Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Rendre intem. 😉azt látom, hogy van olyan, aki írni is tud, megnyugtató 😊
Ja meg annyi a kérésem, hogy Pacman megnyilvánulásaiból ne vonjuk le következtetéseket az egész Szegedre vonatkozóan.Döme
több mint 14 éve
én egyébként nagyon reménykedtem, hogy összefutok pacmannel arénán. a fórum alapján úgy gondoltam, hogy mindenképpen szeretném megnézni mit tud a pályán.ha játszol csaba ellen én ottleszek...xd
hát látni láttalak a folyosón, szép magasra nőttél, de nem vagy bejövős cukifijú. A pályán sajnos nem sikerült, nem úgy hozta az élet. majd talán egyszer talcsizunk a pályán.. a békéscsabával? az bizony lehet.Kopasz98

See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Rendre intem. 😉Majd Döme rendre inti, nyugi 😊 Vagy nem 😀Brucenah madj akkor ugass ha lenyomsz...PacmanEz a stílus itt nem fog bejönni...eaglesmcnabb
Ja meg annyi a kérésem, hogy Pacman megnyilvánulásaiból ne vonjuk le következtetéseket az egész Szegedre vonatkozóan.
több mint 14 éve
Majd Döme rendre inti, nyugi 😊 Vagy nem 😀Ez a stílus itt nem fog bejönni...eaglesmcnabbNem minden Bats játékos csak a 2 pac. 😀 Amúgy teljesen jogos. Kár ezt a szép teljesítményt amit elértetek bepiszkolni.kutya23cnah madj akkor ugass ha lenyomsz...Pacman
több mint 14 éve
Kopasz98
93
én egyébként nagyon reménykedtem, hogy összefutok pacmannel arénán. a fórum alapján úgy gondoltam, hogy mindenképpen szeretném megnézni mit tud a pályán. hát látni láttalak a folyosón, szép magasra nőttél, de nem vagy bejövős cukifijú. A pályán sajnos nem sikerült, nem úgy hozta az élet. majd talán egyszer talcsizunk a pályán.. a békéscsabával? az bizony lehet.
több mint 14 éve
Ez a stílus itt nem fog bejönni...nah madj akkor ugass ha lenyomsz...PacmanJajmá'...Ekkora arc te se lehetsz. Megdicsértünk, jó voltál, jó volt az egész Bats védelem, örüljetek a 3. helynek. Nemkell hitetlenkedni. Nem te döntesz, nem mi döntünk, azzal meg, hogy itt reklamálsz nemérsz el semmit, csak erősíted a tényt,hogy a Bats-es játékosok túl nagyképűek. (már bocs)VadkenderNem minden Bats játékos csak a 2 pac. 😀 Amúgy teljesen jogos. Kár ezt a szép teljesítményt amit elértetek bepiszkolni.kutya23c
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Végre valaki aki mellé áll 😀hallod PAcman neked mekkora arcod van(N) ahoz képest egy sehol nem idnuló csapatban játszol...Boti63És ha elindulnak a Békéscsabával közösen, akkor lehet ekkora az arca? 😀
Pacmant így kell szeretni vagy nem szeretni! Benne van a niga életérzés 😀Bruce
több mint 14 éve
hallod PAcman neked mekkora arcod van(N) ahoz képest egy sehol nem idnuló csapatban játszol...Boti63És ha elindulnak a Békéscsabával közösen, akkor lehet ekkora az arca? 😀
Pacmant így kell szeretni vagy nem szeretni! Benne van a niga életérzés 😀
több mint 14 éve
hallod PAcman neked mekkora arcod van(N) ahoz képest egy sehol nem idnuló csapatban játszol...Boti63NE személyeskedj...ennyire legalább is ne. Figyelj, nem rossz játékos,csak az imént felsorolt problémák miatt, nemfog tudni továbblépni. Legalábbis akkor nem, ha így folytatja.
több mint 14 éve
Na ezaz. Ez az a rossz hozzáállás amiről pofázok/zunk, de látom hiába.nah madj akkor ugass ha lenyomsz...PacmanJajmá'...Ekkora arc te se lehetsz. Megdicsértünk, jó voltál, jó volt az egész Bats védelem, örüljetek a 3. helynek. Nemkell hitetlenkedni. Nem te döntesz, nem mi döntünk, azzal meg, hogy itt reklamálsz nemérsz el semmit, csak erősíted a tényt,hogy a Bats-es játékosok túl nagyképűek. (már bocs)VadkenderNem minden Bats játékos csak a 2 pac. 😀 Amúgy teljesen jogos. Kár ezt a szép teljesítményt amit elértetek bepiszkolni.kutya23c
több mint 14 éve
Boti63
40
hallod PAcman neked mekkora arcod van(N) ahoz képest egy sehol nem idnuló csapatban játszol...
több mint 14 éve
nah madj akkor ugass ha lenyomsz...Nem minden Bats játékos csak a 2 pac. 😀 Amúgy teljesen jogos. Kár ezt a szép teljesítményt amit elértetek bepiszkolni.kutya23cFélreértés ne essék nem reklamálok csak nm értem a dolgot...az meg egyértelmű hogy a védelmünk jó volt ha joltom talán mi kaptuk a legkevesebb pontot...26 asszem...egyénire meg annyit hogy nm hiszem volt bármijen védo játékos aki arénán csinált olyat,hogy INT-ből TD,fumbleból TD fumble recovery meg még egy intersexy...XDJajmá'...Ekkora arc te se lehetsz. Megdicsértünk, jó voltál, jó volt az egész Bats védelem, örüljetek a 3. helynek. Nemkell hitetlenkedni. Nem te döntesz, nem mi döntünk, azzal meg, hogy itt reklamálsz nemérsz el semmit, csak erősíted a tényt,hogy a Bats-es játékosok túl nagyképűek. (már bocs)Vadkender
(konkrétan ez az öcsém volt)Pacman

