GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Patriots:Ha lenne még 2 normális back-up, akkor 9 lenne. Chaney miatt nem 10 pont, egy tökéletes egységhez 4 elit kezdő kell. Ja, meg egyébként Hali vagy Phillips fog futás ellen is csinálni valamit? 😊
LB: 8
Igazság szerint innentől kezdve felesleges bármit írnom, annyira nem vagyunk egy véleményen 😊Wyatt
több mint 14 éve
Patriots:LB: 8
Igazság szerint innentől kezdve felesleges bármit írnom, annyira nem vagyunk egy véleményen 😊

több mint 14 éve
Kösz az értékelést, a korholások jogosak.
több mint 14 éve
Na, egyébként fent van az összes csapat, még egy TOTAL rangsort teszek be számokkal, aztán majd 2. FA kör után update-elem.Ja, és tudom, hogy a 49ers túl magasan van! 😛
több mint 14 éve
én is köszönöm a PR-t, még csak a saját értékelésemet olvastam el, de ezt azonnali revidiálásra bocsátanám 😛Sanders pont jó lesz 4. WR-nek, tehetséges srác, sokkal jobb, mint az átlag 4. WR-ek, de attól, hogy volt egy nem egész 300 yardos újonc szezonja, nálam még nem húz felfelé egy csapatrészt. Mondjuk úgy, hogy kompenzálja azt, hogy Meachem nem akkora ász, mint kellene lennie a drafthelye és Brees alapján.
WR: 7 - A Colston-Meachem páros sem volt tragikus, de ha Julio beváltja a hozzá fűzött reményeket, elit elkapósorral dolgozhat majd BreessomoskovigSanders-t mintha kifelejtetted volna, ha más nem is, a WR sorom biztosan ligaelitJJ
Ha Julio beválik, akkor téyleg elit elkapósor lesz, ezt írtam is. 😊
több mint 14 éve
én is köszönöm a PR-t, még csak a saját értékelésemet olvastam el, de ezt azonnali revidiálásra bocsátanám 😛WR: 7 - A Colston-Meachem páros sem volt tragikus, de ha Julio beváltja a hozzá fűzött reményeket, elit elkapósorral dolgozhat majd BreessomoskovigSanders-t mintha kifelejtetted volna, ha más nem is, a WR sorom biztosan ligaelit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a 2 DE-m 4-3as, Ngata-Wilkerson sem lesz elveszve középen. Egy év alatt nehéz kicserélni a kezdőt, csak a felét sikerült 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
TOTAL: 6,785 - Masszív keret, sok fiatal tehetség, néhány sztár, de úgy érzem, az idei év még nem a GB-ről fog szólni.somoskovignekem idén az is elég,hogy a PR-ben előzőm (vagy x-elek) a csoportellenfelekkel 😛 +playoff természetesen :rolleyes:
LB sorom underrated 😀 Hayes>Black 😛
köszi az értékelést,nem kevés munka lehetett 😊
több mint 14 éve
Egy elit plusz 2-3 megfelelő játékosra 6 pontnál többet nem szoktam adni, az előbb vitatkoztam ezen pont fetomy-val.Ja, IRL kezdők, ketten a liga 5. legrosszabb passz elleni alakzatában, 1 a 6. legrosszabban, Biggers azért lett kezdő, mert kipusztultak előle (bár ő nem volt rossz), Wilson meg szerintem sokkal inkább jó szituációs játékos, mint stabil kezdő. 5 vagy 6 pont között lehet vitatkozni, de átlagosnál semmiképpen nem jobb ez a unit szerintem. 😛somoskovigJennings sem volt katasztrófa. vmelyik topicba volt CB stat és ott top20 volt.
elfogadom h te így gondolod, de sztem ez azért egy jó egység. egyik játékos sem elit, de sztem ha van 5 olyan játékos aki bármikor kezdőbe lehet rakni az azért egy jó dolog.
Moss meg igaz h öreg, de idén is top10 WR volt QB nélkül. driver ténleg nagyon vén, de rosszabb a WR corpom tőle nem lesz. Az 4-5. WRem is IRL min 2.számú WR, így itt is nagy a merítési lehetőség. Sérüléseket simán áttudom vészelni. Nálam ez is fontos, nem csak az h legyen 2 nagy név a többi meg UFLes lúzer...braxa88
A két nagy név + UFL lúzer sem ér sok pontot.
több mint 14 éve
Ja, IRL kezdők, ketten a liga 5. legrosszabb passz elleni alakzatában, 1 a 6. legrosszabban, Biggers azért lett kezdő, mert kipusztultak előle (bár ő nem volt rossz), Wilson meg szerintem sokkal inkább jó szituációs játékos, mint stabil kezdő. 5 vagy 6 pont között lehet vitatkozni, de átlagosnál semmiképpen nem jobb ez a unit szerintem. 😛somoskovigJennings sem volt katasztrófa. vmelyik topicba volt CB stat és ott top20 volt.
elfogadom h te így gondolod, de sztem ez azért egy jó egység. egyik játékos sem elit, de sztem ha van 5 olyan játékos aki bármikor kezdőbe lehet rakni az azért egy jó dolog.
