GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 863
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kemény hogy a Packers - Vikes riválispáros offense-ben és defense-ben is hajszálra ugyanannyi pontot kapott... 😀 Egyébként abszolút elégedett vagyok a értékeléssel, talán az O falamról gondoltam kicsit többet mint Somos 😊Rataxes
jaja,elég durva
jó kis csoportunk van 😊

több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 742 — Chiefs GM
Somos, először is hail a munkáért, szép lett, és igazán igényes. Másodszor meg kapb be. :cool:szaba
Miért is? 😊

fetomy: WR kérdésben nem győztél meg. Henderson egysíkú deep threat, Hartline max. 3. számú opció IRL, Henderson előtt sem véletlen van 3 WR meg egy-két TE és RB a célpontok listáján, Robiskie meg teoretikus. A pass rusht kb. átlagos szinten meg tudják oldani a felsorolt emberek, ezért kaptak kb. átlagos pontszámot. 😊

Gabo: DL azért nem 10 pont, mert Dareus még nem vált be, ha valóban jó lesz, akkor meg lesz a 10 pont. Blount meg fél szezon alatt lett 1000 yardos futó.

Deny: ami van, az viszont igencsak minőségi.

Az meg tök igaz, hogy legyen minél több vélemény, komment, kérdés, ha már ennyit melőztem vele. 😀

több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 937 — Keep pounding
Max respect somos szép munka!

Nekem szerintem a QB és a RB sorom picit felhúztad, én a DL-ra adtam volna 10-est inkább a futók helyett, Blount azért még csak egy éven van túl.

Mellesleg azt hittem részletekben naponta pakolod ki, de így jobb nem kell hetekig várni a végére 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
még 6 csapatnak kell abbahagyni a húzogatást és utána kijelölöm az időpontot.
nyilván nem másnapra, mert vannak nyaraló és kórházban lévő GM-ek, így hagyni kell időt rákészülni a hadjáratra

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
2. FA-körhöz hány csapatnak kell még kiszállnia UDFA-ból? Akkor végül FoF lesz? Vagy talált valaki más programot, amit jobbnak tart? Ha az marad,
Dömének kell majd összedobni a pénzt? Én mondjuk szívesen vennék egy másolatot, ha van szándék terjeszteni a júzerek között (nyilván)
Ha a szezont augusztus végén jelentik be, hogy lesz, és már egyből után egy-két héttel kezdődik is (nem lesz ilyen), akkor napi több simeléssel lenne szezon, vagy IRL-be becsúszna?
Ki az, aki elválja a szimulálást? (nem a Sergio-félét) Editort talált már valaki fake-nek?

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
somos kitett magáért biztos hosszú és unalmas a munkaidő 😀
nagyjából pont az én elképzeléseimnek pontozott egyedül tán az LB sorra adtam volna 7-est és tán a safetyre 1-el kevesebbet, meg annyit hogy a giants propaganda szerint webster nem esett vissza csak nagyon fosok 3-4. CB-k és azért szívnak

nagyjából azok előtt végeztem akik előtt kellett csak rajnát kellett volna beelőzni és top 8-ba kerülni 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 173
Somos, először is hail a munkáért, szép lett, és igazán igényes. Másodszor meg kapb be. :cool:
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Előbb szeretném, hogy egy-egy dolog miatt, amiben sok munkám van, két napig hallgassam a sírásokat, mint hogy ne legyenek. Az ilyen listáknak, írásoknak pontosan az a lényege, hogy lehetőséget adjanak a témázásra 😉

somos: Szerintem ha elit még nem is, de vannak ígéretes pass rusherek. Moats és Zombo főleg akikre gondolok, de Kiwivel és Barnes-al együtt szerintem bőven megoldják a passrusht 😊 Hartline és Henderson pedig én igenis úgy gondolom, hogy 2-3. WR-nek bőven jók. Henderson pl. 6-800 yardos elkapó, csak idén nem keresték annyiszor, ami nem meglepő NO-ban szerintem. Robiskie meg sokkal jobb annál, mint amire a QB nélküli Brownsban képes volt 😊

eaglesmcnabb: Mit nehéz egy évalatt kicserélni? Nem értesz te ehhez, nézz meg engem, alig van olyan játékosom aki tavaly is itt volt kezdő, meg idén is itt lesz 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én is köszönöm.

4. helyem meglepett azért, mert kompletten nincs elkapóm, illetve minőségi backup falembereim egyik oldalt se, de ezt írtad te is.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
riszpekt Somos.

No1 offense, semmi más nem számít

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Kemény hogy a Packers - Vikes riválispáros offense-ben és defense-ben is hajszálra ugyanannyi pontot kapott... 😀 Egyébként abszolút elégedett vagyok a értékeléssel, talán az O falamról gondoltam kicsit többet mint Somos 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Azt meg nem értem, hogy a JAX-nél miért írod, hogy nem jutottam hibriddel PO-ba.. a két évvel ezelőtti 8-7-1-es csapatom asszem még nyert is a WC körön.Igor
Jó, a 8-7-1 PO az mázli, meg akkor emlékeim szerint még inkább 3-4-es D volt, nem annyira hibrid.

