GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Delonso: Devery Henderson is ott pörög a tavalyi career ending sérülése ellenére, úgyhogy szerintem év végén törlődik 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hú, ha ma lesz sim, akkor küldök roster abajgatást Döme, sok sérülés miatt van ganyé, meg most látom, hogy DLineba se Castillo, se Seymour nem kezdő.

előre szólok hogy ellenem senki se számítson 100 körüli futott yardra. Csak a miheztartás végett 😀eaglesmcnabb
Ma Turner és McCoy fog ellened menni. Előbbi pocsék, de Shadyt ismered. Külön semelyik nem megy 100 fölé, de együtt illene.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Tebow 2szer olyan jó passer ratinget hozott össze, mint Stafford - no komment
futásban 32. passzban 30. az offense (legalább Mattet csak egyszer sikerült sackelni)
grat Delkristof
De ne feledd, a program az idény előtti állapotot szimulálja, ahol Stafford elbukott saját lábában és két IR idényt tolt. Jövőre már sokkal brutálabb lesz.Delonso_
uramisten, mit fog akkor Tebow a következő gm szezonban művelni?JJ
😊 Just win baby

Döme, az én voksom is a napontára megy.

Más.

Ha valaki lesérül két idényre nálunk, az törlődik szezon végén vagy érvényben marad? Pl az ilyenek miatt
John Greco Degenerative Hip Condition Out 105 Weeks
több mint 13 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
előre szólok hogy ellenem senki se számítson 100 körüli futott yardra. Csak a miheztartás végett 😀eaglesmcnabb
De bátor lett az elnök úr!

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 890 — je suis poloska
előre szólok hogy ellenem senki se számítson 100 körüli futott yardra. Csak a miheztartás végett 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Leigazolnám JJ orvosi stábját, nem semmik lehetnek egy nap alatt belőtték, hogy kicsit több, mint 2 év múlva térhet vissza 😊
Nálam meg közben elfogy a fal, se Todd, se Carimi már.
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
mindjárt jön a friss sérültlista, majd a Saints-re nézzetek rá 😀JJ
Igen, sorry nem töltöttem fel valamiért minden friss file-t , elvileg mostmár jó.Döme
ohh, akkor mindjárt küldök PM-et a változásokkal

DD picsába

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
naponta legyen

amugy durva idén is a Defensem 😛
több mint 13 éve
naponta

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Naponta legyen sim.

Stez: te pedig ne reménykedj, 462 yardot haladtál már szaba ellen is, ha csak minden 4. rz látogatásodból lesz 1-1 fg is lesz vagy 9 pontod, ami az én offensem ellen alázásra is bőven jó 😊
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
justin 😕

már most van egy olyan érzésem, hogy a D-m egy drive-ot sem fog full kezdő felállásban tolni

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Igen, sorry nem töltöttem fel valamiért minden friss file-t , elvileg mostmár jó.

A Saints tényleg durva 😛Döme
nyomni kell egy ctrl+r kombót a betöltés után

milyen kedves voltál, mikor azt írtad, hogy Greco-t "szerintem IR-re tolhatod is" 😀 vissza nem vonultathatom? 😊JJ
Hát nem bírsz ki két évet? 😛
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
Igen, sorry nem töltöttem fel valamiért minden friss file-t , elvileg mostmár jó.

A Saints tényleg durva 😛Döme
nyomni kell egy ctrl+r kombót a betöltés után

milyen kedves voltál, mikor azt írtad, hogy Greco-t "szerintem IR-re tolhatod is" 😀 vissza nem vonultathatom? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve

A Saints tényleg durva 😛
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Naponta.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
mindjárt jön a friss sérültlista, majd a Saints-re nézzetek rá 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
A másik kérdés: naponta vagy kétnaponta menjen a szim?Döme
Inkább naponta. Tisztuljanak ki mielőbb a pickek, stb.. így is sűrű lesz az offseasonfetomy
thisbriareos
jaja menjen naponta

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Inkább naponta. Tisztuljanak ki mielőbb a pickek, stb.. így is sűrű lesz az offseasonfetomy
this

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Inkább naponta. Tisztuljanak ki mielőbb a pickek, stb.. így is sűrű lesz az offseason
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jorrick Calvin CB nem hiányzik valakinek? Az Eagles rosterében volt tévesen, de létező faszi.

Ja és minden problémát PM-ben jelezettek továbbra is légyszi. Próbáljuk a rendszert finomhangolni, mert engem is felbasznak ezek a fasságok. Ha már ennyit szoptam vele, legelább legyen jobb mint a Madden...

2 napira voksolnék, max kicsit megcsúszunk, de azért legalább ne 3 hét alatt menjen le szezon.
több mint 13 éve
Ja másik hatványozott kérés! Nézzétek a sérüléseket, és ha valaki out, akkor szóljatok hogy hogy variáljak. Ellenkező esetben rábízom a gépre, de akkor ne sírjatok.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én a folyamatos fumble-oknál kapartam az arcom 😊

ez is barátságos volt:
3-6-MIA27 (1Q: 09:24) Leon Washington ran around right end for 69 yards and was forced out of bounds. Tackled by OLB Keith Rivers. Key block delivered by Gosder Cherilus.

Nem baj fake, lesz ez még így se, hosszú még az idény!briareos
jaja ez sem volt rossz csak azert nem irtam feljebb mert utana legalabb jott a nagy glstop hamar kiloktek 4 yardon 😀
több mint 13 éve
Jorrick Calvin CB nem hiányzik valakinek? Az Eagles rosterében volt tévesen, de létező faszi.

Ja és minden problémát PM-ben jelezettek továbbra is légyszi. Próbáljuk a rendszert finomhangolni, mert engem is felbasznak ezek a fasságok. Ha már ennyit szoptam vele, legelább legyen jobb mint a Madden...

A másik kérdés: naponta vagy kétnaponta menjen a szim?
több mint 13 éve
Úgy nyerni, hogy Rodgers még a 180 yardot sem éri el, epic... 😀Newman
campbell net passzolt yardja az 50-et nem érte el, = W 😀briareos
a tobb mint 200 rohant yard ien meg a kulcs 3rd down stopok kicsit segitettek abban h tudd ezt menedzselni.
mondanam h megbasz az ideg h egy ien meccsen kepes voltam kikapni de mar szoptam eleget ahhoz
h tulsagosan ne csesszen fel 😀

mondjuk az ienek nem hasznalnak az idegrendszeremnek koztuk a meccsnyero play ami aztan ultimate vot
3-15-MIA30 (3Q: 08:53) Ricky Williams ran inside the left guard for 23 yards.
Tackled by OLB Keith Rivers. Key block delivered by Gosder Cherilus.
1-6-BUF06 (4Q: 03:22) Jason Campbell pass was dropped by WR Kevin Walter. PENALTY: Miami was called for Offensive Holding.
1-16-BUF16 (4Q: 03:17) Marion Barber ran around left end for 16 yards and a TOUCHDOWN! Key block delivered by Eben Britton. Buffalo 9, Miami 9
(4Q: 03:17) Extra point by Josh Scobee was good. Miami 10, Buffalo 9Fake
én a folyamatos fumble-oknál kapartam az arcom 😊

ez is barátságos volt:
3-6-MIA27 (1Q: 09:24) Leon Washington ran around right end for 69 yards and was forced out of bounds. Tackled by OLB Keith Rivers. Key block delivered by Gosder Cherilus.

Nem baj fake, lesz ez még így se, hosszú még az idény!

több mint 13 éve
Az egyébként miért van, hogy a menetrendnél nálam nincs eredmény?