GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
2 meccs alatt nyelt 3 sacket, tényleg kurva sok. LaFell meg lófaszt esti fénnyel mutatott, de Rodgers a takarítónéninek is tud 1000 yardos szezon dobni, ha tényleg úgy gondoljátok, hogy reális ez a 170 yard/ meccs, akkor legyen, de szerintem ennek köze sincs a realitáshoz, mert, ha van egy átlagos fal (és a tavalyi az volt), akkor egy top5 irányítónak képesnek kell lennie legalább 220 körüli passzolt yardra. A lehetőségek számára sem lehet panasz.Newman
Ja, hát szerintem ez jó nagy hülyeség. 1, hogy Áronka kissé túlértékelt szvsz, mivel úgy egy közepes QB is dobál 300 yardokat, hogy nem kergeti senki, és jók az elkapók, 2 pedig épp ebből fakadóan a takarítónénis ötletednek sincs semmi alapja, mert egy szar WR-ből (lsd Ginn) nem fog csinálni senki sem 1000 yardos elkapót.Mert tudod dobhat Áronka a takarítónéninek, ha a takarítónéni viszont elejti a picsába. Elkapók vannak olyanok, akiknek ha egy szarabb QB dob is, akkor is jó statot hoz össze, mert double coverben is elkapja, de a QB akármilyen pontosan dobhat, ha az elkapó szar, és a felét elejti.

A sackek mellé pedig hozzátettem a knockdown és hurry számokat, is, ami pl. 2. meccseden összesen 10 volt.fetomy
Ez is egy vélemény, hogy Áronka túlértékelt, szerintem nem az, ebből következik, hogy bárkiből tud normális WR-t csinálni és mivel a programban is 8-as (vagy lehet 7-es), így alapja se nagyon van annak, hogy mitől ilyen gyenge, csak arra tudok gondolni, hogy a ratingek vannak nagyon hülyén elosztva.
Lehet ezt akárhogy csűrni-csavarni, az én szememben ez kicsit sem reális stat.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
2 meccs alatt nyelt 3 sacket, tényleg kurva sok. LaFell meg lófaszt esti fénnyel mutatott, de Rodgers a takarítónéninek is tud 1000 yardos szezon dobni, ha tényleg úgy gondoljátok, hogy reális ez a 170 yard/ meccs, akkor legyen, de szerintem ennek köze sincs a realitáshoz, mert, ha van egy átlagos fal (és a tavalyi az volt), akkor egy top5 irányítónak képesnek kell lennie legalább 220 körüli passzolt yardra. A lehetőségek számára sem lehet panasz.Newman
Ja, hát szerintem ez jó nagy hülyeség. 1, hogy Áronka kissé túlértékelt szvsz, mivel úgy egy közepes QB is dobál 300 yardokat, hogy nem kergeti senki, és jók az elkapók, 2 pedig épp ebből fakadóan a takarítónénis ötletednek sincs semmi alapja, mert egy szar WR-ből (lsd Ginn) nem fog csinálni senki sem 1000 yardos elkapót.Mert tudod dobhat Áronka a takarítónéninek, ha a takarítónéni viszont elejti a picsába. Elkapók vannak olyanok, akiknek ha egy szarabb QB dob is, akkor is jó statot hoz össze, mert double coverben is elkapja, de a QB akármilyen pontosan dobhat, ha az elkapó szar, és a felét elejti.

A sackek mellé pedig hozzátettem a knockdown és hurry számokat, is, ami pl. 2. meccseden összesen 10 volt.