több mint 14 éve
kutya23c
223
Nem minden Bats játékos csak a 2 pac. 😀 Amúgy teljesen jogos. Kár ezt a szép teljesítményt amit elértetek bepiszkolni.Félreértés ne essék nem reklamálok csak nm értem a dolgot...az meg egyértelmű hogy a védelmünk jó volt ha joltom talán mi kaptuk a legkevesebb pontot...26 asszem...egyénire meg annyit hogy nm hiszem volt bármijen védo játékos aki arénán csinált olyat,hogy INT-ből TD,fumbleból TD fumble recovery meg még egy intersexy...XDJajmá'...Ekkora arc te se lehetsz. Megdicsértünk, jó voltál, jó volt az egész Bats védelem, örüljetek a 3. helynek. Nemkell hitetlenkedni. Nem te döntesz, nem mi döntünk, azzal meg, hogy itt reklamálsz nemérsz el semmit, csak erősíted a tényt,hogy a Bats-es játékosok túl nagyképűek. (már bocs)Vadkender
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
Félreértés ne essék nem reklamálok csak nm értem a dolgot...az meg egyértelmű hogy a védelmünk jó volt ha joltom talán mi kaptuk a legkevesebb pontot...26 asszem...egyénire meg annyit hogy nm hiszem volt bármijen védo játékos aki arénán csinált olyat,hogy INT-ből TD,fumbleból TD fumble recovery meg még egy intersexy...XDJajmá'...Ekkora arc te se lehetsz. Megdicsértünk, jó voltál, jó volt az egész Bats védelem, örüljetek a 3. helynek. Nemkell hitetlenkedni. Nem te döntesz, nem mi döntünk, azzal meg, hogy itt reklamálsz nemérsz el semmit, csak erősíted a tényt,hogy a Bats-es játékosok túl nagyképűek. (már bocs)
több mint 14 éve
Félreértés ne essék nem reklamálok csak nm értem a dolgot...az meg egyértelmű hogy a védelmünk jó volt ha joltom talán mi kaptuk a legkevesebb pontot...26 asszem...egyénire meg annyit hogy nm hiszem volt bármijen védo játékos aki arénán csinált olyat,hogy INT-ből TD,fumbleból TD fumble recovery meg még egy intersexy...XD(konkrétan ez az öcsém volt)

több mint 14 éve
Ezt olvasva beugrott az a kép, mikor vasárnap a Wolvest kiejtő Sharks játékosok büszkén vonultak ki a teremből, a folyosón meg már Vili várt rájuk, ordítva, hogy "mi volt ez? sokkal keményebben kellene, gyerekek!"😂 ismerős
😊VT

