GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Darren Sharper 2 000 000 / 1 év (ha ilyet lehet)Simán lehet, és bőven több, mint a második ajánlat
amennyiben nem akkor 1 300 000 / 3 évadam8

több mint 14 éve
te adam, a 76 fős keretedhez még kellene pár camp body v mi a pék ?😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Sharperre már tegnap délután 1 milla/3 évet ajánlottam, ne vicceljünk, hogy adam vezet az ő 850K-s ajánlatával 😊tegnap 15:17:35-kor
több mint 14 éve
Most,hogy nézegettem a 2012-es pickeket (amik egyébként nincsenek frissítve), észrevettem, hogy 1-2 lekötött feltételes trade-et megbolondít majd,ha IRL 8 meccs lesz, tekintve, hogy van vagy 4 trade aminél opció a minimum 10 meccsen kezdés adott játékosnál 😊 Néhányan boldogok leszünk, ha a csávó alapemberként végigjátszik 8 meccsen, mégis csengethetjük a pickeket 😀
több mint 14 éve
jó, csak a dupla cutra figyeljaz is jó, hogy a Chiefs-nek Benson a 49. játékosa, és vele biztosan átlépi a capet, és még holnap lehet érkezik újabb 3 ember 😀Hörijah, hát még repül kb a full TE trióm, meg valszeg Pool is, szóval hely az leszStez
több mint 14 éve
Gondolom a teljesen egyértelmű szerződéseket továbbra sem kell beírni a topicba

több mint 14 éve
az is jó, hogy a Chiefs-nek Benson a 49. játékosa, és vele biztosan átlépi a capet, és még holnap lehet érkezik újabb 3 ember 😀Hörijah, hát még repül kb a full TE trióm, meg valszeg Pool is, szóval hely az lesz
több mint 14 éve
nyíves undrafted piacot végezzük már ki, annyira unom a cím bővítését folyamatosan csinálniHöriszard le a címet. 90% leszarja, hogy mikor jön, a többiek meg majd megnézik 😊
több mint 14 éve
az is jó, hogy a Chiefs-nek Benson a 49. játékosa, és vele biztosan átlépi a capet, és még holnap lehet érkezik újabb 3 ember 😀
több mint 14 éve
nyíves undrafted piacot végezzük már ki, annyira unom a cím bővítését folyamatosan csinálni
több mint 14 éve
Idén 33-nak számít, tehát nincs 33 fölött, tehát még emelkedhet egyszer az én értelmezésem szerint. 😊
több mint 14 éve
Husi szerződése jó?Mert mint ha nem lehetne növekedő
több mint 14 éve
Na meg is van az 53. Kicsit savanyú, de az enyém 😀
több mint 14 éve
Annyit ajánlottam volna rá amennyi helyem még van, szűk két milla, fene tudja pontosan mennyi.Az a jó kombináció 😀 Mennyit lettél volna am hajlandó? Van eladó WR-em, ha kell 😛WyattRajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.Szülinapi ajándék. Mellesleg még ajánlottam volna tovább TO-ra csak elaludtam a határidőt, tegnap este meg még részeg voltam.Rajna
Vagy 7 játékosra ajánlottam már, de egy sem lett az enyém 😀Höri
több mint 14 éve
Az a jó kombináció 😀 Mennyit lettél volna am hajlandó? Van eladó WR-em, ha kell 😛Rajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.Szülinapi ajándék. Mellesleg még ajánlottam volna tovább TO-ra csak elaludtam a határidőt, tegnap este meg még részeg voltam.Rajna
Vagy 7 játékosra ajánlottam már, de egy sem lett az enyém 😀Höri

több mint 14 éve
Az én helyem nem áll tenderezés alattSzegecs tán még gonoszabb, mint RajnaHöriSzegecs helyére jöhet Iktriad.tenorx

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Szegecs tán még gonoszabb, mint RajnaHöriSzegecs helyére jöhet Iktriad.
több mint 14 éve
Há' mikor szóljak, amikor tudsz licitálni? 😛Egyébként Sproles miért a Lionsé?SzegecsAzért mert szerintem senki nem vette észre, hogy 10 másodperccel előttem írtál (én se). Én még ajánlanák érte egy 1.250.000t, de jókor szólsz...tenorx

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Benson jövőre eladó 😀Ja értem. Jó, mindegy, én kúrtam el, csak ugye amikor én írtam a hszt akkor írta szegecs is, így nálam még nem volt ott. Természetesen a Szegecsé, csak bosszantó, mert azt hittem megvan a cserefutóm.tenorxÉs miért nem szóltál, hogy rossz a lista, én is abban a hitben voltam, hogy az enyém....tenorxjaa,a listát nem néztem,csak a licit topikban láttam,hogy Szegecs beelőzött...Newman
több mint 14 éve
Ja értem. Jó, mindegy, én kúrtam el, csak ugye amikor én írtam a hszt akkor írta szegecs is, így nálam még nem volt ott. Természetesen a Szegecsé, csak bosszantó, mert azt hittem megvan a cserefutóm.jaa,a listát nem néztem,csak a licit topikban láttam,hogy Szegecs beelőzött...Newmanén észrevettem 😛NewmanÉs miért nem szóltál, hogy rossz a lista, én is abban a hitben voltam, hogy az enyém....tenorx
több mint 14 éve
jaa,a listát nem néztem,csak a licit topikban láttam,hogy Szegecs beelőzött...És miért nem szóltál, hogy rossz a lista, én is abban a hitben voltam, hogy az enyém....tenorxAzért mert szerintem senki nem vette észre, hogy 10 másodperccel előttem írtál (én se). Én még ajánlanák érte egy 1.250.000t, de jókor szólsz...tenorxén észrevettem 😛Newman