GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Jó, az megint más, ha úgy kapok ki, hogy Locker hajint 5 INTet, de Locker sokkal jobban játszott, mint Orton.Hát már nem azért, de a védelmem jó, erre kapok 19 pontot Ortontól, az O meg összehoz 3at. Na mindegy...tenorx19 pont nem sok, viszont rookie QB-val simán előfordulhat ilyen. 😉Soldados
Ami érdekes az a Mendenhall 12ből 28 yard, meg az, hogy Tramon nem deflectelt semmit, hanem ilyen Anthony Armstrongok szopatták.
Illetve a csere ILBm 2 interceptionje az szép 😀
több mint 13 éve
Hát már nem azért, de a védelmem jó, erre kapok 19 pontot Ortontól, az O meg összehoz 3at. Na mindegy...tenorx19 pont nem sok, viszont rookie QB-val simán előfordulhat ilyen. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Hát már nem azért, de a védelmem jó, erre kapok 19 pontot Ortontól, az O meg összehoz 3at. Na mindegy...
több mint 13 éve
Hát kikaptam, 2:27-el a vége előtt kevés volt az 1 pontos előny...Mondjuk hogy az első drive-nál az ellenfél 30-as vonalán miért nem FG-ra ment a csapat, azt nem vágom, turnover on downs-al nyitni a szezont elég vicces...
Mondjuk hogy SJ hogy lett kick returner, azt nem tudom, de gyorsan le kell onnan venni... 😛
De hogy pont Bulger-től kapjak ki elsőre... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😛
Szerk.:
Gratula a Cardinals-nak, ez majdnem lemaradt! 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Majd amikor PM 5000+-szal zár, Wayne meg 2300 elkapott yarddal, akkor Höri is megenyhül 😛

több mint 13 éve
Teljesen Reaális ez a játék 😛 😀Orton 1TD 2INT 160 Yard, Addai 16/73 kb. ennyit is tud kb az O, a védelem meg beabálta a harmatgyenge Lions O-t, Hester 5/51 P returnökből, Gould 4/4-el MVP, eddig hozzák a srácok amit a Mester elvár tőlük 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én úgy gondolom, hogy 1 meccs után még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, bár szemmel láthatólag lesznek anomáliák bőven, várni kell még pár meccset, hogy kiegyenlítődnek-e a dolgok, vagy rendszeres hibákról van-e szó.A kevés passzolt yard miatt nem rinyálok, mert szar a qb- elkapó szekcióm, de a rengeteg fumble, és az, hogy ez a védelem 1 sacket hoz össze, érdekesnek tűnik. Pedig van a programban potenciál, de tény, hogy mindannyian alábecsültük a baszakodásfaktort.
több mint 13 éve
a madden is szar volt, de arra nem kellett volna fél évet várni.direkt nem is szarakodtam vele, hogy itt majd minden király de ugyanolyan élvezhetetlen.
nem csak a passzjáték, a futás ugyanúgy bűnrossz.
több mint 13 éve
én nem azért rinyálok mert vesztettem hanem mert ezek nem NFL számok.Maddennek is voltak hülye számai, ennek is. (Én elejétől azt mondtam, hogy maradjunk annál 😛) De az új programmal kapcsolatban az első releváns véleményt legfeljebb a szezon felénél lehet levonni, nempedig 1 forduló után (pl Wyatt és Döme által beírt QB yard számok teljesen helyénvalóak voltak 😉) és értékelni pedig a végén kell, bár az engem már nem érint majd.
mondtam már, ha minden csapathoz hozzávágnánk még legalább 150 totál yardot, én egy rossz szót nem mondanék az eredmények miatt.Höri

