GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ez a maddenes felülreprezentálós dolog a csapatokra leosztva annyira nem para. IRL is ott vannak ezek a csapatok állandóan a PO-ban, itt is célszerű bejutniuk 😛Wyatta problema nem ezzel van hanem azzal h a coltsot v a patset istenesen megkellett rongalni egy fantasy drafttal inditott
szezonnal is h ne jusson be barmilyen sim alatt a poba. nem pm v brady fuggo volt ez hanem csapatnev fuggo sajnos.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a tobb mint 200 rohant yard ien meg a kulcs 3rd down stopok kicsit segitettek abban h tudd ezt menedzselni.Úgy nyerni, hogy Rodgers még a 180 yardot sem éri el, epic... 😀Newmancampbell net passzolt yardja az 50-et nem érte el, = W 😀briareos
mondanam h megbasz az ideg h egy ien meccsen kepes voltam kikapni de mar szoptam eleget ahhoz
h tulsagosan ne csesszen fel 😀
mondjuk az ienek nem hasznalnak az idegrendszeremnek koztuk a meccsnyero play ami aztan ultimate vot
3-15-MIA30 (3Q: 08:53) Ricky Williams ran inside the left guard for 23 yards.
Tackled by OLB Keith Rivers. Key block delivered by Gosder Cherilus.
1-6-BUF06 (4Q: 03:22) Jason Campbell pass was dropped by WR Kevin Walter. PENALTY: Miami was called for Offensive Holding.
1-16-BUF16 (4Q: 03:17) Marion Barber ran around left end for 16 yards and a TOUCHDOWN! Key block delivered by Eben Britton. Buffalo 9, Miami 9
(4Q: 03:17) Extra point by Josh Scobee was good. Miami 10, Buffalo 9
több mint 13 éve
Mondjuk ez a maddenes felülreprezentálós dolog a csapatokra leosztva annyira nem para. IRL is ott vannak ezek a csapatok állandóan a PO-ban, itt is célszerű bejutniuk 😛

több mint 13 éve
nem szöveg, így van 😊szövegHát kikaptam, 2:27-el a vége előtt kevés volt az 1 pontos előny...köszi, nem számítottam győzelemre, tényleg nem 😊Fucu
Mondjuk hogy az első drive-nál az ellenfél 30-as vonalán miért nem FG-ra ment a csapat, azt nem vágom, turnover on downs-al nyitni a szezont elég vicces...
Mondjuk hogy SJ hogy lett kick returner, azt nem tudom, de gyorsan le kell onnan venni... 😛
De hogy pont Bulger-től kapjak ki elsőre... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😛
Szerk.:
Gratula a Cardinals-nak, ez majdnem lemaradt! 😊StormST
sima 16-0-ás mérleget vársz szerintem 😀Stez
több mint 13 éve
szövegHát kikaptam, 2:27-el a vége előtt kevés volt az 1 pontos előny...köszi, nem számítottam győzelemre, tényleg nem 😊Fucu
Mondjuk hogy az első drive-nál az ellenfél 30-as vonalán miért nem FG-ra ment a csapat, azt nem vágom, turnover on downs-al nyitni a szezont elég vicces...
