GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
pedig djk volt az, aki a legjobban készült a lockoutravártam volna hogy höri lebúz, mert elvittem azt aki naggyá tette a tehetségtelen QB-t, de nem 😕haromtkurva szar húzás.
mike williams-hez meg vicc hasonlítani djk-t. kb fele annyi tehetsége sincsHöri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
vártam volna hogy höri lebúz, mert elvittem azt aki naggyá tette a tehetségtelen QB-t, de nem 😕haromtkurva szar húzás.
mike williams-hez meg vicc hasonlítani djk-t. kb fele annyi tehetsége sincs
ha még nem basztatok ki udfából, hétvégén pickelnék majd párat.ok
addig esélytelenbriareos
több mint 14 éve
nem vagy píszí fetó, gondolom a Rooney Rule-t is megsértetted, nem vagy géemnek valóaz viszont vérlázító, hogy mennyire nincs kereslet az arabok irántJJcsak félünk, mert egy repülőn utaznának a csapat többi részével...fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
az viszont vérlázító, hogy mennyire nincs kereslet az arabok irántJJcsak félünk, mert egy repülőn utaznának a csapat többi részével...
több mint 14 éve
ha még nem basztatok ki udfából, hétvégén pickelnék majd párat.addig esélytelen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vártam volna hogy höri lebúz, mert elvittem azt aki naggyá tette a tehetségtelen QB-t, de nem 😕
több mint 14 éve
tekintve hogy őt már említettem pár héttel ezelőtt, teljesen meglepődtem, hogy a 4. körig bentmaradt 😊 de nem baj, úgyis húztam négy jónak tűnő játékost, akikből úgyse lesz semmia Saints nem kíván több stealt húzniJJbazzeg ennyi erovel abbahagyhattad vna gatlin elott is 😊Fake
az viszont vérlázító, hogy mennyire nincs kereslet az arabok iránt

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a Saints nem kíván több stealt húzniJJbazzeg ennyi erovel abbahagyhattad vna gatlin elott is 😊
több mint 14 éve
Ha megúszom a top5-öt hátulról már sikeres a PR 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Kááááár......
több mint 14 éve
Nem jó, mert rangsorban akarom kitenni. 😊Na, elkezdtem a PR-t, 16 csapat megvan a 32-ből, szerintem kb. hétfőre/keddre megleszek vele. Kicsit újítottam tavalyhoz képest.somoskovigHa gondolod a felét kiposztolhatnád addig, legyen min szomorkodnunk 😊Delonso_
több mint 14 éve
Na, elkezdtem a PR-t, 16 csapat megvan a 32-ből, szerintem kb. hétfőre/keddre megleszek vele. Kicsit újítottam tavalyhoz képest.somoskovigHa gondolod a felét kiposztolhatnád addig, legyen min szomorkodnunk 😊
több mint 14 éve
a Saints nem kíván több stealt húzniJJPedig őt mondjuk meghagyhattad volna nekem akár... 😛
több mint 14 éve
Na, elkezdtem a PR-t, 16 csapat megvan a 32-ből, szerintem kb. hétfőre/keddre megleszek vele. Kicsit újítottam tavalyhoz képest.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak megtaláltam az idei Mike Williamsemet 😀
több mint 14 éve
a Saints nem kíván több stealt húzni

---
több mint 14 éve
Tudom hogy nincs kivetelezes de tudnatok majd nekem vmi udfat huzni? Még legalább egy hétig bent leszek.tenorxküldj péemet
több mint 14 éve
Tudom hogy nincs kivetelezes de tudnatok majd nekem vmi udfat huzni? Még legalább egy hétig bent leszek.
több mint 14 éve
Egyébként én ezt csak azért nem értem, mert UDFA 4-5. körökben szerintem senkinek nem akkora tragédia, hogy később fog húzni, úgy meg végképp, hogy tényleg az előzőt sem írta be, pedig így is általában napi 1 max 2 picknél szerintem nincs több.Oké, hogy van időnk, de szvsz ez tök fölösleges várakozás.
több mint 14 éve
időnk végtelen, a játékot a fair play szelleme járja átHöriRLY?

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
24 órát kihagyni pluszban, mikor az illető napok óta nem írta be az előző pickjét sem, rendkívül értelmes dologha udfa-ben visszaérünk ahhoz, aki az előző körben nem választott, akkor ő automatikusan kiesikJJnem mindegy, hogy valakinek 6 vagy 16 vagy 26 picket kell várnia 😛Höri

---
több mint 14 éve
ha udfa-ben visszaérünk ahhoz, aki az előző körben nem választott, akkor ő automatikusan kiesikJJnem mindegy, hogy valakinek 6 vagy 16 vagy 26 picket kell várnia 😛
több mint 14 éve
ha udfa-ben visszaérünk ahhoz, aki az előző körben nem választott, akkor ő automatikusan kiesikJJha ez azt jelenti, hogy többet nem is választhat, akkor NE.
ha ez azt jelenti, hogy automatikusan ugorjuk a pickjét, amit majd pótolhat, akkor TÁMOGATOM.
😊 így is éveket várhatok mire jövök 😒'