Moss meg igaz h öreg, de idén is top10 WR volt QB nélkül. driver ténleg nagyon vén, de rosszabb a WR corpom tőle nem lesz. Az 4-5. WRem is IRL min 2.számú WR, így itt is nagy a merítési lehetőség. Sérüléseket simán áttudom vészelni. Nálam ez is fontos, nem csak az h legyen 2 nagy név a többi meg UFLes lúzer...
több mint 14 éve
Ja, IRL kezdők, ketten a liga 5. legrosszabb passz elleni alakzatában, 1 a 6. legrosszabban, Biggers azért lett kezdő, mert kipusztultak előle (bár ő nem volt rossz), Wilson meg szerintem sokkal inkább jó szituációs játékos, mint stabil kezdő. 5 vagy 6 pont között lehet vitatkozni, de átlagosnál semmiképpen nem jobb ez a unit szerintem. 😛
több mint 14 éve
Wilson miatt, meg hogy mindenki IRL kezdő. kivéve a rookie BurtonCB: 5Miért is? Trufant vagy Jennings miatt kellene feljebb raknom az átlagosnál?somoskovig
viccbraxa88
attól még h csoporttivális vagyok, nem kell lehúzni 😀
több mint 14 éve
Köszönet a PR ért.
több mint 14 éve
CB: 5Miért is? Trufant vagy Jennings miatt kellene feljebb raknom az átlagosnál?
viccbraxa88
több mint 14 éve
CB: 5vicc. Wilson rossz CB?!
nagyon nem értünk egyet...
erősebb vagyok mint tavaly. Falam meg elit közeli.
több mint 14 éve
Kíváncsi leszek azért, hogy a sim program mit fog kihozni majd ezekből a csapatokból 😛
több mint 14 éve
Na én abszolút nem értek egyet. Szerintem egyáltalán nem a 29. vagyok.Smith kapcsán valószínűleg sosem fogunk egyetérteni. 😊
QB - Troy Smitht nem értem miért kell így lehúzni. Jó párszor bizonyította már, hogy persze nem elit, kiváló QB, de igenis kezdő szintű. Egy ponttal biztos, hogy többet adnék erre.
RB - Itt meg szerintem a 3 ultrakevés. Tudom, hogy Beanie nem bizonyított még, de ott sem csak maga miatt, ráadásul ott van McClain is, aki elit FB és futni is tud. Ide is legalább egy ponttal többet kellene szerintem.
WR - Megint kb. 1 ponton vitatkoznék.. Bár ha azt nézzük, hogy Cobbot semminek vesszük, lehet érvényes a 6-os, de akkor is, VJ sima no1 WR, és mögötte van 2-3 sima no2-3 elkapó plusz Cobb. Én nem hiszem, hogy ennél több kellene egy csapatba
A D-nél meg nem tudom, főleg egy ilyen front7-el szerintem a 6.9 kevés..
Nem tudom, sok mindennel egyetértek, meg megértem, de szerintem legalább 20. hely környékén vagyok 😊
És egyébként köszi természetesen az értékelést 😊fetomy
RB poszton jogos az észrevétel, McClain nem esett kellő súllyal latba.
WR poszton nem látom azt a 2-3 sima no2 elkapót, Robiskie, Hartline és Henderson sem ez a kategória szerintem. VJ meg kihagyta a szezon első felét, majd megsérült, nekem kicsit kérdéses IRL is.
A 6,9 az bőven átlag felettit jelent, a secondary viszont gyenge, ott Casont leszámítva nem igazán van normális kezdő matéria szerintem (Hall nekem továbbra is vicc).
több mint 14 éve
Na én abszolút nem értek egyet. Szerintem egyáltalán nem a 29. vagyok. QB - Troy Smitht nem értem miért kell így lehúzni. Jó párszor bizonyította már, hogy persze nem elit, kiváló QB, de igenis kezdő szintű. Egy ponttal biztos, hogy többet adnék erre.
