GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 863
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
bocsesz, bocsesz bocsika vagyok. ezért nem kell reggel ilyesmit csinálni. javítva.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Gabtsi: a Foxworthos licited nem jó, Wyatt 1.050.000-es ajánlata után 1.350.000 a következő licitlépcső "futamidőhosszabbítás" nélkül

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha nem kell vele sokat szopni, akkor majd megcsinálja a Practise Squad embereket is a program admin és akkor lesz 60 fős aktív keret

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Ez az új program kicsit flexibilisebb ezen a téren is.. a létminimumok:

QB: 3

RB: 2
FB: 0
RB/FB: 3

TE: 2
WR: 4

OT: 2
OG: 2
C: 1
All OL: 7

Front seven, attól függően mit játszol..
3-4-nél 2 DE, 1 DT, min 5 DL ember
4-3-nál 2 DE, 2 DT, min 6 DL ember

LB-knél fordítva:
3-4-nél 2 ILB, 2 OLB, min 6 LB
4-3-nál, 1 ILB, 2 OLB, min 5 LB

CB: 3
S: 2
CB/S: 6

K: 1
P: 1

Egyedül a 3 QB lehet gond.. de a rendszer barátságos, mert 60 embert bőven lehet rosterre pakolni.. szóval ezt meg lehet oldani. Azzal több gond lesz, hogy LS-t nem ismer 😀 ez legyen a legnagyobb hiba..

A centerek/TE-k LS értékét használja fel.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Secondaryben lehet 5 CB és 3 S? Vagy akkor át lehet konvertálni CB-t S-sé, ha már volt olyan felállás, amikor S-ként szerepelt? 😀Wyatt
én nem tudom, hogy mik a poszt minimumok az új programban, meg, hogy van-e egyáltalán elvárt létszám.

ha madden marad, akkor 4 S kell, az fixHöri
Rendben, akkor majd legfeljebb S-t játszatok valamelyikkel

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hiába na, a Bills A>Patriots B 😕 De majd változik ez 😛
Wyatt
leszarom a nyomorod sokadszorra is. pat whitetal megalaztalak a sajat kozonseged elott.
gondolom nekik is hasonlo magyarazatokat talalsz ki mikor szokasosan kizugsz a picsaba a playoffbol 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Secondaryben lehet 5 CB és 3 S? Vagy akkor át lehet konvertálni CB-t S-sé, ha már volt olyan felállás, amikor S-ként szerepelt? 😀Wyatt
én nem tudom, hogy mik a poszt minimumok az új programban, meg, hogy van-e egyáltalán elvárt létszám.

ha madden marad, akkor 4 S kell, az fix

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ezen a poszton probalnak sporolni az emberek (lasd meg kicker/backup OL), mert az annyira nem latszik meg a Maddenben.. 😛 mondjuk lehet hogy jobb, mint a mi taktikank, mert mi csak egy poszton sporolunk (QB), igaz ott tizmilliokat 😊Igor
így van, én is leginkább a QB-n spórolok, ami tökéletesen be is vált idáig, mert még nem kellett idegeskednem azon, hogy esetleg kikapok a PO-ban 😀
több mint 14 éve
Hiába na, a Bills A>Patriots B 😕 De majd változik ez 😛
Höri, Da'Rel kimaradt a rosteremből, majd ha frissítesz, rakd bele pls 😊
Secondaryben lehet 5 CB és 3 S? Vagy akkor át lehet konvertálni CB-t S-sé, ha már volt olyan felállás, amikor S-ként szerepelt? 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ehem, Pat White? És amúgy is, Ryan nem sokáig lesz már 2 milla, ne aggódj. 😛
De a 10-es évek Cam legendájáról szólnak majd úgyis.. 😀Igor
2 evig meg 2 milla lesz es nem kell imadkoznom h egyszer majd bevaljon 😊
a pat white temat meg nem ertem egyszeruen. orias steal volt es meg a patriotsot is megvertem vele 😀
ez tobb mint amit te a brohm-black jesus kombodrol elmondhatunk 😛
a 10-es evek meg kb ugy fognak cam legendajarol szolni mint a 00s evek leafrol de ne legyen igazam
en szurkolok neked h vegre levesd magadrol azt a keresztet amit a vasas kirott rad
több mint 14 éve
Ezen a poszton probalnak sporolni az emberek (lasd meg kicker/backup OL), mert az annyira nem latszik meg a Maddenben.. 😛 mondjuk lehet hogy jobb, mint a mi taktikank, mert mi csak egy poszton sporolunk (QB), igaz ott tizmilliokat 😊Igor
de baszki minimalis penzraforditassal itt lehet ligaelit embert beszerezni k poszton meg felesleges erolkodni ott irl is lathato sztem h nem a penz teszi a higgadt rugot
engem meg ne hasonlitgassal magadhoz qb kerdesben legyszives 😛
lehet h csak 2 misit keres ryan de legalabb er is vmit a niggerszekcioddal ellentetben 😀Fake
Ehem, Pat White? És amúgy is, Ryan nem sokáig lesz már 2 milla, ne aggódj. 😛
De a 10-es évek Cam legendájáról szólnak majd úgyis.. 😀