De amúgy mégegyszer mondom. Ha a detailed passingot megnézve látod, hogy 30 attemptból 21 volt screen és short, és mindössze 3 volt long, akkor mit csodálkozol, hogy kevés a yard? Állítsd át, hogy több legyen a medium és long passz bakker, azt akkor hosszabbakat dob. Nézd meg, 2. meccseden több volt a medium és long passz attempt, mindjárt a yard is több lett (igaz csak Tolziennel együtt).
több mint 13 éve
2 meccs alatt nyelt 3 sacket, tényleg kurva sok. LaFell meg lófaszt esti fénnyel mutatott, de Rodgers a takarítónéninek is tud 1000 yardos szezon dobni, ha tényleg úgy gondoljátok, hogy reális ez a 170 yard/ meccs, akkor legyen, de szerintem ennek köze sincs a realitáshoz, mert, ha van egy átlagos fal (és a tavalyi az volt), akkor egy top5 irányítónak képesnek kell lennie legalább 220 körüli passzolt yardra. A lehetőségek számára sem lehet panasz.

több mint 13 éve
Rodgers 2 meccs alatt dobott annyit, amennyit IRL 1 meccs alatt szokott, oké, hogy nálad ez nem téma a fantasztikus irányítóid miatt, de ez igenis probléma. 😀Newman
Igen, de felteszem ha Áronkát beraknád az IRL Bears offense-be, akkor baszhatnád, hogy a komfortos packersnél 500 yardot is megdob, ott lenne 20 yardja, meg 30 sackje 😉

Néztem irányító statokat, és teljesen normálisak voltak. Brees pl. múlt meccsen sok icompletiont dobott, nem is lett sok yardja, aztán 2. héten már majd 400 yardot dobott, mivel volt elég attemptje.

Csak azt, hogy Rodgers irl húdejaj, játékban meg húdenem, azt úgy tudod összehasonlítani, ha a többi feltétel is adott hozzá, mivel egy QB teljesítménye nagyban függ a körülményektől. Persze értem én, hogy miközben IRL jó elkapóknak dobál, és évente 1szer érnek a közelébe, akkor te ilyen LaFell, Ginn és hasonló szarokkal és meccsenként 6-8 hurry-sack-knockdown kombókkal elvárod ugyanezt, csakhogy ha msot felturbózzuk az offense-ket, és Áronka így is megdobál 400 yardokat, akkor az enyhén irreális lesz, mert netán javítasz az offenseden, mondjuk úgy, hogy 1-nél több ember lesz képes elkapásra, akkor mir lesz? 800 yard 1 meccsen?

Plusz ott vannak a beállítások. Beállíthatod, hogy passzoljatok olyan sokat, mint az IRL packers, beállíthatod, hogy több hosszú passzt dobáljon, és akkor máris más statok jönnek ki.
több mint 13 éve
Hát ha 600 yardos QB-kat keresek valóban nem éri meg statokat böngészni, de 200+os QB-ból van azért elég, szerintem semmi gond azokkal. Jó a védelmek jobbak mint kéne, de szerintem annyira nem tragikus, mint itt mondjátok, de nekem8.

Hurray volt egy safetym, DeAngelo az MVP, Beanie 100+ yard, már csak nyerni kéne 😀fetomy
Rodgers 2 meccs alatt dobott annyit, amennyit IRL 1 meccs alatt szokott, oké, hogy nálad ez nem téma a fantasztikus irányítóid miatt, de ez igenis probléma. 😀Newman
ez igaz, de ne feledd, itt nem ugyanaz a fala meg az elkapósora ha nem tévedekbriareos
A RT és az egyik G kérdéses valóban, cserében nem bottom 5 LT védi Aaron vakoldalát.
Az elkapó sor meg nem elit, de egy ilyen irányítónak bőven elég kéne, hogy legyen. Ez kicsit sem magyarázza az átlag kevesebb, mint 170 yardot.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 168
Grat Szegecs. Több kommentárt nem fűzök az eddig tapasztaltakhoz.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekem saját szemszögből nézve eddig jó a dolog bár a passzolt yard valóban kevés, de én így is terveztem a csapatom sok futással. Az is tetszik, hogy negyedik negyedben 20 pontos előnynél kb már csak futunk. Mondjuk ettől vannak még érdekes hívások... Illetve azt kéne kiiktatni, hogy a falemberek ászkodjanak a ST-ben.... Louis force fumble és Lilja meg visszavitte....gabokocka
Többek között ezt is be lehet ám állítani, aki nem lusta rá, meg, hogy 3. és 11-re csak rövid vagy közepes/hosszú passz legyen (alapból van egy csekély százalék a futáson asszem), x-pontos hátrányban csak passz, meg minden
Persze nem kell, mert ennyit egy GM-nek nem kell csinálnia, csak utána szerintem felesleges emiatt panaszkodni 😊
Ja igen, Grat Visi, számítottam rá, hogy nem lesz esélyem 6–0-ra a csoportban, ha pedig már valahol veszíteni kellett, még mindig úgy voltam vele, hogy New Jerseyben (😛) legyen. Mondjuk, hogy a hosszabbítást mi kezdtük, és nem sikerült megnyerni azért nem kellemes, úgy látszik kiégett Brady :/ De remélem innentől már nem lesz megakadás, és meglesz a PO 😂

