GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
visi fossal sunt ot en vittem vna kovetkezore pedig gatlin ota h orultem h nem az embereimet viszitek ki
mondjuk tarpinian 99 % h az eletben nem kerul nfl palyara de nekem megerte vna a maradek 1 % ingyen
mivel ha viszont lesz akkor nagy kiraly lehet majd a kalciumkura utan
több mint 15 éve
Clary idén nem volt olyan szar. Nehezen indult neki az idény.roland imho a leggyengébb kezdő RT a ligában, idén már az se lesz.gabtsiaz Clary 😛
btw,tavaly jobb volt kétségtelen,de azért nem nevezném a leggyengébb RT-nek,még Clary mellett sem..Newman
több mint 15 éve
Clary underrated. Bottom 5-ben van, de sztem nem a legszarabb.roland imho a leggyengébb kezdő RT a ligában, idén már az se lesz.gabtsiaz Clary 😛
btw,tavaly jobb volt kétségtelen,de azért nem nevezném a leggyengébb RT-nek,még Clary mellett sem..Newman
több mint 15 éve
roland imho a leggyengébb kezdő RT a ligában, idén már az se lesz.gabtsiaz Clary 😛
btw,tavaly jobb volt kétségtelen,de azért nem nevezném a leggyengébb RT-nek,még Clary mellett sem..
több mint 15 éve
roland imho a leggyengébb kezdő RT a ligában, idén már az se lesz.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Hát én reménykedem benne, hogy azért megoldja 😀Wyattgondoltam 😀
több mint 15 éve
zsíros kenyér,van egy kezdő RT-öm (ha 1,elcserélik 2,ha a dagadék nem tér vissza,amitől mondjuk nem tartok annyira 😛)
több mint 15 éve
kurva sok spacem van mivel az első két napban nem tudtam lenni free agencyn
több mint 15 éve
adam is bekaphassa, őrült 😀StezNeki lesz drága, ha mégse játszik... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 15 éve
Darren Sharper 2 000 000 / 1 év (ha ilyet lehet)Simán lehet, és bőven több, mint a második ajánlat
amennyiben nem akkor 1 300 000 / 3 évadam8

több mint 15 éve
te adam, a 76 fős keretedhez még kellene pár camp body v mi a pék ?😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Sharperre már tegnap délután 1 milla/3 évet ajánlottam, ne vicceljünk, hogy adam vezet az ő 850K-s ajánlatával 😊tegnap 15:17:35-kor
több mint 15 éve
Most,hogy nézegettem a 2012-es pickeket (amik egyébként nincsenek frissítve), észrevettem, hogy 1-2 lekötött feltételes trade-et megbolondít majd,ha IRL 8 meccs lesz, tekintve, hogy van vagy 4 trade aminél opció a minimum 10 meccsen kezdés adott játékosnál 😊 Néhányan boldogok leszünk, ha a csávó alapemberként végigjátszik 8 meccsen, mégis csengethetjük a pickeket 😀
több mint 15 éve
jó, csak a dupla cutra figyeljaz is jó, hogy a Chiefs-nek Benson a 49. játékosa, és vele biztosan átlépi a capet, és még holnap lehet érkezik újabb 3 ember 😀Hörijah, hát még repül kb a full TE trióm, meg valszeg Pool is, szóval hely az leszStez
több mint 15 éve
Gondolom a teljesen egyértelmű szerződéseket továbbra sem kell beírni a topicba

több mint 15 éve
az is jó, hogy a Chiefs-nek Benson a 49. játékosa, és vele biztosan átlépi a capet, és még holnap lehet érkezik újabb 3 ember 😀Hörijah, hát még repül kb a full TE trióm, meg valszeg Pool is, szóval hely az lesz
több mint 15 éve
nyíves undrafted piacot végezzük már ki, annyira unom a cím bővítését folyamatosan csinálniHöriszard le a címet. 90% leszarja, hogy mikor jön, a többiek meg majd megnézik 😊
több mint 15 éve
az is jó, hogy a Chiefs-nek Benson a 49. játékosa, és vele biztosan átlépi a capet, és még holnap lehet érkezik újabb 3 ember 😀
több mint 15 éve
nyíves undrafted piacot végezzük már ki, annyira unom a cím bővítését folyamatosan csinálni
több mint 15 éve
Idén 33-nak számít, tehát nincs 33 fölött, tehát még emelkedhet egyszer az én értelmezésem szerint. 😊
több mint 15 éve
Husi szerződése jó?Mert mint ha nem lehetne növekedő
több mint 15 éve
Na meg is van az 53. Kicsit savanyú, de az enyém 😀