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de baszki minimalis penzraforditassal itt lehet ligaelit embert beszerezni k poszton meg felesleges erolkodni ott irl is lathato sztem h nem a penz teszi a higgadt rugot
engem meg ne hasonlitgassal magadhoz qb kerdesben legyszives 😛
lehet h csak 2 misit keres ryan de legalabb er is vmit a niggerszekcioddal ellentetben 😀
több mint 14 éve
Ezen a poszton probalnak sporolni az emberek (lasd meg kicker/backup OL), mert az annyira nem latszik meg a Maddenben.. 😛 mondjuk lehet hogy jobb, mint a mi taktikank, mert mi csak egy poszton sporolunk (QB), igaz ott tizmilliokat 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Somosnak üzenem, megvan az upgrade FB poszton.. 😛
Vicces, hogy két TOP 5-ös fullbacket is el lehet vinni vet. fizuval 😊
Igor
sot tony richardsont es moran norrist is vetminen lehetett elvinni sellerst pedig alig valamivel folotte
kisse erthetetlen szamomra
oke h egyre tobben nem szandekoznak hasznalni klasszik fbt de ez azert enyhe tulzas
több mint 14 éve
Somosnak üzenem, megvan az upgrade FB poszton.. 😛
Vicces, hogy két TOP 5-ös fullbacket is el lehet vinni vet. fizuval 😊

Amúgy a rosterem egy helyen pontatlan, sajna ki lehet venni Red Bryant-et, és visszadadni a Lichtyt, az a trade ugye nem ment át ui.

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
nem, hanem azért mert amíg nem kell addig nem nagyon van kedven megcsinálni valamit
máskor meg azért mert felidegesít az ok nélküli folyamatos sürgetés panaszkodás és akkor kihasználom a rendelkezésre álló időt
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 660 — SB 50 Champion @ Grund
miből nem höri csinál először poént?
és akkor most mint hülye amerikai termékeknél vagy jogi okokból ki kell tenni mindenféle figyelmeztetést, hogy ez a lista tájékoztató jellegű semmilyen garancia nincsen hogy tényleg FAk vannak rajta?
én speciel mindig lecsekkolom a DC-ket/rostertOrk
Azért tart neked minden döntés 23:59:59-ig, mi? 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
miből nem höri csinál először poént?
és akkor most mint hülye amerikai termékeknél vagy jogi okokból ki kell tenni mindenféle figyelmeztetést, hogy ez a lista tájékoztató jellegű semmilyen garancia nincsen hogy tényleg FAk vannak rajta?
én speciel mindig lecsekkolom a DC-ket/rostert
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nic Harrisre ne nagyon licitáljatok, mert ő az én rosterem tagja 😉kristof
Hál' istennek 😀 Amúgy meg tényleg,mert,amikor nyomott egy monster gamet (kb egyet a szezonban),akkor egyből átnéztem a rostereket és láttam,hogy nem FA,csak tegnap megláttam a listában és örömködtem 😊

több mint 14 éve
2010-09-06 05:32:53, azért nem a legújabban volt benne 😊
Amúgy meg írta már, hogy fejből írta, egy-két hiba nem nagy dolog 😀 Amúgy meg simán meg lehet nézni a kereteket, és ha nincs egyikben sem, akkor vihető, csak akkor kell kicsit keresgélni, ha Jocié az illető 😀Wyatt
Az utolsó módosítás dátumát, alul, érdemes nézni néha. 05/15-én volt utoljára módosítva...StormST
De abban már benne sincsen Harris 😛Wyatt
Most lehet, hogy nincs, délután még benne volt, még akkor is, amikor én beírtam és nem is én voltam az első... 😛

több mint 14 éve
véletlen benthagytam harrist a FA listában, nyugodtan lehet engem hibáztatni.

szívesen átadom a lehetőséget, hogy azt a 453 szabadügynököt kigyűjtögesse az, aki jobban csinálná. 😊Höri
Igazából leszarom Harris-t, meg becsülöm is a munkát, amit végzel, ezért is nem írtam le, ami először az eszembe jutott...

(((csak az bökte egy nagyon picit a csőrömet, hogy pont te csináltál belőle először poént, de mindegy, nem akarok vitát...)))

több mint 14 éve
Amúgy meg írta már, hogy fejből írta, egy-két hiba nem nagy dolog 😀 Amúgy meg simán meg lehet nézni a kereteket, és ha nincs egyikben sem, akkor vihető, csak akkor kell kicsit keresgélni, ha Jocié az illető 😀Wyatt
Az utolsó módosítás dátumát, alul, érdemes nézni néha. 05/15-én volt utoljára módosítva...StormST
De abban már benne sincsen Harris 😛

több mint 14 éve
Az utolsó módosítás dátumát, alul, érdemes nézni néha. 05/15-én volt utoljára módosítva...

több mint 14 éve
Amúgy meg írta már, hogy fejből írta, egy-két hiba nem nagy dolog 😀 Amúgy meg simán meg lehet nézni a kereteket, és ha nincs egyikben sem, akkor vihető, csak akkor kell kicsit keresgélni, ha Jocié az illető 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nic Harrisre ne nagyon licitáljatok, mert ő az én rosterem tagja 😉kristof
Az érdekes.................StormST
tényleg érdekelne, h miből gondoltad h FA
ha nem akarod itt, jöhet PMben is

szerk. ja, hogy FA listán volt, de ez új kérdést vet fel Höri felé, mit keresett ott? sztem az előző 2 évben is a Brownsnál volt (fizujából ítélve)