GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Most nézem csak Höri, a sima cut nem a +1.5 millásokra vonatkozik? Mondjuk nem mintha nem lenne nagyjából mindegy, de nekem úgy rémlik, hogy az alatta lévők nem számítottak ebbe bele

több mint 14 éve
Soldi nem választott, vajon Stez fog ?Hörinem, kiszállok már
több mint 14 éve
Ja ő csak nálunk volt az, na mindegyWyattna jó, akkor mi a közös az alábbi NFL profikban és Lainhartban amellett, hogy a Kent State-n játszottak?
Harrison, Josh Cribbs, Dan Muir, Usama Young, Julian Edelman, Jameson Konz
és mi a közös Lainhartban és Edelmanban még? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
És pont Julian Edelmant hagyja ki. Amúgy igaza van Hörinek 😛WyattEdelman 7. körös pick, a felsoroltak udfa-k voltak
Shannon lett volna az utolsó választásom, nájsz pick Newman, így akkor egy bazinagy sleeperrel zárok majd

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ja jogos, csak múltkor írtam, hogy az fof-et nézegetem, most nem, aztán nem feltétlen kell rá emlékezni, bocs 😊Én olyat néztem, hogy beállított csapatomnál milyen playhívásokat lehet csinálni meccs közben, milyen alapfelállásból, milyen játék legyen, volt hogy jobb oldali erős oldallal 4 wr-es felállásból futtattam Adrian Petersont (három évre előre bele lehet venni pickeket, és ő még kifejezetten olcsó is volt, de pl Haliért és adtam BJGE-t, meg Sanderst 😀), állandó 4. és goalra toltam TD-ket hülye játékokkal, onside kickeket rúgattam, meg fake puntot és fake fg-t, előbbiből bukta, utóbbiból td passz lett 😀 de vagy 20 alapfelállásból vagy 400 félét lehet behívni, mellette be is mutatja, hogy néz ki a játék, ha nem tudod éppen, szal tök fasza, mondjuk védekezés annyira nem cizellált de sebaj.
Na mondjuk ez pont nem változtat SEMMIT nálunk, ugyanis ott csak sima sim lesz, de nekem tetszett 😀 Amúgy is elég sok féle dolgot lehet beállítani, ki mennyit legyen fent meg ilyenek, egyelőre nem tűnik rossznak, de próbálgassátok csak serényen ti is

több mint 14 éve
De melyik progiban? Mert ugye kettőt nézegetünk most.Én ilyen playhívást direkt nem nézegettem, csak embereket, meg a teljesítményüket, illetve a liga adatait 4 meccs után.
több mint 14 éve
Vannak kurva jó dolgok ebben a progiban, hívhatom a playeket játékok közben több 100 variációból, minden apró szart be lehet állítani, bár vannak elcseszett dolgok játékosok beállításánál, de egyelőre nem tűnik rossznak

több mint 14 éve
Lányok, tényleg tesztelgessétek a cuccokat, mert elég sok élvezeti faktort adhat pluszban egy jól működő statokkal gazdagon teletűzdelt, megfelelően alakítható taktikus sim program. Pár perc csak.
több mint 14 éve
Most is rezeg a léc, de talán sikerült valamit javítani tavalyhoz képest (abból az OL-ből egy ember maradt kezdőben)a legrosszab TyR-é volt, de vissza lehet nézni a Roto topikban, hogy kinek hány kezdő meccsen OLineman-je volt.Hörinem is volt valami jó kereted tavaly José ValdezHöriJa hát bazdmeg a tavalyi OLem kb. a legrosszabb volt a ligában. Rosteren volt kb. 3 undrafted ember, aki néha még játszott is 😀
Idén viszont meg vagyok elégedve a csapattal.tenorx
több mint 14 éve
Hát Winterért mérges is voltam.1. scotty McKnight IRL draft, 2, Winterswyk az egyik kedvenc játékosom volt, 3.Darren Evans meg college sztár 😛haromtÉn olyanokat húztam akiket sokat láttam játszani és tetszettek. Evansban bízom hogy jó lesz. A Ryan Williamses párosuk meg már bizonyított 😊1. körben irl draft, 2. körben személyes kedvenc, utána pedig college sztárok, ez a sikeres udfa-zés receptjeJJ
Szétfutják majd a Raiderst is mint a Duke-otharomt
IRL is majdnem vittem 7. körben.
több mint 14 éve
a legrosszab TyR-é volt, de vissza lehet nézni a Roto topikban, hogy kinek hány kezdő meccsen OLineman-je volt.Ja hát bazdmeg a tavalyi OLem kb. a legrosszabb volt a ligában. Rosteren volt kb. 3 undrafted ember, aki néha még játszott is 😀Akkor elkúrtam, nekem még mindig van 5 helyem a PSben.tenorxnem is volt valami jó kereted tavaly José ValdezHöri
Idén viszont meg vagyok elégedve a csapattal.tenorx
több mint 14 éve
Nekem asszem egyre sincs 😀 Viszont behúzok néhányat, hátha a végső keret idején okosabbak leszünk az udfákat tekintve 😊
több mint 14 éve
Ja hát bazdmeg a tavalyi OLem kb. a legrosszabb volt a ligában. Rosteren volt kb. 3 undrafted ember, aki néha még játszott is 😀Akkor elkúrtam, nekem még mindig van 5 helyem a PSben.tenorxnem is volt valami jó kereted tavaly José ValdezHöri
Idén viszont meg vagyok elégedve a csapattal.
több mint 14 éve
Akkor elkúrtam, nekem még mindig van 5 helyem a PSben.tenorxnem is volt valami jó kereted tavaly José Valdez
több mint 14 éve
Akkor elkúrtam, nekem még mindig van 5 helyem a PSben.
több mint 14 éve
aki már évek óta normálisan ügyködik (és a draft 3. napján sem a baromságokra ment rá), annak nincs hely a keretében udfákra.
több mint 14 éve
Kész, adjuk oda Tibinek a Super Bowlt 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. scotty McKnight IRL draft, 2, Winterswyk az egyik kedvenc játékosom volt, 3.Darren Evans meg college sztár 😛Én olyanokat húztam akiket sokat láttam játszani és tetszettek. Evansban bízom hogy jó lesz. A Ryan Williamses párosuk meg már bizonyított 😊1. körben irl draft, 2. körben személyes kedvenc, utána pedig college sztárok, ez a sikeres udfa-zés receptjeJJ
több mint 14 éve
Én olyanokat húztam akiket sokat láttam játszani és tetszettek. Evansban bízom hogy jó lesz. A Ryan Williamses párosuk meg már bizonyított 😊1. körben irl draft, 2. körben személyes kedvenc, utána pedig college sztárok, ez a sikeres udfa-zés receptje

---
több mint 14 éve
ja, bezzeg irl remek idénye volt Derrick Wardnaktudjuk Tibi, te 3 éve mindig csak sleepereket húzol, aztán csak nem sikerül a playoff soha 😛Höriutál a madden. nem tehetek róla. nem érti meg a zsenimet.haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tudjuk Tibi, te 3 éve mindig csak sleepereket húzol, aztán csak nem sikerül a playoff soha 😛Höriutál a madden. nem tehetek róla. nem érti meg a zsenimet.