több mint 14 éve
VT
123
Ezt olvasva beugrott az a kép, mikor vasárnap a Wolvest kiejtő Sharks játékosok büszkén vonultak ki a teremből, a folyosón meg már Vili várt rájuk, ordítva, hogy "mi volt ez? sokkal keményebben kellene, gyerekek!"A játékosoknak szerintem mindegy mit csinálnak, csak nyerjenek (vagy "pályát" tévesztettek). KoriTEEbben egyébként nem értek veled egyet. És nem azért mert pályát tévesztettem, de edzőként kicsit máshogy gondolom. Ezzel sokan nem értenek egyet, de nekem nem a győzelem az első. Volt már sok olyan meccs, hogy hiába győztünk, nagyon fos meccset játszottunk és fordítva is.
Számomra a lényeg, hogy a maximumot adjuk és ne fásuljunk bele... éppen ezért érdemes néha picit elrugaszkodni ahhoz, hogy életben tartsd a tűzet a játékosokban.
A taktikai részébe is belemehetünk, de az hosszú téma lenne.deacon75
😊
több mint 14 éve
Jamie
28
Az aréna más tészta, egyáltalán nem arra gondoltam. Ott ti abszolút kihoztátok magatokból a maximumot és bravúrosan szerepeltetek.Köszi a gyors választ! 😉
Nagypályán nem láttalak titeket játszani, max. a neten ezt-azt. Pusztán ezek alapján a válaszok:
1. Tehetséges srác, van jó WR-etek is, de nem építeném rájuk a csapatot. Mi van ha fúj a szél, esik az eső, vagy esetleg megsérül? Akkor sem állhat meg egy offense.
2. Ezt én így látom. Tavaly is a legjobban futó csapat nyerte a D II-t, ez azért nem lehet véletlen. Persze használja ki mindenki ha van ügyes QB a csapatban, egyértelmű, de eddig azok nyertek elsősorban bajnokságot (bármely osztályban), akik masszívan futottak és jól védekeztek.
Azt meg nem én találtam ki, hogy passznál 3 dolog történhet, abból 2 rossz nekünk 😛.KoriTE
Bocsi, akkor félreértettelek, vagyis inkább rosszul éreztem hogy ránk vonatkozik 😛 előtte mindenki arénáról beszélt, biztos azért...
A 2. pont amit most írtál viszont érdekes meglátás, és tényleg igazad van...ez volt eddig a trend minden évben hogy a legjobban futó csapat lett a bajnok az alacsonyabb osztályban. Hogy idén mi lesz? Majd kiderül! 😊 Cápa korábbi szavait olvasva a Hurricanes is szeretne passzolni rendesen, és gondolom a többi 9 csapat sem akar lemaradni a témában!
Csak kezdődjön már el a bajnokság!!!! 😀
,,Hit it like you mean it!"

2007-2009: Pécs Gringos #83
2010- : Tata Mustangs #47
több mint 14 éve
Ebben egyébként nem értek veled egyet. És nem azért mert pályát tévesztettem, de edzőként kicsit máshogy gondolom. Ezzel sokan nem értenek egyet, de nekem nem a győzelem az első. Volt már sok olyan meccs, hogy hiába győztünk, nagyon fos meccset játszottunk és fordítva is.Mi is minden évben más playbookot játszunk, meg kell újulni olykor ez nem vitás. A taktikai meglátások meg érdekelnek, akkor is ha hosszú. 😊 Igazából csak azt akartam mondani, hogy hiába játszunk egy látványos, izgalmas meccset, ha a végén nem nyerünk. Akkor már inkább menjünk "biztosra" és azt csináljuk ami valamennyire megy is.
Számomra a lényeg, hogy a maximumot adjuk és ne fásuljunk bele... éppen ezért érdemes néha picit elrugaszkodni ahhoz, hogy életben tartsd a tűzet a játékosokban.
A taktikai részébe is belemehetünk, de az hosszú téma lenne.deacon75
Majd február 26-án láthatsz Kori testközelből 😀 😀kutya23c😉 majd erősen figyelek 😀
Nem akarok kötekedni Kori, de gondolom itt részben ránk is gondoltál amikor ezt fogalmaztad. Szóval megkérdezem, mert érdekel a véleményed: Melyik vonatkozik ránk a két opcióból?Az aréna más tészta, egyáltalán nem arra gondoltam. Ott ti abszolút kihoztátok magatokból a maximumot és bravúrosan szerepeltetek.
1. A Shevi az egyike annak az itthoni pár irányítónak akire érdemes építeni.
2. Alacsonyabb szinten passzolgatunk, mert futni nem tudunk és hátha bejön pár hosszú passz amivel komolyabb csapatok ellen nem sok mindenre megyünk.
Jamie
Nagypályán nem láttalak titeket játszani, max. a neten ezt-azt. Pusztán ezek alapján a válaszok:
1. Tehetséges srác, van jó WR-etek is, de nem építeném rájuk a csapatot. Mi van ha fúj a szél, esik az eső, vagy esetleg megsérül? Akkor sem állhat meg egy offense.
2. Ezt én így látom. Tavaly is a legjobban futó csapat nyerte a D II-t, ez azért nem lehet véletlen. Persze használja ki mindenki ha van ügyes QB a csapatban, egyértelmű, de eddig azok nyertek elsősorban bajnokságot (bármely osztályban), akik masszívan futottak és jól védekeztek.
Azt meg nem én találtam ki, hogy passznál 3 dolog történhet, abból 2 rossz nekünk 😛.