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Azt meg nem értem, hogy a JAX-nél miért írod, hogy nem jutottam hibriddel PO-ba.. a két évvel ezelőtti 8-7-1-es csapatom asszem még nyert is a WC körön.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Ja, meg az is igaz, hogy van 5 olyan QB a ligában, aki mellé ha bekerül egy normális back-up, akkor adott a 10 pont. LB poszton mondjuk minimum 3 zseni kell a kezdőben, meg 2-3 jó csere, ezt nehezebb összehozni. Nem véletlen, hogy pl. OL és DL 10-es nincs is kiosztva. Bár van két esélyes a jövő évi DL 10 pontra. 😊

több mint 14 éve
Van olyan poszt, ahol kicsit jólelkű voltál amúgy... a 10 pontoksok statisztikája:

QB: IIII
RB: IIII

TE: I
LB: I
S: I

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Mikellt szövegesen alulértékelted egy csöppet sztem ezzel a TOP 10-es jelzővel 😊 de köszi a 10-est, ott mondjuk el is vártam 😊
Teljesen jó az értékelés nálam (talán a cornereknél vagy egy kissé negatív, ha kritika kell.. de nemcsak nálam, láttam más csapatnál is keményen fogott a toll - vagy csak más a véleményünk), van ahova még jön hozzám majd FA erősítés.. de kb. ide vártam magam.

Van egy-két AFC csapat előttem aki sztem egy kicsit magas (közte egy csoportrivális is), az AFC 8. hely (vagyis az NFC-ben harmadik legjobb csapat lennék ezzel a Ravensszel 😀) az nem jelent PO-t.. na majd ezt megcáfoljuk.
Azért a TOP 3 csapat sztem lesz ennyire kiugró, ott azért úgy látom nem szívesen osztottál 5-6-os jegyeket 😛Igor
Magamnak adtam egy 5-öst és két 6-ost is egyébként, de ahol nincs min kötözködni, ott nem tudok mit tenni. 😊

Lehet, hogy a CB-ket kicsit alulértékelem, meg az is lehet, hogy kevés csapat begyűjtötte a normális kezdő CB-ket. 😊

több mint 14 éve
Mikellt szövegesen alulértékelted egy csöppet sztem ezzel a TOP 10-es jelzővel 😊 de köszi a 10-est, ott mondjuk el is vártam 😊
Teljesen jó az értékelés nálam (talán a cornereknél vagy egy kissé negatív, ha kritika kell.. de nemcsak nálam, láttam más csapatnál is keményen fogott a toll - vagy csak más a véleményünk), van ahova még jön hozzám majd FA erősítés.. de kb. ide vártam magam.

Van egy-két AFC csapat előttem aki sztem egy kicsit magas (közte egy csoportrivális is), az AFC 8. hely (vagyis az NFC-ben harmadik legjobb csapat lennék ezzel a Ravensszel 😀) az nem jelent PO-t.. na majd ezt megcáfoljuk.
Azért a TOP 3 csapat sztem lesz ennyire kiugró, ott azért úgy látom nem szívesen osztottál 5-6-os jegyeket 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
köszi, respect érte, nem kevés munka lehetett benne
4-3ra leghamarabb jövőre állok át és én Glassfordban is bízom még (mást nem tudok tenni) mivel a hosszútávú tervem egy alapját próbálom lerakni, nem vártam sokkal jobb helyezést
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 240 — Whoops, looks like something went wrong.
hihetetlen ez a sok sírásJoci
Én szívesen beszélem meg a dolgokat, legalább látom, hol van eltérés a gondolatok között, és igyekszem megérteni a másik álláspontját. Szerintem célravezetőbb, mint ha mindenki leszarná az egészet, és egy max kösszel elintézné 😊
De akkor, ha Somost érdekli neki elküldöm mik a gondolataim, ide nem „szemetelek”Wyatt
Szemetelhetsz ide is nyugodtan szerintem, legalább mások is okulnak, hogy mi alapján értékelek, de küldheted PM-ben is.

A "sírás" meg természetes, nyilván az szól, aki úgy érzi, hogy kevesebb pontot kapott, nem az, aki úgy gondolja, túlértékeltem. 😊somoskovig
dehogynem, engem túlértékeltél 😊

több mint 14 éve
Én szívesen beszélem meg a dolgokat, legalább látom, hol van eltérés a gondolatok között, és igyekszem megérteni a másik álláspontját. Szerintem célravezetőbb, mint ha mindenki leszarná az egészet, és egy max kösszel elintézné 😊
De akkor, ha Somost érdekli neki elküldöm mik a gondolataim, ide nem „szemetelek”Wyatt
Szemetelhetsz ide is nyugodtan szerintem, legalább mások is okulnak, hogy mi alapján értékelek, de küldheted PM-ben is.

A "sírás" meg természetes, nyilván az szól, aki úgy érzi, hogy kevesebb pontot kapott, nem az, aki úgy gondolja, túlértékeltem. 😊

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De akkor, ha Somost érdekli neki elküldöm mik a gondolataim, ide nem „szemetelek”

több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Köszi somos, nagy király vagy 😊
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
hihetetlen ez a sok sírás

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Köszi Somos. A védelemmel egyet kell értenem, az offense meg remélem igazolja amit várok tőle 😀

több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Köszi Somos. A védelemmel egyet kell értenem, az offense meg remélem igazolja amit várok tőle 😀