GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Wyatt: Most írta fake, hogy idei 5-7 és udfa nem védett, tehát ellopható a PS-ből. Akkor melyik igaz?fetomy
Pont azt írta, hogy azok élveznek védettséget, a korábbi évekbeli, és az 5. kör előtti idei újoncok pedig vihetőkA PS waiver alól meddig élvez valaki védettséget? (nyilván draftkörre vagyok kíváncsi).Rajnaidei 5.-6.-7. korok + udfa
korabbi evekrol athozott ember + idei nem 5.-6.-7. kor lophatoFake

több mint 14 éve
Esélyes, hogy nem ez a korrekt forma, én is külön írtam anno, de az nfl.com szerint egyben vanEric Vandenheuvel nálam van 😛egeszsegedre. nem igy irjak a nevet ha a ravens future contractosara gondolsz.
Wyatt
gondolom megerolteto lenne rendesen leirni h a ctrl+fet hasznalni is lehessen.Fake
„3/4 Eric Vandenheuvel signed. ”
Egyéb havi vérzéseddel kapcsolatos sírásaid meg hihetetlenül hidegen hagynak
De ha annyira kell majd, valszeg úgyis waiveren lesz, szal heffán

több mint 14 éve
Wyatt: Most írta fake, hogy idei 5-7 és udfa nem védett, tehát ellopható a PS-ből. Akkor melyik igaz?
több mint 14 éve
Hm, a 4. körös compensatoryk sincsenek védve? Kár, ez áthúzza a számításaimat 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Eric Vandenheuvel nálam van 😛egeszsegedre. nem igy irjak a nevet ha a ravens future contractosara gondolsz.
Wyatt
gondolom megerolteto lenne rendesen leirni h a ctrl+fet hasznalni is lehessen.
több mint 14 éve
Eric Vandenheuvel nálam van 😛Bakker azt hittem ideieket nem lehet :/fetomyMármint kiket? Az idei 5-7. kört (+UDFA-kat) nem lehet elvinni PS-ről másnak

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
joci egy csalo. a 2 eve meccset belulrol nem lato jon jansen elegge erdekesen mutat a jatekosai kozott ...
több mint 14 éve
😕Tavaly Townsenddel jártam így, most meg Cooperrel, hogy pár 10.000 miatt próbáltam meg kivágni és visszahozni sikertelenül.
No sebaj, egy 5. WR elvesztése belefér.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Bakker azt hittem ideieket nem lehet :/haromt: ja, vége az udfa draftnak, fa-n kell rá ajánlani.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A PS waiver alól meddig élvez valaki védettséget? (nyilván draftkörre vagyok kíváncsi).Rajnaidei 5.-6.-7. korok + udfa
korabbi evekrol athozott ember + idei nem 5.-6.-7. kor lophato
több mint 14 éve
A PS waiver alól meddig élvez valaki védettséget? (nyilván draftkörre vagyok kíváncsi).
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na most akkor PS feltöltésre sima FA licitet rakja UDFAra is?
több mint 14 éve
Ilyet lehet, de a lényeg az volt, hogy 1,3-ra kelljen emelni, azaz engem ne lehessen úgy túllicitálni, hogy csak az éveket növeled meg. 😉Nem az van, hogy 1,2 milla alatt nem lehet 3 évnél hosszabb szerződést adni? Legalábbis én ezért választottam az 1 milla 3 évre szerződést, mert így csak úgy lehet emelni, hogy 1,3 milla 3 évre.Soldadosde, ettől függetlenül lehet neki adni 1.3-t 5 évre is.kristof

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem az van, hogy 1,2 milla alatt nem lehet 3 évnél hosszabb szerződést adni? Legalábbis én ezért választottam az 1 milla 3 évre szerződést, mert így csak úgy lehet emelni, hogy 1,3 milla 3 évre.Soldadosde, ettől függetlenül lehet neki adni 1.3-t 5 évre is.
több mint 14 éve
Nem az van, hogy 1,2 milla alatt nem lehet 3 évnél hosszabb szerződést adni? Legalábbis én ezért választottam az 1 milla 3 évre szerződést, mert így csak úgy lehet emelni, hogy 1,3 milla 3 évre.SoldadosDe igen, csak hülye vagyok megint 😊 Perfect taktika 😊 A cut és a licit közötti 30 mp.-ben kellett volna ébernek lenni 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Nem az van, hogy 1,2 milla alatt nem lehet 3 évnél hosszabb szerződést adni? Legalábbis én ezért választottam az 1 milla 3 évre szerződést, mert így csak úgy lehet emelni, hogy 1,3 milla 3 évre.870k-s fizuja miatt vmi 70k-val túllépem a salary capet. Az új szerződésével csak 700k-t fog idén keresni, azaz beférek a capbe. Ennyire egyszerű.SoldadosHűű ha most lenne egy kis capem menne is neki az 5 éves 1 milkás szerződés 😊Rataxes

több mint 14 éve
870k-s fizuja miatt vmi 70k-val túllépem a salary capet. Az új szerződésével csak 700k-t fog idén keresni, azaz beférek a capbe. Ennyire egyszerű.SoldadosHűű ha most lenne egy kis capem menne is neki az 5 éves 1 milkás szerződés 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
C'est la vieNeszopass, a rosterembe beírtam, nem tudom miért, de ezek szerint ide nem került be, de már bent van. Nem szarakodnék, de 5 000-rel vagyok a cap alatt ezzel, a 3.9 miatt most az egész rostert át kéne variálni...DömeEzesetben FA lett.szabaezesetben végig 3.9 milliót fog keresni, tetszőleges elosztás nélkülHöri

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Neszopass, a rosterembe beírtam, nem tudom miért, de ezek szerint ide nem került be, de már bent van. Nem szarakodnék, de 5 000-rel vagyok a cap alatt ezzel, a 3.9 miatt most az egész rostert át kéne variálni...ezesetben végig 3.9 milliót fog keresni, tetszőleges elosztás nélkülHöriúgy látom Döme nem adott szerződést Gallery-nek a mai napigHöriEzesetben FA lett.szaba
több mint 14 éve
870k-s fizuja miatt vmi 70k-val túllépem a salary capet. Az új szerződésével csak 700k-t fog idén keresni, azaz beférek a capbe. Ennyire egyszerű.

több mint 14 éve
Soldi nem érezte igazságosnak Cooper fizetését, úgy gondolja, hogy többet érdemel, ennyi az egész 😊Vagy: mocskosmód be van rúgva 😀
több mint 14 éve
Én is épp vakarom a fejem, hogy ez mi...
több mint 14 éve
Soldi, én ezt most nemigen értem... 😊
több mint 14 éve
értemPS claim sorrend az eredeti draft sorrend lesz?Newmannem.
a kurrens waiver orderHöri
még egy kérdés (bár elég hülye kérdés): PS claim után lehet még waiveren claimelni játékosokat?
több mint 14 éve
ezesetben végig 3.9 milliót fog keresni, tetszőleges elosztás nélkülúgy látom Döme nem adott szerződést Gallery-nek a mai napigHöriEzesetben FA lett.szaba