GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 106
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
ha most is nyerek akkor nagy baj van
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sütiiiiii
több mint 12 éve
10 perc és megy fel a 3. forduló.
több mint 12 éve
Azért akkora dráma nem volt 😊:PASSING CMP ATT YDS PCT YPA SACK TD INT LONG
Pat White 24 34 221 71 6.5 1 0 2 48
Nekem ez a meccs arról maradt emlékezetes, hogy miután BB lesérült, Carr vezetett comeback drive-ot a 4. negyedben. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
afc east 2010 = afc east 2011 ? jo tudni 😛Amit egyszer már megnyertem, azt minek nyerjem meg még egyszer? Abban semmi kihívás sincs. 😉SoldadosNem, de sztem jobb lenne nem a 2010-es schedule-t játszani 2011-ben. A 2010-est már megnyertem. 😛Soldadosertem. tehat felsz 😛Fake
mellesleg itt a qb aki tavaly hulyere szivatott :
http://www.nfl.hu/madcat/player.php?year=2010&skin=default&id=3170
Kicsit statisztikázgattam, mert a védelmem brutál jónak tűnt a logokban.es iden meg ennel is jobb qbm van 😛
engedett yardok: 237,1875 yd/match - brutál jó - mindössze 2 csapat jutott ellenem 300 yd fölé: Raiders L, Bills W
engedett pass yardok: 138,5625/match - elképesztő, pedig a sec nem olyan erős, úgyhogy ezt inkább a Madden "futó" ligának tulajdonítom - mindössze 2 csapat jutott 200 pass yards fölé: Pats L, Bills W Soldados 2010-08-23 22:57:35
több mint 12 éve
Amit egyszer már megnyertem, azt minek nyerjem meg még egyszer? Abban semmi kihívás sincs. 😉ertem. tehat felsz 😛Fakefelsz mi ?FakeNem, de sztem jobb lenne nem a 2010-es schedule-t játszani 2011-ben. A 2010-est már megnyertem. 😛Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ertem. tehat felsz 😛felsz mi ?FakeNem, de sztem jobb lenne nem a 2010-es schedule-t játszani 2011-ben. A 2010-est már megnyertem. 😛Soldados
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk én sem vágnék eret, ha nem a két North jönne, hanem az AFC West és az NFC East 😀
több mint 12 éve
felsz mi ?FakeNem, de sztem jobb lenne nem a 2010-es schedule-t játszani 2011-ben. A 2010-est már megnyertem. 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
felsz mi ?
több mint 12 éve
Ez teljesen a 2010-es IRL schedule (legalábbis a Steelers alapján). Annyit esetleg megtennél, hogy nincs-e vmi olyan fájlnév amiben a 2011 szerepel? Ha nincs, nincs. De talán ez 1-2 perc alatt megnézhető. Ha több, vagy tényleg macerás (nem tudom, egyáltalán nem ismerem a programot, meg amúgy sem értek ilyenekhez 😊), akkor hagyd, csak egy ötlet volt.Azért próbálkoztok (nem tudom ki az illetékes) a schedule helyreállításával?SoldadosNézegettem, de az az igazság hogy a rosterekkel baszakodás is pont elég, úgyhogy annyira nem foglalkoztam a dologgal. Most már szerintem marad ez, jövőre ezt is megcsinàljuk mert biztos meg lehet, vannak ilyen schedule.fdt nevű fájlok...Döme
több mint 12 éve
Azért próbálkoztok (nem tudom ki az illetékes) a schedule helyreállításával?SoldadosNézegettem, de az az igazság hogy a rosterekkel baszakodás is pont elég, úgyhogy annyira nem foglalkoztam a dologgal. Most már szerintem marad ez, jövőre ezt is megcsinàljuk mert biztos meg lehet, vannak ilyen schedule.fdt nevű fájlok...
