GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Soldi söre nem volt elég meggyőző 😀WyattDe az volt, csak lelkiismeretes csávó módjára megcsináltam a kért változásokat mindenkinek. 😉
Leszimuláltam, mindjárt töltöm föl. Ja és most már 30 ponttal nyertem, pedig még a gameplanbe is alig nyúlok bele... 😛
több mint 13 éve
akkor 94 lesz a cap?a végén még fetomy kedvéért bebaszom Megatont is a listára akkor 😀
több mint 13 éve
Szerintem egy teljes szezon után már nem vagytok rookiek, magatokra vessetek. Eddig kivétel csak Szaba volt 😊
több mint 13 éve
vanSzegecsGondolom a rookie státuszt csak akkor vetkőzhetjük le, ha commish úgy dönt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kösz
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
láttamozás van az újoncoknak?
több mint 13 éve
Nekem is vsz csak a forduló után lesz időm abajgatni, kivácsi leszek enélkül mire megyünk a Bears ellen...Newmannemgond ha kikapok tőled, bele van kalkulálva. Főleg azután hogy egy div riválist már legyőztem 😀 Nálad viszony győzelmi kényszer van és ezért fogok én nyerni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nekem is vsz csak a forduló után lesz időm abajgatni, kivácsi leszek enélkül mire megyünk a Bears ellen...
több mint 13 éve
A bye week előtt a világbajnokkal csapunk össze, sok illúziónk nincs a meccset illetően, remélem legalább egy TD-t szerzünk.
több mint 13 éve
En majd abajgatok a meccs utan, mert ugy is bye weeken lesz a csapat. 1-2es merlegnel kelleni is fog a csapatnak.
több mint 13 éve
Vendégem vagy egy sörre, ha 23:15-ig felkerül az új forduló. 😊szerintem ahogy szokott olyan éjjel 2 körül/utánFucuVisszatértem az élők sorába, és hamarabb lesz, éjfélre szerintem megleszek, szerencsére nem küldtek sokan abajgatást, de rendbe kell még tennem egy két dolgot, amit figyelmetlenségből elbasztam...Döme

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
szerintem ahogy szokott olyan éjjel 2 körül/utánFucuVisszatértem az élők sorába, és hamarabb lesz, éjfélre szerintem megleszek, szerencsére nem küldtek sokan abajgatást, de rendbe kell még tennem egy két dolgot, amit figyelmetlenségből elbasztam...
több mint 13 éve
Aki megnézte FA listát, jelzem, Redskins kimaradt, most pótlom, de lehet, hogy a 32 csapatból maradt még ki valaki. Ha feltűnik, szóljatok.
több mint 13 éve
szerintem ahogy szokott olyan éjjel 2 körül/után
több mint 13 éve
Szerdára írta Döme, hogy nem lesz és akkor nem is volt.Ma mikor várható sim? Csak azért kérdem, mert 23:30-ig leszek gép előtt.SoldadosMa nem lesz elvileg.tenorx

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ma mikor várható sim? Csak azért kérdem, mert 23:30-ig leszek gép előtt.SoldadosMa nem lesz elvileg.
Ja hogy tegnap nem volt 😀 My bad.
több mint 13 éve
Ma mikor várható sim? Csak azért kérdem, mert 23:30-ig leszek gép előtt.

több mint 13 éve
Én vittem volna, ő nem adta 😀Csak szája nagy, tavaly se vitte el HöritőlDenyHerremans többet. ér. 2 első körért még a hülyének is megéri 😀eaglesmcnabbMegvan akkor a tökéletes cserepartnere 😀Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hat ehhez kepest sikerult 😀Deny ez a két első kör megható 😊Jó, azért ennyire nem vagyok hülye. De nem írhattam ki, akinek kell RB, szóljon, kap taget és viheti. Deny
Nagyon ne éld magad bele. Mellesleg egy Taged van.Delonso_
több mint 13 éve
Hát igazából 2 millióért szinte 1 évre megérte idehozni, főleg, hogy nincs falam. Bár az a sim kibaszása, hogy 6 hétre kiejtette, de hamarosan jön, reménykedem, hogy 3. héttől már probable.mert tudta, hogy csak 1 éves szerződése van és úgy is UFA lesz.HöriMegvan akkor a tökéletes cserepartnere 😀TocaCsak szája nagy, tavaly se vitte el HöritőlDeny
több mint 13 éve
mert tudta, hogy csak 1 éves szerződése van és úgy is UFA lesz.Csak szája nagy, tavaly se vitte el HöritőlDenyHerremans többet. ér. 2 első körért még a hülyének is megéri 😀eaglesmcnabbMegvan akkor a tökéletes cserepartnere 😀Toca
több mint 13 éve
Nem lehet cserélni se hosszabbított játékost, se tendereltet 😊Kénytelen leszek e szerint a sim 3. hete előtt megnyitni KeKit, hogy beírjam, kínálom Turnert 😊Ha tagelem, akkor őt nem csak 2 első körért vihetik el? Vagy ha én rárakom Buehlerre a franchise taget és kell neked, megbeszélhetjük, hogy 5. körért a tiéd tagestül?Inkább ez jaja, a két első kör arra van, hogyha ajánlasz neki szerződést, amit nem kíván matchelni a tulaj, akkor két első körért el KELL engednie (ez mondjuk továbbra sem tisztázott, hogy lehet-e ilyet nálunk, Höri anno ellenezte, nem tudom lesz-e)
Teljesen más, jövő évi cap mennyi lesz, mert így dől el, hogy hány emberrel akarok hosszabbítani?Deny
Jövő évi capről meg úgyis lesz szavazás lassanWyatt
Egyébként, csak hogy biztos legyen, ha hosszabbítok vele, akkor nem cserélhető már? Tudom, hogy szabályzat szerint nem, de már nem hiszek semminek, amíg 3-an meg nem erősítik 😛Deny

több mint 13 éve
de csak azért, mert Höri talált egy másik madarat 😐Csak szája nagy, tavaly se vitte el HöritőlDenyHerremans többet. ér. 2 első körért még a hülyének is megéri 😀eaglesmcnabbMegvan akkor a tökéletes cserepartnere 😀Toca

The response must be equal to the threat.