Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a motionman szolgalatra jelentkezik
több mint 13 éve
esetleg most vasárnap?
több mint 13 éve
Ha kell egy alacsony, állóképességben közel nem verhetetlen emberke még, akkor én sem tartom kizártnakWyatt175 centi vagyok 😀 elég ha elvetemült vagy 😀
több mint 13 éve
Ha kell egy alacsony, állóképességben közel nem verhetetlen emberke még, akkor én sem tartom kizártnak

több mint 13 éve
LS-nek szívesen elmegyek, amúgy is hízókúrán vagyok, már csak 75 kg fórja van Toddnak 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Come at me, bro! 😀Azt hiszem, meg van az első ember, akinek a karrierjét ketté kell törnöm 😀Denyasszem most kéne admin hatalmamnál fogva hozzászólásom törölni 😀Majd inkább hozod a feleseket minden drive után. Oké? 😀catattack
De inkább döntöttem, nem leszek blokkoló, majd megyek safetynek 😀Deny
több mint 13 éve
Azt hiszem, meg van az első ember, akinek a karrierjét ketté kell törnöm 😀Majd inkább hozod a feleseket minden drive után. Oké? 😀catattackfújshawnkaasszem most kéne admin hatalmamnál fogva hozzászólásom törölni 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Majd inkább hozod a feleseket minden drive után. Oké? 😀asszem most kéne admin hatalmamnál fogva hozzászólásom törölni 😀A jó technika a fontos 😀 Herremans már úton van és installálja belém 😊Denyfújshawnka
több mint 13 éve
asszem most kéne admin hatalmamnál fogva hozzászólásom törölni 😀fújshawnkaHízzál gyorsan 50 kilót.catattackA jó technika a fontos 😀 Herremans már úton van és installálja belém 😊Deny
De inkább döntöttem, nem leszek blokkoló, majd megyek safetynek 😀
több mint 13 éve
😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
fújA jó technika a fontos 😀 Herremans már úton van és installálja belém 😊DenyHa időben lesz, még talán fel is megyek. Majd kiblokkolok mindenkit Höri elől 😛DenyHízzál gyorsan 50 kilót.catattack
több mint 13 éve
A jó technika a fontos 😀 Herremans már úton van és installálja belém 😊Ha időben lesz, még talán fel is megyek. Majd kiblokkolok mindenkit Höri elől 😛DenyHízzál gyorsan 50 kilót.catattack
több mint 13 éve
Ha időben lesz, még talán fel is megyek. Majd kiblokkolok mindenkit Höri elől 😛Denyén meg előletek, és akkor híznotok sem kell 😛
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ha időben lesz, még talán fel is megyek. Majd kiblokkolok mindenkit Höri elől 😛DenyHízzál gyorsan 50 kilót.
több mint 13 éve
Ha időben lesz, még talán fel is megyek. Majd kiblokkolok mindenkit Höri elől 😛
több mint 13 éve
Ha lesz ott a helyem 😀
több mint 13 éve
😀Az miről szól? 😊catattackelmegyünk a szigetre, elosztjuk a brigádot 2 felé, pofázunk egymásnak, hogy mennyire atomszar a másik és agyon lesznek baszva/alázva, majd csinálok 2 wildcat TD-t és ezzel eldöntöm a meccset örökre.Höri
én is benne vagyok
több mint 13 éve
Az miről szól? 😊catattackelmegyünk a szigetre, elosztjuk a brigádot 2 felé, pofázunk egymásnak, hogy mennyire atomszar a másik és agyon lesznek baszva/alázva, majd csinálok 2 wildcat TD-t és ezzel eldöntöm a meccset örökre.

több mint 13 éve
catattack
3 520
Az miről szól? 😊
több mint 13 éve
Én is adom!
több mint 13 éve
Támogatom az ötletet. Rég volt már ilyen esemény. Össze kellene egyet hozni.
több mint 13 éve
Az idén is kellene egy Margaret Island Bowl, jó lenne idejében megszervezni/összehozni, az minden évben jól szokott elsülni. 😊somoskovigsosem voltam fórumos focin de támogatom 😀
több mint 13 éve
Az idén is kellene egy Margaret Island Bowl, jó lenne idejében megszervezni/összehozni, az minden évben jól szokott elsülni. 😊

több mint 13 éve
Rendezni kellene egy jóképű fórumos focit, nem tudom ki mit szól hozzánDRopénteken pesten leszek, nekem belefér.
több mint 13 éve
Rendezni kellene egy jóképű fórumos focit, nem tudom ki mit szól hozzá