NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a motionman szolgalatra jelentkezik
több mint 13 éve
nDRo
1 593
esetleg most vasárnap?
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Ha kell egy alacsony, állóképességben közel nem verhetetlen emberke még, akkor én sem tartom kizártnakWyatt175 centi vagyok 😀 elég ha elvetemült vagy 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Ha kell egy alacsony, állóképességben közel nem verhetetlen emberke még, akkor én sem tartom kizártnak
több mint 13 éve
LS-nek szívesen elmegyek, amúgy is hízókúrán vagyok, már csak 75 kg fórja van Toddnak 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Come at me, bro! 😀Azt hiszem, meg van az első ember, akinek a karrierjét ketté kell törnöm 😀Denyasszem most kéne admin hatalmamnál fogva hozzászólásom törölni 😀Majd inkább hozod a feleseket minden drive után. Oké? 😀catattack
De inkább döntöttem, nem leszek blokkoló, majd megyek safetynek 😀Deny
több mint 13 éve
Azt hiszem, meg van az első ember, akinek a karrierjét ketté kell törnöm 😀Majd inkább hozod a feleseket minden drive után. Oké? 😀catattackfújshawnkaasszem most kéne admin hatalmamnál fogva hozzászólásom törölni 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Majd inkább hozod a feleseket minden drive után. Oké? 😀asszem most kéne admin hatalmamnál fogva hozzászólásom törölni 😀A jó technika a fontos 😀 Herremans már úton van és installálja belém 😊Denyfújshawnka
több mint 13 éve
asszem most kéne admin hatalmamnál fogva hozzászólásom törölni 😀fújshawnkaHízzál gyorsan 50 kilót.catattackA jó technika a fontos 😀 Herremans már úton van és installálja belém 😊Deny
De inkább döntöttem, nem leszek blokkoló, majd megyek safetynek 😀
több mint 13 éve
😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
fújA jó technika a fontos 😀 Herremans már úton van és installálja belém 😊DenyHa időben lesz, még talán fel is megyek. Majd kiblokkolok mindenkit Höri elől 😛DenyHízzál gyorsan 50 kilót.catattack
több mint 13 éve
A jó technika a fontos 😀 Herremans már úton van és installálja belém 😊Ha időben lesz, még talán fel is megyek. Majd kiblokkolok mindenkit Höri elől 😛DenyHízzál gyorsan 50 kilót.catattack
több mint 13 éve
Ha időben lesz, még talán fel is megyek. Majd kiblokkolok mindenkit Höri elől 😛Denyén meg előletek, és akkor híznotok sem kell 😛
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ha időben lesz, még talán fel is megyek. Majd kiblokkolok mindenkit Höri elől 😛DenyHízzál gyorsan 50 kilót.
több mint 13 éve
Ha időben lesz, még talán fel is megyek. Majd kiblokkolok mindenkit Höri elől 😛
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ha lesz ott a helyem 😀
több mint 13 éve
😀Az miről szól? 😊catattackelmegyünk a szigetre, elosztjuk a brigádot 2 felé, pofázunk egymásnak, hogy mennyire atomszar a másik és agyon lesznek baszva/alázva, majd csinálok 2 wildcat TD-t és ezzel eldöntöm a meccset örökre.Höri
én is benne vagyok
több mint 13 éve
Az miről szól? 😊catattackelmegyünk a szigetre, elosztjuk a brigádot 2 felé, pofázunk egymásnak, hogy mennyire atomszar a másik és agyon lesznek baszva/alázva, majd csinálok 2 wildcat TD-t és ezzel eldöntöm a meccset örökre.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Az miről szól? 😊
több mint 13 éve
Én is adom!
több mint 13 éve
Támogatom az ötletet. Rég volt már ilyen esemény. Össze kellene egyet hozni.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Az idén is kellene egy Margaret Island Bowl, jó lenne idejében megszervezni/összehozni, az minden évben jól szokott elsülni. 😊somoskovigsosem voltam fórumos focin de támogatom 😀
több mint 13 éve
Az idén is kellene egy Margaret Island Bowl, jó lenne idejében megszervezni/összehozni, az minden évben jól szokott elsülni. 😊
több mint 13 éve
Rendezni kellene egy jóképű fórumos focit, nem tudom ki mit szól hozzánDRopénteken pesten leszek, nekem belefér.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Rendezni kellene egy jóképű fórumos focit, nem tudom ki mit szól hozzá