GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 168
Ugyan, ezt csak azért mondod, mert tudod, hogy iktriad sosem venne át egy olyan köcsögtímet, mint a Chargers.Stez
Nem a köcsögségtől fél, inkább a GM-ségtől. Tudja, hogy GM Gene szintjét sose érné el, más meg nem elégítené ki elvetemült fan-lelkét.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem vagyok benne biztos h nem sírnánk vissza a mi kis aranyhalacskánkatbriareos
az ki a rak ? a regnalo gm ? akkor mar inkabb csillagpatrik 😀
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
nem vagyok benne biztos h nem sírnánk vissza a mi kis aranyhalacskánkat

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 223 — Whoops, looks like something went wrong.
Ugyan, ezt csak azért mondod, mert tudod, hogy iktriad sosem venne át egy olyan köcsögtímet, mint a Chargers.

több mint 13 éve
bocs mester nem tudlak kovetni 😀
tehat mi azt gondoljuk h te azert irtal vmit h mondj le ? wtf ?Fake
Az tök mindegy, mit írok, ti mindig azt gondoljátok, hogy mondjak le. Érthetetlen.szaba
nanana igaztalan vadaskodasaiddal azert jo lenne ha megvalogatnad kiket illetsz !!!
hanyszor mondtam en ilyet barkinek is h mondjon le ? idezz !Fake
Valld be, hogy gondoltál már rá. 😀 Amúgy így igaz Stez, triádnak bármikor átadom a helyem, szó nélkül. 😊
több mint 13 éve
Hogy mondjak le. Aszittem ez nyilvánvaló.szaba
Az tök mindegy, mit írok, ti mindig azt gondoljátok, hogy mondjak le. Érthetetlen.szaba
IKTRIAD AZ!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nanana igaztalan vadaskodasaiddal azert jo lenne ha megvalogatnad kiket illetsz !!!
hanyszor mondtam en ilyet barkinek is h mondjon le ? idezz !
több mint 13 éve
miert mi mit gondolunk ?Fake
Az tök mindegy, mit írok, ti mindig azt gondoljátok, hogy mondjak le. Érthetetlen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hiába, a helyzet komolysága megkívánta. Bár nem azért írtam, amiért ti gondoljátok, hogy írtam. Sebaj.szaba
tehat mi azt gondoljuk h te azert irtal vmit h mondj le ? wtf ?
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ja mindenhol mashol. de te hallottal mar gmet regnalasa kozben az nfl.comon v mas nagy sajtoorganumnal
ugy nyilatkozni vmi 2 hetes donteserol h " hat ezt jol elkurtam ugyhogy most vissza az egesz. " ugye h nem ?Fake
Hiába, a helyzet komolysága megkívánta. Bár nem azért írtam, amiért ti gondoljátok, hogy írtam. Sebaj.szaba
szabadkozás az megyJJ
a név kötelez

több mint 13 éve
ja mindenhol mashol. de te hallottal mar gmet regnalasa kozben az nfl.comon v mas nagy sajtoorganumnal
ugy nyilatkozni vmi 2 hetes donteserol h " hat ezt jol elkurtam ugyhogy most vissza az egesz. " ugye h nem ?Fake
Hogy mondjak le. Aszittem ez nyilvánvaló.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
A gáz az, ha valaki nem látja be. 😀szaba
szabadkozás az megy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miert mi mit gondolunk ?
több mint 13 éve
ez gáz, mondj leStez
Hiába, a helyzet komolysága megkívánta. Bár nem azért írtam, amiért ti gondoljátok, hogy írtam. Sebaj.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Őőőő. T-t..ttt...tév....tévedtteetetetem.szaba
ez gáz, mondj leStez
ugy nyilatkozni vmi 2 hetes donteserol h " hat ezt jol elkurtam ugyhogy most vissza az egesz. " ugye h nem ?
több mint 13 éve
Azt írtad san diegoban ez nem a gm dolga, így a hc szart a véleményedreJJ
ez gáz, mondj leStez
A gáz az, ha valaki nem látja be. 😀
több mint 13 éve
Mondjuk amit beírtam inaktívnak, az nem valósult meg. Naanee és Carr játszott, míg pl. Garay helyett sztem Hoke tolta NT-ben.szaba
ez gáz, mondj le

több mint 13 éve
Ja másik hatványozott kérés! Nézzétek a sérüléseket, és ha valaki out, akkor szóljatok hogy hogy variáljak. Ellenkező esetben rábízom a gépre, de akkor ne sírjatok.Döme
Mondjuk amit beírtam inaktívnak, az nem valósult meg. Naanee és Carr játszott, míg pl. Garay helyett sztem Hoke tolta NT-ben.szaba
Őőőő. T-t..ttt...tév....tévedtteetetetem.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
minden nap lesz forduló, eldőlt.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Owned

több mint 13 éve
Ja másik hatványozott kérés! Nézzétek a sérüléseket, és ha valaki out, akkor szóljatok hogy hogy variáljak. Ellenkező esetben rábízom a gépre, de akkor ne sírjatok.Döme
Azt írtad san diegoban ez nem a gm dolga, így a hc szart a véleményedre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mondjuk amit beírtam inaktívnak, az nem valósult meg. Naanee és Carr játszott, míg pl. Garay helyett sztem Hoke tolta NT-ben. De ránézek a dc-re és küldök píemet.
több mint 13 éve
Delonso: Devery Henderson is ott pörög a tavalyi career ending sérülése ellenére, úgyhogy szerintem év végén törlődik 😊fetomy
tavaly is ezt a programot használtuk? 😛

---
több mint 13 éve
Simán nyersz kristof, nem kérdés.
Most az, hoghy szabát fossá domináltam lófaszt nem ér, amikor simán kikaptam. 😀
Mondjuk ha lehetne olyat, Nedneyt ki is vágnám, mint macskát szarni, de Vick is kb. követheti, aki a saját 3 yardosomon pick6-et dobott.
Ezek a fekák... Megfertőzték Nedneyt is.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 890 — je suis poloska
előre szólok hogy ellenem senki se számítson 100 körüli futott yardra. Csak a miheztartás végett 😀eaglesmcnabb
De bátor lett az elnök úr!Szegecs
muszáj elrettenteni az ellent, még ha kevés is az igazságtartalma. Az lesz a szép ha ezen kijelentésem után egyből szétfut a kövi fordulóban az OL nélküli dallas 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!