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
én nem azért rinyálok mert vesztettem hanem mert ezek nem NFL számok.mondtam már, ha minden csapathoz hozzávágnánk még legalább 150 totál yardot, én egy rossz szót nem mondanék az eredmények miatt.
több mint 13 éve
A másik az enyém. :cool:2 QB ment 300 yard fölé mindössze, az egyik a tiéd, nem panaszkodhatsz 😀nagyon kevés a pont, iszonyat kevés a passzolt yard 😛 (és a futott yard)HöriAkkor engem az incompletionökkel korlátozott le a rendszerJJ
(irl első hét: 14 QB 300+ fölött ebből három 400+, egy pedig 500+)
100 yardos elkapók száma: 4
...Höri
De látom az új programtól semmi sem változott: a vesztesek rinyálnak. 😊

több mint 13 éve
első félidőben nagyon rokkoltunk, főleg Fitz, de a másodikra elfogyott a tudomány. redzone lófasz.amott Greg Hardy és LaFell is élete napját hozza
p
e
r
s
z
e
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
2 QB ment 300 yard fölé mindössze, az egyik a tiéd, nem panaszkodhatsz 😀nagyon kevés a pont, iszonyat kevés a passzolt yard 😛 (és a futott yard)HöriAkkor engem az incompletionökkel korlátozott le a rendszerJJ
(irl első hét: 14 QB 300+ fölött ebből három 400+, egy pedig 500+)
100 yardos elkapóval bíró csapatok száma: 4
irl első hét: 12
100 yardos futó: 1
irl első hét: 7
kevesebb mint 100 yardot passzoló csapat: 5
irl első hét: 2
...
több mint 13 éve
nagyon kevés a pont, iszonyat kevés a passzolt yard 😛 (és a futott yard)HöriAkkor engem az incompletionökkel korlátozott le a rendszer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Tampában egy fantom WR 33 yardot kapott el, egy fantom WR 15 yardot.
több mint 13 éve
nagyon kevés a pont, iszonyat kevés a passzolt yard 😛 (és a futott yard)
több mint 13 éve
3 turnoverem volt így is, szóval ne sírjJó mondjuk 25ről meg 30ról sem tudtuk bevinni megérdemljük, de azért volt 5 fumblitok abból 3 visszakerült. 😊
😀Szegecs
Ráadásul az utolsó TD előtti visszahordásból csináltunk egyet erre visszaesik. 😀
Nah mindegy már rég elkellett volna dönteni 😊
több mint 13 éve
ahogy látom, ebben a játékban elég gány a red zone hatékonyságelég komolytalan, hogy egy ilyen O nem képes TD-t sem csinálni kb
1/5 TD/red zone
ez tré
több mint 13 éve
A Falcons-t 139 total yardon tartottam. :cool: Ráadásul az egész AFC North nyalt rajtam kívül. Tökéletes rajt. 😊

több mint 13 éve
3 turnoverem volt így is, szóval ne sírj😀

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Ledomináljuk a Jax-et ,és mégis kitudunnk kapni . Hihetetlen mekkora makker a Jags minden fumblejük visszaesett hozzájuk...
több mint 13 éve
Győzelem, 76.300 néző 😀 Elég jó szezonkezdet. Nem gondoltam volna hogy tudok nyerni a Ravens ellen. Most következik 3 csoportrangadó egymás után. Kívácsi leszek mit fogok hozni. Merriman lett az MVP a meccsen 😂
több mint 13 éve
Tarvaris Jackson pass completed to WR Brian Hartline for 7 yards. Tackled by CB Sheldon Brown, assisted by CB Kyle Wilson. The ball was fumbled and recovered by ATL Brian Hartline for 56 yards and a TOUCHDOWN! Pittsburgh 26, Atlanta 12Hát ez kurvanagy 😀 Succop meg beleállt egy 59 yardosba, azért az szép, kár hogy nem sikerült 😕
91 yardot passzoltam, nem is értem miért nem Tarvaris az MVP 😀 Viszont Beanie kicsit keveset futott..
több mint 13 éve
Nedney 35-ről missedazt hiszem, ezt nem kommentálom akkor inkább