GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
rosterek frissítve az udfákkal.a pénzügyeket majd kiszámolom később. a gyengébbek kedvéért
több mint 14 éve
Igen, szerintem is kurva nagy faktor az, hogy én ilyenkor tavaly már bőven tudtam, hogy kiket hívtak be a csapatok edzzeni, ki hogy teljesít, Darian Stewartot is amiatt húztam be pl..Így azért inkább lottó jellege van a dolognak (mármint az átlagembereknek, nem JJnek).
több mint 14 éve
nyilván, csak nem órák vagy napok kérdése, hogy legyenek róluk hírek, tehát ha valakit nem érdekel, ne húzzon ha meg igen, fölösleges várni 😊Amúgy esküszöm csak azért fontolgatom, hogy kilépjek az udfából, mert már nagyon kezdem unni a várakozást. Nem tudom, hogy a szezonbizonytalanság miatt van-e, de korábban nem volt ennyire dög lassú.. na mindegy 😊fetomytavaly ugye ilyenkor már mindenki úgy húzott, hogy szállingóztak a hírek az újoncokról...JJ
több mint 14 éve
Amúgy esküszöm csak azért fontolgatom, hogy kilépjek az udfából, mert már nagyon kezdem unni a várakozást. Nem tudom, hogy a szezonbizonytalanság miatt van-e, de korábban nem volt ennyire dög lassú.. na mindegy 😊fetomytavaly ugye ilyenkor már mindenki úgy húzott, hogy szállingóztak a hírek az újoncokról...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Amúgy esküszöm csak azért fontolgatom, hogy kilépjek az udfából, mert már nagyon kezdem unni a várakozást. Nem tudom, hogy a szezonbizonytalanság miatt van-e, de korábban nem volt ennyire dög lassú.. na mindegy 😊fetomyszámomra minden kilépő megváltás
több mint 14 éve
Amúgy esküszöm csak azért fontolgatom, hogy kilépjek az udfából, mert már nagyon kezdem unni a várakozást. Nem tudom, hogy a szezonbizonytalanság miatt van-e, de korábban nem volt ennyire dög lassú.. na mindegy 😊
több mint 14 éve
a lényeg, hogy bennem mély nyomot hagyott.mondjuk most se lesz pick 2 napig ettől a 3 csapattól, az fix
több mint 14 éve
Végre, végre, végreWyattte ne örüljél, napokig késleltettél minket több körben is 😀
több mint 14 éve
Vegyük úgy, hogy kiszálltam, úgyse lesz itt mostanában semmi, és még így is ki kell vágnom 10 embert

több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=lhD-xsz_iKwhttp://www.youtube.com/watch?v=lrZYZktLdns
elég komoly kis elkapógárda jöhetne össze így Igornál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Pryor és a 4.33 😂 max egy Nissannal 😛Hmm, 6'6 magas, 235 fontos (kicsit sovány, hízlalni kell majd) mobilis feka QB vajon hova máshova jöhetne? 😛IgorHozzám jöhet, jó kis deep threat WR-t csinálok belőle, a 4,33-as 40 yardjával ideális jelölt a célra 😛Rataxes
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Hmm, 6'6 magas, 235 fontos (kicsit sovány, hízlalni kell majd) mobilis feka QB vajon hova máshova jöhetne? 😛IgorHozzám jöhet, jó kis deep threat WR-t csinálok belőle, a 4,33-as 40 yardjával + magasságával ideális jelölt a célra 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Így van, Igor sorába beleillik, és mivel ő fogja draftolni tuti ki is jön belőle a tudás 😛 Egyik jobb lesz mint a másik... 😀Nálam 6'2 fölött már nincs helye 😀
több mint 14 éve
Hmm, 6'6 magas, 235 fontos (kicsit sovány, hízlalni kell majd) mobilis feka QB vajon hova máshova jöhetne? 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
a bengals éa a pats ha nem választ a kör végéig, akkor kirakom mindkettőt a listáról.lol 😀
Pryor, bár fetomy valszeg 1. kört ad érteHörivan supp draft, a TE-hiányos csapatok is dörzsölhetik kezeiketJJno mifene? 😀
Fake kire dörzsölheti a kezeit? 😀Newman
több mint 14 éve
mar beirtad 😀Fakebaszki és le is száradt 😮 sebaj, az orrommal még tudok írni 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mar beirtad 😀
több mint 14 éve
Hát ahogy gondolod 😊 Száradjon le a kezem, ha valaha bepötyögi,hogy Terrelle Pryor - x. kör 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na már indul a beetetés 😛Pryor, bár fetomy valszeg 1. kört ad érteHöriAha, hát hogyne. Mi nem igazán kedveljük ám itten az ő fajtáját errefelé!fetomy
ja és kiszállok az udfazásból
több mint 14 éve
Pryor, bár fetomy valszeg 1. kört ad érteHöriAha, hát hogyne. Mi nem igazán kedveljük ám itten az ő fajtáját errefelé!