több mint 12 éve
Azért próbálkoztok (nem tudom ki az illetékes) a schedule helyreállításával?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tittóf ne nézd meg a sérültlistát mert agyvérzést kapsz 😀playoffra vissza tud térni, oh wait.
eaglesmcnabb
Höri: Kerry Meiert az eagles ps-ből csórtam mikor lehetett, nem tehetek róla, h a liga vezetősége nem nézte át a kereteket :rolleyes:
több mint 12 éve
Na Dömének megírtam most mi a stájsz, Ő majd egyeztet Hörivel, meg a nagymenőkkel. Ez a szezon nyilván már lemegy, és ha ebbe a programba kikapok, az egyértelmű bunda. 😊
több mint 12 éve
tudjuk a törvényt tavalyról.ha kikapsz a madden miatt van,
ha nyersz az önerőből van.
ez emerre a programra is fenn áll.
több mint 12 éve
Hát mostmár tök mindegy, mert valószínű az se 1 hét lenne, és ha mégis, akkor se nagyon van már idő szvsz, úgyhogy lenyomjuk így és majd kövi szezonra megcsináljuk úgy, hogy amint szimuláltál már mehet is, hogy tuti végezzünk jövő januárig 😂
több mint 12 éve
bazmeg ezért szoptam annyit a helmetekkel meg a logókkal, hogy 1 nap alatt kukába menjen? 😮Hova raktad őket? Én nem vélekszök rájuk 😊
Höri
A ratingelésről írtam steznek hogy menet közben nem lehet már változtatni, szóval csak új karrier esetén tudjuk átírni, amihez még nem lenne késő, de akkor kb. egy hetet megint csúsznánk. Ugye ez úgy működik, hogy csak az overallját adtuk meg a playáknak, de meg lehet az egyes tulajdonságokat is, ha azt nem adod meg akkor elvileg az overallal összhangban randomizálja, amit mondjuk a Megatron példából láthatjuk hogy nem megy mindig jól...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na most jönne Iktriad, és megmondaná, hogy már vagy 3-4 éve minden meccsük telt házas 😀Amúgy szerintem most ezen a NE-ATL meccsen pl. teljesen jó stat született. Csak azt nem értem miért Jarret Johnson sackelget állandóan.fetomyÉn ezen vigyorogtam:
Section Attendance
Stadium 43,800 (71,200 capacity)
Te vagy a GM játék Gene Smith-e 😛Igor
több mint 12 éve
A pm-re valaszolj valamit plz, vagy csorgesd meg Soldit v. Engem, bar az en uj szamom nemtom megvan-e..Fenéket, k*ra nem érdekel az előszezon, csak meg akarom nézni, hogy különböző formációkhoz kit hogyan érdemes bepakolni.somoskovigA játékosok tulajdonságait hol/hogyan tudjátok megnézni?somoskovigmég csak 2 előszezon meccs ment le, de már csalást gyanítasz, mi? 😀Höri
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Fenéket, k*ra nem érdekel az előszezon, csak meg akarom nézni, hogy különböző formációkhoz kit hogyan érdemes bepakolni.A játékosok tulajdonságait hol/hogyan tudjátok megnézni?somoskovigmég csak 2 előszezon meccs ment le, de már csalást gyanítasz, mi? 😀Höri
több mint 12 éve
A játékosok tulajdonságait hol/hogyan tudjátok megnézni?somoskovigmég csak 2 előszezon meccs ment le, de már csalást gyanítasz, mi? 😀
több mint 12 éve
Oh de jó, a kezdő C-em és DT-öm is kidőlt...legalább mindketten visszatérnek az alapszakaszra, de akkor is.... :o
több mint 12 éve
A játékosok tulajdonságait hol/hogyan tudjátok megnézni?
több mint 12 éve
bazmeg ezért szoptam annyit a helmetekkel meg a logókkal, hogy 1 nap alatt kukába menjen? 😮rajnánál mind3 TE sérült, az szép 😀