több mint 13 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
ez igaz, de ne feledd, itt nem ugyanaz a fala meg az elkapósora ha nem tévedekbriareos
és a csapat GM-je is szar 😀Stez
a fejétől bűzlik a hal
😕

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 223 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát ha 600 yardos QB-kat keresek valóban nem éri meg statokat böngészni, de 200+os QB-ból van azért elég, szerintem semmi gond azokkal. Jó a védelmek jobbak mint kéne, de szerintem annyira nem tragikus, mint itt mondjátok, de nekem8.

Hurray volt egy safetym, DeAngelo az MVP, Beanie 100+ yard, már csak nyerni kéne 😀fetomy
és a csapat GM-je is szar 😀

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

ez igaz, de ne feledd, itt nem ugyanaz a fala meg az elkapósora ha nem tévedek

több mint 13 éve

Rodgers 2 meccs alatt dobott annyit, amennyit IRL 1 meccs alatt szokott, oké, hogy nálad ez nem téma a fantasztikus irányítóid miatt, de ez igenis probléma. 😀

több mint 13 éve
tenorx 14 039 — fő libsi
Carpenter, Woodley, Langford :/
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Grat Gabo, nagyarányú, de reális vereség.
Én nem panaszkodom, belefért.
több mint 13 éve

Hurray volt egy safetym, DeAngelo az MVP, Beanie 100+ yard, már csak nyerni kéne 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 223 — Whoops, looks like something went wrong.
jön a 49ers és majd a Colts, két teljesen sima zacsi, 1-3Stez
muhaha, itt a szar csapatoknak áll a világ, szerintem Somos lesz az 1/2.

Newman is megkezdte a lejtmenetet, hullanak a Super Bowl favoritok.Höri
Úgy nehéz nyerni, hogy Rodgers nem éri el még csak a 170 yardot sem meccsenként... 😀Newman
Mert szar.
Adtad volna el inkább, amikor a fél csapatomat kínáltam érte. 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 890 — je suis poloska
Érthetetlen hogy hogy a faszomba futott szét fal nélkül a Dallas, de azt kell hogy mondjam, hogy ez az Orton 233 yard 1TD 2INT Addai 11/46 yard 20 szerzett ponttal még mindig kibaszott reális. 😊 jó mondjuk azt továbbra sem értem hogy miért a passzokat erőltetjük.
Dez Bryant megint nem csinált semmit, de Avant 141 yardja azért bizakodásra ad okot, ha továbbra is tudom hozni az 1 W 1 L átlagot akkor egy rossz szavam nem lesz.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
jön a 49ers és majd a Colts, két teljesen sima zacsi, 1-3Stez
muhaha, itt a szar csapatoknak áll a világ, szerintem Somos lesz az 1/2.