Mondjuk hogy SJ hogy lett kick returner, azt nem tudom, de gyorsan le kell onnan venni... 😛
Szerk.:
sima 16-0-ás mérleget vársz szerintem 😀
több mint 13 éve
Hát kikaptam, 2:27-el a vége előtt kevés volt az 1 pontos előny...köszi, nem számítottam győzelemre, tényleg nem 😊
Szerk.:
több mint 13 éve
Csúnya csalás, árulás!!!Mi az hogy nyertem? Hogy leszek így 1/1? 😊
több mint 13 éve
nekem csak a recruiting megy, a proselytizing nemneked az nem mindegy, amikor Lint leigazoltad?De ne feledd, a program az idény előtti állapotot szimulálja, ahol Stafford elbukott saját lábában és két IR idényt tolt. Jövőre már sokkal brutálabb lesz.Delonso_uramisten, mit fog akkor Tebow a következő gm szezonban művelni?JJ
nincs ellenfél ígyStez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
neked az nem mindegy, amikor Lint leigazoltad?uramisten, mit fog akkor Tebow a következő gm szezonban művelni?JJTebow 2szer olyan jó passer ratinget hozott össze, mint Stafford - no kommentDe ne feledd, a program az idény előtti állapotot szimulálja, ahol Stafford elbukott saját lábában és két IR idényt tolt. Jövőre már sokkal brutálabb lesz.Delonso_
futásban 32. passzban 30. az offense (legalább Mattet csak egyszer sikerült sackelni)
grat Delkristof
nincs ellenfél így
több mint 13 éve
uramisten, mit fog akkor Tebow a következő gm szezonban művelni?Tebow 2szer olyan jó passer ratinget hozott össze, mint Stafford - no kommentDe ne feledd, a program az idény előtti állapotot szimulálja, ahol Stafford elbukott saját lábában és két IR idényt tolt. Jövőre már sokkal brutálabb lesz.Delonso_
futásban 32. passzban 30. az offense (legalább Mattet csak egyszer sikerült sackelni)
grat Delkristof

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Tebow 2szer olyan jó passer ratinget hozott össze, mint Stafford - no kommentDe ne feledd, a program az idény előtti állapotot szimulálja, ahol Stafford elbukott saját lábában és két IR idényt tolt. Jövőre már sokkal brutálabb lesz.
grat Delkristof
Jaja, de sajna Avrilen kívül nincs is olyan aki tudna sackelni...
Fetomy én nem ezt írtam?
több mint 13 éve
Tebow 2szer olyan jó passer ratinget hozott össze, mint Stafford - no kommentma javítasz majd
grat Delkristof
sima 1-1-ed lesz
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tebow 2szer olyan jó passer ratinget hozott össze, mint Stafford - no kommentfutásban 32. passzban 30. az offense (legalább Mattet csak egyszer sikerült sackelni)
grat Del
több mint 13 éve
Úgy nyerni, hogy Rodgers még a 180 yardot sem éri el, epic... 😀Newmancampbell net passzolt yardja az 50-et nem érte el, = W 😀
több mint 13 éve
Úgy nyerni, hogy Rodgers még a 180 yardot sem éri el, epic... 😀
több mint 13 éve
A madden sokkal reálisabb volt. Troy Smith offensive rookie of the year, Jarvis Moss meg Pro Bowl DE.Nem akarok belemenni, de én épp azt mondom, hogy el kell fogadni a programot, és épp azt nem értem, hogy miért nyivákolnak 1 forduló után. (M indezt úgy mondom, hogy én végig Madden-párti voltam)
Nem értem mit kell 1 forduló után nyafogni, meg eldönteni,hogy melyik játék a jobb. Mondjuk ez Soldadosra nem vonatkozik,mert ha eddig 5 probléma volt ezzel, akkor ő 7szer írta be, hogy ő megmondta már előre 😀 de lényeg, hogy akkor ilyen alapon most haragudjunk meg erre a programra, nyomjuk holnaptól maddennel, ott meg mondjuk week2-n Tarvaris 600 yardot passzol, amiből 300-at Beanie Wells kap el, és akkor meg térhetünk erre vissza, vagy keresni gyorsba egy másikat.
Vagy inkább adjunk a programnak ennél egy kicsit több időt. Alapból is, így meg főleg, hogy ennyi vesződés volt vele. Aztán ha szezon végén nem jön be mégse, akkor majd verheti a mellét mindenki, hogy mennyire faszán megmondta előre.fetomy
És igen, sztem az elég gáz, hogy schedule-t nem lehetett állítani, ezért többször napirenden tartottam a kérdést, mert szerettem volna ha legalább ilyen alapvető kér(d)és megoldódik. Nem oldódott meg, ezt is elfogadtam zokszó nélkül. A többség így döntött, s egy szót se szóltam, hogy köcsög program, miért kellett ezt stb. És mondom minden normális szim program generál meglepetést és pont akkor jó a sim, ha van benne ilyen. 😉 Persze ez támadási felületet ad a programnak, de valójában pont így kell lennie.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
vagy keresni gyorsba egy másikatfetomyén még mindig a te ötletedet támogatom: nyissunk egy eredménykövető topikot, ahol a gm-ek játszhatnák le egymást között a meccseket, real time
izgalomban, változatosságban és sok pontban se lenne hiány

---
több mint 13 éve
A madden sokkal reálisabb volt. Troy Smith offensive rookie of the year, Jarvis Moss meg Pro Bowl DE.Nem értem mit kell 1 forduló után nyafogni, meg eldönteni,hogy melyik játék a jobb. Mondjuk ez Soldadosra nem vonatkozik,mert ha eddig 5 probléma volt ezzel, akkor ő 7szer írta be, hogy ő megmondta már előre 😀 de lényeg, hogy akkor ilyen alapon most haragudjunk meg erre a programra, nyomjuk holnaptól maddennel, ott meg mondjuk week2-n Tarvaris 600 yardot passzol, amiből 300-at Beanie Wells kap el, és akkor meg térhetünk erre vissza, vagy keresni gyorsba egy másikat.
Vagy inkább adjunk a programnak ennél egy kicsit több időt. Alapból is, így meg főleg, hogy ennyi vesződés volt vele. Aztán ha szezon végén nem jön be mégse, akkor majd verheti a mellét mindenki, hogy mennyire faszán megmondta előre.
több mint 13 éve
Attól függetlenül, mert most valamit megjegyeztem a programról, attól még én szerintem ez sokkal jobb, mint a madden. De első szezonunk, egy csomó dologról fingunk nincs, Dömének sem, még csak ismerkedünk az egésszel, így szépen lassan ezeket a hibákat ki kell javítanunk. De azért a nagyobb hibákat nyilván jó lenne hamar, hogy ne menjen rá sokak egész idénye. Reméljük, hogy ez sikerülni is fog, nem kell hozzá mindent átvariálni és minden fennakadás nélkül lemehet már a sim. Most abba fölösleges belemenni, hogy ki melyik programot akarta anno, mert ez van most, ezt kell szeretni. De szerintem jó 20-25 GM simán emellett is rakta le a voksát anno.StezÍgy van. Vannak ennek jobb részei és kevésbé jók. A többség döntött, ezt el kell fogadni. És a másik, hogy egy meccs után felesleges nyivákolni. (Pont az utóbbi mondat a lényeg)
Sőt olyanért is kár nyivákolni, hogy egy Pat White agyonnyeri magát. Minden normális szimuláló program csinál ilyen meglepetést, ahogy IRL is van ilyen, csak lehet nem épp Pat White-tal. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Most a fél társaság kifejezetten elégedetlen, de...a Tebowfaktor benne van a játékban, ez a lényeg 😛
A Maddenben megvolt az az öt-hat csapat akik folyamatosan felül voltak reprezentálva.
Ott élethű statok voltak? Mikor egy Pat White nyerte agyon magát?
Ne vicceljünk már.
Nem az a kérdés itt melyik a tökéletes, mert egyik sem az, hanem melyik a jobb élvezhetőbb.
Erre pedig nem elég egy forduló.Delonso_
future contracttal le is igazoltam Jeremy Lint

---
több mint 13 éve
Most a fél társaság kifejezetten elégedetlen, de...A Maddenben megvolt az az öt-hat csapat akik folyamatosan felül voltak reprezentálva.
Ott élethű statok voltak? Mikor egy Pat White nyerte agyon magát?
Ne vicceljünk már.
Nem az a kérdés itt melyik a tökéletes, mert egyik sem az, hanem melyik a jobb élvezhetőbb.
