GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 223 — Whoops, looks like something went wrong.
No, meglesz még emberi időpontban a hajnal? 😊Wyatt
elvileg 2-3 körül

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
No, meglesz még emberi időpontban a hajnal? 😊

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

no pressure 😀

több mint 13 éve
én már feláldoztam 2 csirkét és egy bárányt
remélem, nem hiábaSzegecs
briareos
Hajnalig fentmaradók előnyben, pontosat nem merek mondani. 😉Döme
Akkor holnap reggeli előadás leszarva. : 😀

több mint 13 éve
Azért 2-ig nem baj, ha belefér, nem 4-5-ig kell várni 😀

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
briareos
Hajnalig fentmaradók előnyben, pontosat nem merek mondani. 😉
több mint 13 éve

több mint 13 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
remélem, nem hiába

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
No Döme mester, ma indul a sucker punch?
Mindenki tűkön ül, Miamiban már Bills-baszásra készülnek.

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Sztem majd a következő szezonban vezessük be, amikor már nyilvánvalóan meghatározható, hogy aki most x összeget nem költ el, annak egy részét átviheti a következő szezonra.gabokocka
Így van.
több mint 13 éve
mr. briareos excuse me, but i was just wondering... why do you wear a stud in your tongue ?Fake
because your wife likes to look at it, when i go all rolling stones while giving her a foot massage

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mr. briareos excuse me, but i was just wondering... why do you wear a stud in your tongue ?
több mint 13 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
Bring out the Gimp!

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Tyű, azt hittem már sosem hagyják abba a kinti beszélgetést a srácok 😂
Melyik volt a két csaj közül a titkárnőd most? Bal vagy a jobb?

több mint 13 éve
hehh, 88. poszt a gm lapszemlében, nincsenek véletlenek

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 890 — je suis poloska
vezessük be mindenképp, egy kitétellel:
mivel az új program mutatja a részletes nézőszámokat is, ezért a változást támogatók által összeállított bizottság az eladatlan jegyek átlagos jegyárából kikalkulálja a potenciális bevételkiesést, mely összeg levónodik a fizetési sapkából
small market csapatoknál pedig arányszámokat is alkalmazhatunk, a realitás kedvéértJJ
zseniális 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Stez, úgy emlékszem, a következő szezonra te vállaltad, hogy az alapvetőbb értékeket belövöd a játékosoknak, hogy ne full random legyen. Ezt mikorra tervezed elkezdeni? Segítséget igényelsz?kristof
Én már rég csinálnám. 😀
Megkaptam a cuccokat, ismerkedtem a progival és a dolgokkal és át is látom már kb., de Döme azt mondta, hogy még várjuk meg a simet, nehogy valami meglepi érjen, valamint még okoskodik az egésszel valamit, hogy átláthatóbb legyen a progi és könnyebb legyen megírni mindent. Ha kell, én egyedül megcsinálom, ez tuti, de Fake azon felvetése, miszerint talán előnyösebb, ha nem az összes csapat összes játékosa az én, vagyis egy ember véleménye szerint legyen értékelve, így szívesen veszem a segítséget, meg hát az én dolgom is könnyebbé válik nyilvánvalóan.
Delonso jelezte, hogy 5-6 csapatot megcsinál, rajta kívül meg még 1, maximum 2 ember besegíthet, ha éppen van kedve és ideje rá.
Csak ne basszunk ki se magunkkal, sem pedig a többiekkel, hogy megváratjuk Őket, így nyilván olyan jelentkezzen, aki ráér és aki azért eléggé ismeri a játékosokat, hogy lehetőleg ne szülessenek faszság értékek.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stez, úgy emlékszem, a következő szezonra te vállaltad, hogy az alapvetőbb értékeket belövöd a játékosoknak, hogy ne full random legyen. Ezt mikorra tervezed elkezdeni? Segítséget igényelsz?
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
vezessük be mindenképp, egy kitétellel:
mivel az új program mutatja a részletes nézőszámokat is, ezért a változást támogatók által összeállított bizottság az eladatlan jegyek átlagos jegyárából kikalkulálja a potenciális bevételkiesést, mely összeg levónodik a fizetési sapkából
small market csapatoknál pedig arányszámokat is alkalmazhatunk, a realitás kedvéért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem, de ezen gyorsan javítok
Delonsotol elhozom sim után Tebowt és minden szurkoló kedvence leszek
onnantól meg a sim fölsölegessé válik, mert mindannyian tudjuk, hogy Tim nem veszít
19-0 powa :cool:Stez
2 19-0s csapat azert bebaszna 😀Fake
ebben az esetben Buffaloban kénytelenek lesznek beérni ennél gyengébb mérleggel, mert Kansasben csak a 19-0 jöhet számításba 😀Stez
iden meg beerik mert tudjak h a dolphins tokutolso lesz es jon luck ezt mar mondtam.
több mint 13 éve
hatalmas tevedes kiveve ha az 1/1et teblowra lotted el 😉Fake
onnantól meg a sim fölsölegessé válik, mert mindannyian tudjuk, hogy Tim nem veszít
2 19-0s csapat azert bebaszna 😀Fake
ebben az esetben Buffaloban kénytelenek lesznek beérni ennél gyengébb mérleggel, mert Kansasben csak a 19-0 jöhet számításba 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miért is? 😀
első teljes offseason után PO-ba ment a csapat 😉 az már más tészta, hogy nem a draftcetliket gyűjtögetem és amúgy benyaltam egy 1/1-et is, de ha eredmény van, akkor azt a szurkolók is leszarják 😀
de amúgy ki lehet vágni engem is, de ha te is repülsz és én is, nem lesznek normális ratingek már 😀Stez
2 19-0s csapat azert bebaszna 😀
több mint 13 éve
jaja es en is repulhetnek. de neked is csak ez a simed van hatra ha igy vesszuk h a helyeden maradj 😉Fake
miért is? 😀
első teljes offseason után PO-ba ment a csapat 😉 az már más tészta, hogy nem a draftcetliket gyűjtögetem és amúgy benyaltam egy 1/1-et is, de ha eredmény van, akkor azt a szurkolók is leszarják 😀
de amúgy ki lehet vágni engem is, de ha te is repülsz és én is, nem lesznek normális ratingek már 😀Stez
19-0 powa :cool:

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fire szaba!Stez
jaja es en is repulhetnek. de neked is csak ez a simed van hatra ha igy vesszuk h a helyeden maradj 😉Fake
miért is? 😀
hatalmas tevedes kiveve ha az 1/1et teblowra lotted el 😉
több mint 13 éve
Akkor már cseszhetem a tavalyi megmaradt pénzem 😀
Am ilyen alapon flexibilis rész ötletet mennyire zárjátok ki? Mittomén, 2 millával feljebb mehetsz, de jövőre annyival kevesebb lehet cserébe. Csak felvetés, még csak nem is javaslatWyatt
nekem ez is jo de ezt eleg korulmenyes lenne nyomon kovetni. amugy ez irl letezo dolog az uj cba szerint ?Fake
Szerintem IRL nincs ilyenről szó, csak eszembe jutott. IRL csak azt láttam, hogy a tavalyiból át lehet majd hozni capet