Newman is megkezdte a lejtmenetet, hullanak a Super Bowl favoritok.Höri
Úgy nehéz nyerni, hogy Rodgers nem éri el még csak a 170 yardot sem meccsenként... 😀

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
hehh... 2-0, újabb DE szállt el 😀

ahogy nézem igazi rangadó lesz a jest ellen 3. héten 😊briareos
Így van. Mondjuk az mindig rangadó, de így komolyabb tétje is van. Bár lehet nálam kipukkan a lufi és végül megyek a süllyesztőbe.

Grat a Patriotsnak. Hosszabbításban sikerült csak megverni őket. Az offensem elég szépen működött, 169 futott és 246 passzolt yard. Csak az a két INT nem tetszik, meg a rengeteg fumbli, bár az a program sajátja.
Mindemellé Revis mellett kapják el a legtöbb labdát 😀 Ha a másik CBm szarrá dobálnák megértem, de így :/ Nah mindegy 2-0 az 2-0 😀

több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 925 — Keep pounding
Nekem saját szemszögből nézve eddig jó a dolog bár a passzolt yard valóban kevés, de én így is terveztem a csapatom sok futással. Az is tetszik, hogy negyedik negyedben 20 pontos előnynél kb már csak futunk. Mondjuk ettől vannak még érdekes hívások... Illetve azt kéne kiiktatni, hogy a falemberek ászkodjanak a ST-ben.... Louis force fumble és Lilja meg visszavitte....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ne legyen dupla forduló 1 nap alatt, nem leszünk sokan gép előtt, és kettő között sérültek cseréje nehézkes lenne, gépre meg nem bíznám magától.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
2 meccs 2 W és a D nem engedett TD-t, a 2 meccsen 1-1 fumble return TD-re volt csak jó az ellen.

A problémákról annyit, hogy a sokak által leírt sok fumble, kevés pass yd, túlzott rotáció mellett megemlíteném, hogy túl sok a penalty - legalábbis az én meccseimen. A TEN volt hogy 3 büntit csinált egymás után (off holding, off holding, false start - s ez azért kicsit vicces már) Továbbá botrányos a playcalling: 3 perccel a vége előtt egálnál a RZ-ban 3. és 11-re futóplay... :/

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mindegy, egyébként meg jogosan sírsz...
Döme
nem konkrétan neked írtam, hanem mindenkinek - csak a te hszedre reagálva.

nyilván senki se ismeri a programot, én se, de azt már megtapasztaltam 4 év szimulálás alatt, hogy ami 1. héten szar, az nem fog megjavulni magától. ezért javasoltam, hogy minden offense kapjon kakaót.Höri
Majd jövőre, lockout miatt nincs meg az összhang elkapók és QB-k között. Aki futni se tud, ott a fal is új, nem nyitnak réseket, sajnálom.
Nálad sok a passzolt yard, mert Manning álmában is Waynenel van együtt.
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Döme

nyilván senki se ismeri a programot, én se, de azt már megtapasztaltam 4 év szimulálás alatt, hogy ami 1. héten szar, az nem fog megjavulni magától. ezért javasoltam, hogy minden offense kapjon kakaót.Höri
Hihetetlen hogy ez az 5. szezonunk már egyébként, és a 6. is már a nyakunkon. 😊

Na mindegy, keressük a megoldást.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Döme

nyilván senki se ismeri a programot, én se, de azt már megtapasztaltam 4 év szimulálás alatt, hogy ami 1. héten szar, az nem fog megjavulni magától. ezért javasoltam, hogy minden offense kapjon kakaót.

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
sírni csak a győzteseknek szabadJJ
29. alkalommal is leírom:

nem az eredmény dühít, hanem a statok.
ha 100 yardot megtéve nyernék, az sokkal jobban dühítene, mint az hogy korrekt meccsen kikapok.eddig nekem mind2 meccsemen volt normális offense, de a legtöbb meccsen lófasz van.
nincs bajom a 0-2-vel, de nagyon sajnálom, hogy nem okoz semmi örömöt a többi meccs végigbújása mert irreális az egész.Höri
szorozz meg mindent kettővel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal