagyok a toplistán, szal ha 5v5 lenne akkor szopó 😛konqueror
mert különben mindenki szólna a haveroknak, aki véletlen pont 6 szoros világválogatott csak épp kijött neki az 5 sárgája és pihen.Höri
több mint 14 éve
olyan 8-10 ember már lenne rá, ha nyomnánk egyet novemberben, tájbor nem tűzöl ki egy napot mint kedves vezető? 😛
több mint 14 éve
Ha ez így van akkor ezentúl betűnként elmentem a hsz-t :cool: 😂fórumsoccernek csak akkor lenne értelme ha megadnánk egy limitet, hogy X ezer hsz alatt nem állhatsz be 😛tényleg hülye kérdés 😊 soccer fórum ez?gabtsijó nem de tényleg olyan rossz ötlet? 😉
lenne az európai változatra is ember szerintem, más sporttal is fel kell dobni néha az edzést ugyebár 😀davemayer
mert különben mindenki szólna a haveroknak, aki véletlen pont 6 szoros világválogatott csak épp kijött neki az 5 sárgája és pihen.Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tibi 3 percet játszik 10 percet pihen. Csere mindig kell 😊megérte aktívnak lenni 😛 bár az a baj asszem pont 11. vagyok a toplistán, szal ha 5v5 lenne akkor szopó 😛konquerorjó nem de tényleg olyan rossz ötlet? 😉fórumsoccernek csak akkor lenne értelme ha megadnánk egy limitet, hogy X ezer hsz alatt nem állhatsz be 😛
lenne az európai változatra is ember szerintem, más sporttal is fel kell dobni néha az edzést ugyebár 😀davemayer
több mint 14 éve
megérte aktívnak lenni 😛 bár az a baj asszem pont 11. vagyok a toplistán, szal ha 5v5 lenne akkor szopó 😛fórumsoccernek csak akkor lenne értelme ha megadnánk egy limitet, hogy X ezer hsz alatt nem állhatsz be 😛tényleg hülye kérdés 😊 soccer fórum ez?gabtsijó nem de tényleg olyan rossz ötlet? 😉
több mint 14 éve
fórumsoccernek csak akkor lenne értelme ha megadnánk egy limitet, hogy X ezer hsz alatt nem állhatsz be 😛tényleg hülye kérdés 😊 soccer fórum ez?gabtsijó nem de tényleg olyan rossz ötlet? 😉
mert különben mindenki szólna a haveroknak, aki véletlen pont 6 szoros világválogatott csak épp kijött neki az 5 sárgája és pihen.
több mint 14 éve
tényleg hülye kérdés 😊 soccer fórum ez?gabtsijó nem de tényleg olyan rossz ötlet? 😉
lenne az európai változatra is ember szerintem, más sporttal is fel kell dobni néha az edzést ugyebár 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tényleg hülye kérdés 😊 soccer fórum ez?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
lenne egy hülye kérdésem: ez most soccer vagy football? 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Novemberben nem tolunk valami nagyobb meccset még vizsgaidőszak előtt?
több mint 14 éve
.brk
1 890
délután fél5től orczyban haverokkal focizgatunk, ha vkinek van kedve ugorjon le, olyan 7g ott leszünk. bár ez nem fórumos foci, de a.) attól még sztem befér ide, hátha b.) fel kéne éleszteni a topicot, most már úgyis többen kerültünk pestre.
több mint 14 éve
gsn
3 548
A fórumos focizások topikja
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness