GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 223 — Whoops, looks like something went wrong.
És hol a TD ? :könnyezősmiley:
W legalább meg van, köszi a meccset, nagyon kellett, mostmár állítok is egyet a csapaton, rosszabb csak nem lesz.... 😛Newman
ha Rodgerst leülteted a padra, akkor valóban csak jobb lehetStez
Sőt, ha eltradelem neked, akkor lehet a legjobb, nemde? 😀Newman
kell a frásznak
szar

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
továbbra is veretlen!
4-0 után már 3-0 :cool:
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na a GB-től is kiszoptam. Orton össze-vissza dobál továbbra is, de legalább csak egyszer adta el 😀 Szerencsére ő még nem tudja hogy bármit csinál szezon végén cut lesz belőle 😀
grat Newmannek, megdobta az áhított 300 yardot remélem ezek után nem áll sírásra a szája 😀
sérültem egy sincs szerencsére, legalább ilyen téren jól állok.eaglesmcnabb
W legalább meg van, köszi a meccset, nagyon kellett, mostmár állítok is egyet a csapaton, rosszabb csak nem lesz.... 😛Newman
ha Rodgerst leülteted a padra, akkor valóban csak jobb lehetStez
Sőt, ha eltradelem neked, akkor lehet a legjobb, nemde? 😀

több mint 13 éve
Na a GB-től is kiszoptam. Orton össze-vissza dobál továbbra is, de legalább csak egyszer adta el 😀 Szerencsére ő még nem tudja hogy bármit csinál szezon végén cut lesz belőle 😀
grat Newmannek, megdobta az áhított 300 yardot remélem ezek után nem áll sírásra a szája 😀
ha Rodgerst leülteted a padra, akkor valóban csak jobb lehet

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
W legalább meg van, köszi a meccset, nagyon kellett, mostmár állítok is egyet a csapaton, rosszabb csak nem lesz.... 😛

több mint 13 éve
Tavaly ugye 89 milla volt a cap?
Akkor jó kis emelés ez az 5 milla. Legalább lesz sok space 😊

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
JJ: Azért csodálkoztam, hogy miről beszélsz, már elgondolkodtam, hogy én néztem el 😀 Most gondolok bele, csoportrangadót húztam be, faszaaaaa :cool:

Soldi: Azért annyit pontosítanék, hogy az a fumble TD az a defensed ellen volt, mert Hartline fumblizott egy elkapást, azt szedte vissza, és szaladt be vele 😊 (Tehát akkor soldi d-je ellen eddig csak én csináltam TD-t :cool: 😀)
Ja, és Igor ellen hajrá 😀fetomy
És tényleg! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 648 — SB 50 Champion @ Grund
Nyertünk!! Bye-Bye 0-16... 😀

Mondjuk Marshall kiesett 3 hétre, ez azért fájt, de szerencsére egy Champ INT 1:04-el a vége előtt lezárta a meccset... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 720 — Chiefs GM
Asszem elkezdek top 10-es drafthelyre gyúrni, akkor legalább kapok még egy 4. kört a drafton. 😀

több mint 13 éve
Mondjuk az 5. játékhéten majd csak padoztatnám PM-et Höri, nehogy eltalálja kapni az influenzát a védőimtől 😛
De akkor tutira nyernél 😀 bár valszeg így sem lesz nehéz dolgod és sima W lesz

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 213 — Vikings fan
nyertünk basszameg, minek kellett meggyilkolni Elit?

aki tavaly volt rookie, az idén már nyomhatja felügyelet nélkülHöri
Majdnem olyan mint IRL Manning nélkül 1/1ért
Bár akkor neked kéne nyerni 😀
Mondjuk Thigpen jobb volt lehet ez lesz a szezon kulcsa 😀
Éreztem hogy gagyi a védelem de ennyire .
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
áááh bazmeg, faszom... mekkora meccs lehetett ez log alapján... campbell 4 Int h szakadna le a karja😀

futást nagyon durván gyilkolta mind a két csapat, nálam senki sem futott 2.0-os átlag felett 😀

grat visi 😕briareos
Köszönöm. A 4 int pecsételte meg a meccset. A futás elleni védelmem eddig elég jól működik. Nem gondoltam volna, hogy 3-0al nyitom a szezont, inkább vártam 0-3at. Jó lenne ha végig kitartana a lendület 😀
Sok sikert a további meccsekhez, de azért New Jerseyben ne nyerj 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
JJ: Azért csodálkoztam, hogy miről beszélsz, már elgondolkodtam, hogy én néztem el 😀 Most gondolok bele, csoportrangadót húztam be, faszaaaaa :cool:

Soldi: Azért annyit pontosítanék, hogy az a fumble TD az a defensed ellen volt, mert Hartline fumblizott egy elkapást, azt szedte vissza, és szaladt be vele 😊 (Tehát akkor soldi d-je ellen eddig csak én csináltam TD-t :cool: 😀)
Ja, és Igor ellen hajrá 😀
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nah, büszke vagyok a srácokra, közel voltunk a bajnokhoz, persze megérdemelt a sikere.Delonso_
Köszi!

3 meccs 3 W, 3 engedett TD, ebből 2 fumble és 1 INT return TD, azaz a Defense még nem engedett TD-t. :cool:

Most jöhet Igor és a vargyak 😛, hát tőlük nagyon nem szeretném elveszíteni a hibátlan mérleget. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 711 — no es importante
Brees nélkül nyerni is szép dolog 😀

mondjuk a sérülésszám IRL-hez képest reális, de nekünk így kurvasok, ezt lehetetlen normálisan menedzselni ha nincs a szezon közbeni kukázás...

kidőlt a kezdő QB-m, LT-m, WR-m, MLB-m és a no. 2. futóm, megölték az egyik guardomat a másik meg dömét kapott
ez azért elég durvaJJ
rossz eredményt néztem, kikaptam, tök jó 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyébként ha futni ugyanennyit akarsz, csak több yard kell, szimplán a short pass %-ból veszel el és adod hozzá a long passhoz. 😊 Csak ezekkel azért veszélyes most játszadozni, mert ahhoz, hogy long passzokat erőltessünk, jó tudni a játékosok pontos értékeit, mert gondolom kellene hozzá olyasmi, hogy dobóerő pl. és ezeket ugye most nem tudjuk, aztán beállít az ember Freemannel ilyet, és közben kdierül, hogy 40 yardra már el se lát.. 😀fetomy
Ja, ezért nem baszakodok D-vel sem. Ware lófasz pass rushban, de az se normális, hogy David Harris 3 meccs után még nem jár talán 10 tacklenél sem, meg Anthony Waters amikor pályára lép, akkor minden QB-t kikerget a pályáról.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 711 — no es importante
Brees nélkül nyerni is szép dolog 😀

mondjuk a sérülésszám IRL-hez képest reális, de nekünk így kurvasok, ezt lehetetlen normálisan menedzselni ha nincs a szezon közbeni kukázás...

kidőlt a kezdő QB-m, LT-m, WR-m, MLB-m és a no. 2. futóm, megölték az egyik guardomat a másik meg dömét kapott
ez azért elég durva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként ha futni ugyanennyit akarsz, csak több yard kell, szimplán a short pass %-ból veszel el és adod hozzá a long passhoz. 😊 Csak ezekkel azért veszélyes most játszadozni, mert ahhoz, hogy long passzokat erőltessünk, jó tudni a játékosok pontos értékeit, mert gondolom kellene hozzá olyasmi, hogy dobóerő pl. és ezeket ugye most nem tudjuk, aztán beállít az ember Freemannel ilyet, és közben kdierül, hogy 40 yardra már el se lát.. 😀
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nézegettem meccs logot meg mindent, vannak vicces dolgok. Én 9 büntetés, Texans 13. 3.down mutató itt is, ott is 6/17, volt összesen 19 pont, pedig 31-28 lett a vége.
Meg kicsit poénos, Schaub MVP lett vesztesként, Shady, aki 180 yardot futott 19 kísérletből, ebből 2 TD, ráadásul 3 elkapása is volt. Na, mindegy, ilyenekkel nem tőrödünk, csak a győzelem fontos.
Az mondjuk kiderült, passz ellen fostartály a csapat, lesz min dolgozni bye weeken, de a futás a mi műfajunk: 3 meccsen 618 futott yard, a második Vikes 478-cal áll. Ellenünk meg eddig futottak 170 yardot, ez is liga legjobbja. Hiába edzésen is csak ezt gyakoroljuk.

De asszem kicsit passz játékot most majd megvariálom, Freeman 22 jó passzból hozott 140 yardot, kicsit kevésnek tűnik 😊Deny
Az idei teljesítmény alapján az még nagyon is jó 😊Delonso_
Ja, meggyőztem magam én is 😊 Ha most átállítom, akkor innentől biztosan futni se fogunk, szóval maradjon csak így 😛
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
😮

Bob Sanders Strained Rotator Cuff Probable 4 WeeksHöri
Tényleg nem reális, akkor már IR-en lenne 😊
több mint 13 éve
tenorx 14 039 — fő libsi
-_- De milyen negyedik negyedet hozott a csapatom!
több mint 13 éve
azzal mondjuk pont nem találkoztam, hogy személyenként be lehet állítani a blitzelést, de akkor én voltam figyelmetlen

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 888 — je suis poloska
sérültem egy sincs szerencsére, legalább ilyen téren jól állok.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nézegettem meccs logot meg mindent, vannak vicces dolgok. Én 9 büntetés, Texans 13. 3.down mutató itt is, ott is 6/17, volt összesen 19 pont, pedig 31-28 lett a vége.
Meg kicsit poénos, Schaub MVP lett vesztesként, Shady, aki 180 yardot futott 19 kísérletből, ebből 2 TD, ráadásul 3 elkapása is volt. Na, mindegy, ilyenekkel nem tőrödünk, csak a győzelem fontos.
Az mondjuk kiderült, passz ellen fostartály a csapat, lesz min dolgozni bye weeken, de a futás a mi műfajunk: 3 meccsen 618 futott yard, a második Vikes 478-cal áll. Ellenünk meg eddig futottak 170 yardot, ez is liga legjobbja. Hiába edzésen is csak ezt gyakoroljuk.

De asszem kicsit passz játékot most majd megvariálom, Freeman 22 jó passzból hozott 140 yardot, kicsit kevésnek tűnik 😊Deny
Az idei teljesítmény alapján az még nagyon is jó 😊
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
😮

Bob Sanders Strained Rotator Cuff Probable 4 Weeks