több mint 14 éve
Jamie
28
Én azért járok le, mert győzni akarok minden meccsen. Sokkal többet ér, mintha minden szezonban csinálnék 2-3 TD elkapást, de cserébe fele meccsen kikapnánk a nagy dobálózás közepette. Akkor inkább blokkolgatok egész szezonban. Ráadásul még jól is érzem magam közben 😊Nem akarok kötekedni Kori, de gondolom itt részben ránk is gondoltál amikor ezt fogalmaztad. Szóval megkérdezem, mert érdekel a véleményed: Melyik vonatkozik ránk a két opcióból?
A játékosoknak szerintem mindegy mit csinálnak, csak nyerjenek (vagy "pályát" tévesztettek). A közönség más tészta, ők nyilván jobban szeretik a passzjátékot, mert az látványosabb. Csak éppen nem nagyon lehet vele komolyabb csapatok ellen meccseket nyerni (nagypályás fociról van szó). Aminek egyszerű oka van: max. 1-2 olyan QB van itthon, akire érdemes építeni és akkor még jó elkapók is kellenek, meg egy fal aki meg tudja védeni.
Szerintem azért próbálnak sokan passzolni itthon az alacsonyabb szinteken, mert nem tudják összerakni a futójátékot, látják hogy azzal nem haladnak, a passzban meg mindig van némi remény. Tény, hogy egyszerűbbnek tűnik passzolni (könnyebb gyakorolni, playbook-ot csinálni, stb.), de kiemelkedő QB-k nélkül nem működhet, azok meg hiányoznak, és még egy ideig hiányozni is fognak.KoriTE
1. A Shevi az egyike annak az itthoni pár irányítónak akire érdemes építeni.
2. Alacsonyabb szinten passzolgatunk, mert futni nem tudunk és hátha bejön pár hosszú passz amivel komolyabb csapatok ellen nem sok mindenre megyünk.
Egyébként az, hogy nem ment nekünk a futás az arénán kicsit túlzás sztem. Jó persze nem arról marad emlékezetes senkinek se a Mustangs, de ha jól emlékszem a Wildfires elleni meccset leszámítva minden meccsen futottunk First Downt, asszem 3 meccsen volt 10-15 yardnál hosszabb futásunk is, de majd visszanézem. Össz-vissz 1 forced fumblet tudok felidézni. A Shevi futott vagy 2 TDt...
Persze meg se közelítettük a Sharks, Wolves, Predators futásait, de nem is a végén kullogtunk a témábam, sztem a középmezőnyben vagyunk,de majd javulunk 😉
,,Hit it like you mean it!"

2007-2009: Pécs Gringos #83
2010- : Tata Mustangs #47
több mint 14 éve
kutya23c
223
Félreértés ne essék, én örülnék a legjobban, ha valaki látványos passzjátékkal tudna magas szintre jutni és ott stabilan jól szerepelni. Nézni én is szeretem az ilyesmit 😊KoriTEMajd február 26-án láthatsz Kori testközelből 😀 😀
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A játékosoknak szerintem mindegy mit csinálnak, csak nyerjenek (vagy "pályát" tévesztettek). KoriTEEbben egyébként nem értek veled egyet. És nem azért mert pályát tévesztettem, de edzőként kicsit máshogy gondolom. Ezzel sokan nem értenek egyet, de nekem nem a győzelem az első. Volt már sok olyan meccs, hogy hiába győztünk, nagyon fos meccset játszottunk és fordítva is.
A taktikai részébe is belemehetünk, de az hosszú téma lenne.
több mint 14 éve
azért mi lehet, hogy megpróbáljuk idén ezt a sokat passzolós játékot, hátha bejön 😉(igaz mi is csak azért merjük, mert alacsonyabb osztályban játszunk 😊 )Félreértés ne essék, én örülnék a legjobban, ha valaki látványos passzjátékkal tudna magas szintre jutni és ott stabilan jól szerepelni. Nézni én is szeretem az ilyesmit 😊
bár futkosni is nagyon jó 😀
cápa77

több mint 14 éve
Az más, ott nem volt más választásunk 😊wildcardon be is jött! nemde? 😊Ricsi56azért mi lehet, hogy megpróbáljuk idén ezt a sokat passzolós játékot, hátha bejön 😉 cápa77Mert Márk jó irányító! Erre akart rávilágítani Kori, hogy ha van jó irányítód, akkor lehet passzolni, de mivel sok még nem szaladgál Magyarországon, így többnyire futásokkal lehet sikert elérni!
Viszont én is úgy vagyok vele, hogy próbálkozni lehet és érdemes is! Mert ha nem próbálkozol, akkor nem is fejlődsz benne és ez szerintem nem járható út!Bruce
Ott akárki passzolt volna, de igazából én azokra a szituációkra gondolok, amikor van választás hogy futás lesz vagy passz és akkor inkább a passzt választja valaki, mert fejlődni szeretne ebben is!

2006-