Erre pedig nem elég egy forduló.
több mint 13 éve
Attól függetlenül, mert most valamit megjegyeztem a programról, attól még én szerintem ez sokkal jobb, mint a madden. De első szezonunk, egy csomó dologról fingunk nincs, Dömének sem, még csak ismerkedünk az egésszel, így szépen lassan ezeket a hibákat ki kell javítanunk. De azért a nagyobb hibákat nyilván jó lenne hamar, hogy ne menjen rá sokak egész idénye. Reméljük, hogy ez sikerülni is fog, nem kell hozzá mindent átvariálni és minden fennakadás nélkül lemehet már a sim. Most abba fölösleges belemenni, hogy ki melyik programot akarta anno, mert ez van most, ezt kell szeretni. De szerintem jó 20-25 GM simán emellett is rakta le a voksát anno.
több mint 13 éve
Nekem ami bassza a csörömet, az az irgalmatlanul fos RZ hatékonyság a programban, és ez nem csak nálam áll fent, hanem kb. mindenkinél, ezen valamit alkotni kéne. Most lehet osztani Soldi ezért, de én például értékelni tudnám, hogy ha a program meg értékelné is az elit offensem, amit összehoztam. Mert nem véletlenül turbóztam ezt a csapatrészt. Csak a progi valahogy baromira szereti a védelmeket, egyelőre legalábbis ez jön ki, így az offseasonnal is egybevéve. A dolog mókás része, hogy a fos defenseket is szereti. Most perpill ott tartunk, hogy teljesen mindegy, hogy kinél ugrál Revis vagy egy Polamalu, mert lófaszt nem ér.Egyáltalán nem osztok senkit. De minden simulálás ilyen. Vannak meglepetések, ahogy IRL is. Akár eredményt nézve, akár elit játékos szart teljesít, vagy egy no-name csinál egy break out meccset/seasont.
A másik gondom az a rengeteg fumble, mert ez azért sok, nagyon is. Itt még az IRL labdabiztos futók is 10-12 fumblikkal fogják zárni az idényt.Stez
Én sose sírtam sim miatt, pedig volt pár fájó PO loss-om. Ráadásul én magam a Madden mellett voltam mindig. Mert az a normális, hogy minden évben van meglepetéscsapat a PO-ban, de többnyire azért a jók jutottak be minden évben. Az hogy meccsen belül, meg egyes szezonstatok nem jöttek ki megfelelően, nálam belefért. Nem láttam még tökéletes sim programot. (És ez pedig NEM támadás azok felé, akik az új program mellett voltak, sőt respect azoknak, akik rengeteg munkát öltek bele. Csak most az derül ki, amit én gondoltam mindig is, hogy a simnél mindig kezdődik a rinyálás és ez sose lesz másképp)

több mint 13 éve
Nekem ami bassza a csörömet, az az irgalmatlanul fos RZ hatékonyság a programban, és ez nem csak nálam áll fent, hanem kb. mindenkinél, ezen valamit alkotni kéne. Most lehet osztani Soldi ezért, de én például értékelni tudnám, hogy ha a program meg értékelné is az elit offensem, amit összehoztam. Mert nem véletlenül turbóztam ezt a csapatrészt. Csak a progi valahogy baromira szereti a védelmeket, egyelőre legalábbis ez jön ki, így az offseasonnal is egybevéve. A dolog mókás része, hogy a fos defenseket is szereti. Most perpill ott tartunk, hogy teljesen mindegy, hogy kinél ugrál Revis vagy egy Polamalu, mert lófaszt nem ér.A másik gondom az a rengeteg fumble, mert ez azért sok, nagyon is. Itt még az IRL labdabiztos futók is 10-12 fumblikkal fogják zárni az idényt.
több mint 13 éve
Tramonnak idén nem volt túl nagy szezonja és Mendy IRL is szarul kezdte az évet. 😉 Csupa valósághű adat. 😀 😀Jó, az megint más, ha úgy kapok ki, hogy Locker hajint 5 INTet, de Locker sokkal jobban játszott, mint Orton.Hát már nem azért, de a védelmem jó, erre kapok 19 pontot Ortontól, az O meg összehoz 3at. Na mindegy...tenorx19 pont nem sok, viszont rookie QB-val simán előfordulhat ilyen. 😉Soldados
Ami érdekes az a Mendenhall 12ből 28 yard, meg az, hogy Tramon nem deflectelt semmit, hanem ilyen Anthony Armstrongok szopatták.
Illetve a csere ILBm 2 interceptionje az szép 😀tenorx