RB - Itt meg szerintem a 3 ultrakevés. Tudom, hogy Beanie nem bizonyított még, de ott sem csak maga miatt, ráadásul ott van McClain is, aki elit FB és futni is tud. Ide is legalább egy ponttal többet kellene szerintem.
WR - Megint kb. 1 ponton vitatkoznék.. Bár ha azt nézzük, hogy Cobbot semminek vesszük, lehet érvényes a 6-os, de akkor is, VJ sima no1 WR, és mögötte van 2-3 sima no2-3 elkapó plusz Cobb. Én nem hiszem, hogy ennél több kellene egy csapatba
A D-nél meg nem tudom, főleg egy ilyen front7-el szerintem a 6.9 kevés..
Nem tudom, sok mindennel egyetértek, meg megértem, de szerintem legalább 20. hely környékén vagyok 😊
És egyébként köszi természetesen az értékelést 😊
több mint 14 éve
Nahh, már alig várom én is 😊 Gondolom most már rövidesen sorra kerülök, bár így is meghaladta a csapat az elvárásaimat, a pontozási irányelvek alapján 6,25-6,5 körüli átlagot vártam magamnak 😊RataxesHát azért mégiscsak a legjobb keretet vetted át 😀 Igaz annak minden hátrányával együtt 😊

több mint 14 éve
Nahh, már alig várom én is 😊 Gondolom most már rövidesen sorra kerülök, bár így is meghaladta a csapat az elvárásaimat, a pontozási irányelvek alapján 6,25-6,5 körüli átlagot vártam magamnak 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Ja, ma felteszem az egészet, én nem szeretem csigázni a kedélyeket, mint braxa 😊 Meg ma időm is van rá, ki tudja, mi lesz holnap.
több mint 14 éve
😛 Addigra lehet, hogy én is... 😛Jó, lehet, hogy nem 3, hanem 4 pontot kellett volna adnom, de ettől még tartom, hogy Cole és Ayodele is mindig a gyengébb fele a DT-párosnak IRL, ráadásul mondjuk utóbbin azért sokat segít egy Ellis - Smith páros a védőfalban. Majd a 2.0 editionre javítok. 😊somoskovigRajta én is gondolkodtam, de IRL is kezdő-back-up szint közöttinek érzem, MEbane sérülése miatt kapott sok szerepet, de szerintem alaphelyzetben azért nem a megnyugtató starter szint.Két szezonban egymás után valaki kiválása miatt kezdő 1 kivételével minden meccsen, amin játszik? Érdekes... 😛
De ha igen, akkor is van 2 kezdőd 4 helyre! 😛somoskovig
Mondjuk nekem Ayodele is kezdő, 31-ből 29-en írták be kezdőnek az utóbbi két évben, tudom, szar játékos, de biztos a Saints-ben bármilyen fos lehet kezdő és játszhat szinte minden meccsen 2 év alatt... 😛
Mindegy, engem minden évben lefikáztak a PR-ben, meg a jóslatokban, szarul mégse végeztem soha, szóval... 😛StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Jó, lehet, hogy nem 3, hanem 4 pontot kellett volna adnom, de ettől még tartom, hogy Cole és Ayodele is mindig a gyengébb fele a DT-párosnak IRL, ráadásul mondjuk utóbbin azért sokat segít egy Ellis - Smith páros a védőfalban. Majd a 2.0 editionre javítok. 😊Két szezonban egymás után valaki kiválása miatt kezdő 1 kivételével minden meccsen, amin játszik? Érdekes... 😛Somos: abszolúte nem kötözködnék, csak kérdés: nálad Colin Cole milyen kategória? 6 meccs kihagyással 44 tackle 1 sack szerintem nem szar egy DT-től, de ha szerinted nem lehet nyugodt szívvel pályára küldeni egy védelemben, akkor biztos én látom rosszul a dolgokat... 😛StormSTRajta én is gondolkodtam, de IRL is kezdő-back-up szint közöttinek érzem, MEbane sérülése miatt kapott sok szerepet, de szerintem alaphelyzetben azért nem a megnyugtató starter szint.
De ha igen, akkor is van 2 kezdőd 4 helyre! 😛somoskovig
Mondjuk nekem Ayodele is kezdő, 31-ből 29-en írták be kezdőnek az utóbbi két évben, tudom, szar játékos, de biztos a Saints-ben bármilyen fos lehet kezdő és játszhat szinte minden meccsen 2 év alatt... 😛
Mindegy, engem minden évben lefikáztak a PR-ben, meg a jóslatokban, szarul mégse végeztem soha, szóval... 😛StormST