GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
89.4-ig mehet. jewblood fails.MINNESOTA VIKINGS 2011 FINAL ROSTER/DEPTH CHARTsok lesz 😛Newman
Total Salary (top 51): 89.055.000Rataxes
több mint 14 éve
MINNESOTA VIKINGS 2011 FINAL ROSTER/DEPTH CHARTsok lesz 😛
Total Salary (top 51): 89.055.000Rataxes
több mint 14 éve
Höri.Chris McCoy szerződését a megbeszéltek szerint átírtam a licit és a licitállás topikban is 400k, 500k, 530k-ra. És köszönöm a segítségedet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
höri.nem
Chad Jones mehet még mindig non-football injuryre?haromt
több mint 14 éve
Spann még mindig bent volt? az azért derekas steal 😊JJ😊 na mondtam én, hogy jó kis steal-el zárom az idei udfámat 😊
több mint 14 éve
A top 51 fizut a 61-es keret top 51 fizetéséből, vagy az 53 fős active roster top 51 fizetéséből számoljuk? (nem túl jelentős kérdés, de azért jó tudni 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Booo, ha nem lenne már 4 futóm előtte, én is vittem volna, de van még ilyen 😀

több mint 14 éve
Spann még mindig bent volt? az azért derekas steal 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gabo: én is így akartam, de nem. Szűkítés van 61-re, ha elvisznek valakit, kukázol.fetomyUgyanez volt a gond nálam tavaly, 2 v. 3 embert kellett pótolni utólag... c'est la vie, ha túl jó a PS-ed 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
gabo: én is így akartam, de nem. Szűkítés van 61-re, ha elvisznek valakit, kukázol.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
höri.Chad Jones mehet még mindig non-football injuryre?
több mint 14 éve
Kérdés:Kijelölöm az 53 fős keretet, és van mondjuk 10 ember akin vacillálok, hogy PS-re tegyem, de ugye csak nyolcat lehet. Így kettőt még kibaszok fájó szívvel, majd később kiderül, hogy a PS embereimből más elvisz a rosterére kettőt. Akkor nekem újra FA-zni kell két embert? Nem jelölhetek 10 embert PS-re és értelemszerűen ha valakit visznek előbbről akkor mindenki eggyel feljebb csúszik, ha nem akkor az utsó kettő automatikusan kuka?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Stez kerete: 51 fő, 91 919 000$ 😀várjál mi lesz itt még jövőre 😀
már csak 10 ember kell, a Clausen cut után 11Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Stez kerete: 51 fő, 91 919 000$ 😀már csak 10 ember kell, a Clausen cut után 11
több mint 14 éve
na jó. szóval akkro final cutolni kéne?Lassan
friss-e a roster ami fenn van?haromt
Hellyel közzel (bár lehet, hogy csak egy ember hiányzik 😊)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na jó. szóval akkro final cutolni kéne?igen
friss-e a roster ami fenn van?haromt
igen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na jó. szóval akkro final cutolni kéne?friss-e a roster ami fenn van?
több mint 14 éve
adam, TBC már nálam van, legalább egy hete licitáltam rábocs, nem láttam
meg is kapja ma a szerződését ő is és a többiek isStez
több mint 14 éve
adam, TBC már nálam van, legalább egy hete licitáltam rámeg is kapja ma a szerződését ő is és a többiek is
több mint 14 éve
Miért UDFA Mr. Irrelevant? Én még legalább 3 játékost akarok húznitenorxegyből a waiverre írd
több mint 14 éve
Miért UDFA Mr. Irrelevant? Én még legalább 3 játékost akarok húznitenorxhát én sem egyet, csak höri mondta, hogy vége.
több mint 14 éve
Miért UDFA Mr. Irrelevant? Én még legalább 3 játékost akarok húzni
több mint 14 éve
elég beteg amit fetomy csinál,10 év múlva az egész capet a cap hit fogja elfoglalni 😀NewmanÍgy izgalmas 😀 Mellesleg most is bennmaradt vagy 2 milla kihasználatlanul :/
Ez van, ha az ember olyan kivételes ügyességgel választja ki az FA-it mint én. Jelenleg Heap, Devery és Spencer Johnson az a három ember, aki FA-ból legalább két szezont kihúz. Mondjuk ebből kiindulva jövőre a komplett D-t ki kell majd cserélnem 😂 De nem baj, mert ez legalább feladat elé állít 😛 Meg úgyis előkelő helyen kezelem az újoncokat, az meg sok helyet eredményez 😊 Csak remélem nem csórjátok el a szupersztárjaimat ps-ről 😀
Na akkor Bills és Panthers gyorsan pickeljetek, hadd húzzam be a gigastealemet udfa Mr. Irrelevantként 😛😀
Höri: az akadályoz meg, hogy így elcsórhatják azokat is 😛😀