GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
úgy látom Döme nem adott szerződést Gallery-nek a mai napigHöriEzesetben FA lett.
több mint 14 éve
PS claim sorrend az eredeti draft sorrend lesz?Newmannem.
a kurrens waiver order
több mint 14 éve
a psből az 5. 6. 7. körösök és az udfak ugye NEM vihetők?kristofAz ideiek közül ja, korábbi évekből bárki

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a psből az 5. 6. 7. körösök és az udfak ugye NEM vihetők?
több mint 14 éve
Minek azt vennem? Van elég 😊Én várok a lehetőségre😊Delonso_hat arra varhatsz. penzert nem tudsz pikket venni 😊Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
minden masban az 53ra vonatkozik a rosterminimum csak a 3. qb lehet psennem ha psen van 3.haromtJa azt láttam hogy ott van a 3., csak az nem volt tiszta hogy az 53-ra vagy a 61-re vonatkozik-e a minimum létszám.
De most már minden világos. 😊eaglesmcnabb
több mint 14 éve
nem ha psen van 3.haromtJa azt láttam hogy ott van a 3., csak az nem volt tiszta hogy az 53-ra vagy a 61-re vonatkozik-e a minimum létszám.
De most már minden világos. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem ha psen van 3.
több mint 14 éve
Ratának csak 2 QB-je van az 53-ban. Az nem para?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én várok a lehetőségre😊Delonso_hat arra varhatsz. penzert nem tudsz pikket venni 😊
több mint 14 éve
Én várok a lehetőségre😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
delonso meg burzsujkodik kemenyen nem is tudok miatta paycutolni 😀
több mint 14 éve
nekem kész a rosterem és van több mint 5milla spacem 😛 mongyuk én jövőre tartogatok 😀
több mint 14 éve
nekem igen,89 milla esetén 15k spacem maradt volna 😛ez esetben tele vagyok,mint a déli busz 😀Newmanna mer az a 400k plusz hely valami fantasztikusan sok 😀
Mellesleg fasza, így már én is talán 3 millás spacet is elérek 😀:mad:fetomy
ez a 400k+ kellemes meglepetés 😛
több mint 14 éve
Dettó, van feles 2.9 milla. Valaki igazán kibaszhatna már valakit 😀ez esetben tele vagyok,mint a déli busz 😀Newmanna mer az a 400k plusz hely valami fantasztikusan sok 😀
Mellesleg fasza, így már én is talán 3 millás spacet is elérek 😀:mad:fetomy
több mint 14 éve
ez esetben tele vagyok,mint a déli busz 😀Newmanna mer az a 400k plusz hely valami fantasztikusan sok 😀
Mellesleg fasza, így már én is talán 3 millás spacet is elérek 😀:mad:
több mint 14 éve
annyira biztos voltam a 89 millában,hogy arra pont nem figyeltem 😀NewmanHát akkor majd keresztféléven jobban figyel.
több mint 14 éve
annyira biztos voltam a 89 millában,hogy arra pont nem figyeltem 😀
több mint 14 éve
de bazzeg hány hónapja írkálom be a cap állást a közleményekbe? nem tűnt fel, hogy hová van húzva az a nyamvadt csík ?érettségizzél inkább le 😀
több mint 14 éve
???nem 89 a cap???89.4-ig mehet. jewblood fails.szabaMINNESOTA VIKINGS 2011 FINAL ROSTER/DEPTH CHARTsok lesz 😛Newman
Total Salary (top 51): 89.055.000Rataxes
A 2011-es szezonban a salary cap összege: 89 millió $Höri
több mint 14 éve
?89.4-ig mehet. jewblood fails.szabaMINNESOTA VIKINGS 2011 FINAL ROSTER/DEPTH CHARTsok lesz 😛Newman
Total Salary (top 51): 89.055.000Rataxes

The response must be equal to the threat.