GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
És miért nem szóltál, hogy rossz a lista, én is abban a hitben voltam, hogy az enyém....én észrevettem 😛NewmanEgyébként Sproles miért a Lionsé?SzegecsAzért mert szerintem senki nem vette észre, hogy 10 másodperccel előttem írtál (én se). Én még ajánlanák érte egy 1.250.000t, de jókor szólsz...tenorx
több mint 14 éve
én észrevettem 😛Egyébként Sproles miért a Lionsé?SzegecsAzért mert szerintem senki nem vette észre, hogy 10 másodperccel előttem írtál (én se). Én még ajánlanák érte egy 1.250.000t, de jókor szólsz...tenorx
több mint 14 éve
Egyébként Sproles miért a Lionsé?SzegecsAzért mert szerintem senki nem vette észre, hogy 10 másodperccel előttem írtál (én se). Én még ajánlanák érte egy 1.250.000t, de jókor szólsz...
több mint 14 éve
Egyébként Sproles miért a Lionsé?Szegecshogy ne jöjjön a csopotomba. de mostmár a tied.
ez egyre rosszabb lesz
több mint 14 éve
Egyébként Sproles miért a Lionsé?

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Cseréld le Lakira.Rajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.verd megSzegecs
Vagy 7 játékosra ajánlottam már, de egy sem lett az enyém 😀Höri
több mint 14 éve
inkább rád úszítanám, hogy előbb-utóbb minden csoportellenfél FA politikája legyen székúrvaRajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.verd megSzegecs
több mint 14 éve
Rajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.Szülinapi ajándék. Mellesleg még ajánlottam volna tovább TO-ra csak elaludtam a határidőt, tegnap este meg még részeg voltam.
több mint 14 éve
Rajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.verd meg

több mint 14 éve
Rajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.Vagy 7 játékosra ajánlottam már, de egy sem lett az enyém 😀
több mint 14 éve
Meglátjuk 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Csoporton belül felárat számítok fel 😛Rataxeserre felárat? 😊
ezt már nem nagyon tudod szerintem hová emelni, hogy ép ellenérték legyen, szerintem már ez is sok
több mint 14 éve
Csoporton belül felárat számítok fel 😛Rataxesnekem se férne be jövőre,tehát mind1 😀
több mint 14 éve
Csoporton belül felárat számítok fel 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
11.30-kor egy McDonald licit?hadüzenet Bradynek
😐Szegecs
amúgy nem szándékosan emeltem most, csak most kerültem géphez
több mint 14 éve
Ennél többet nekem momentán nem ér, de, ha kell neked, akkor holnap 11:24:49-ig dobhatsz ajánlatot 😊

több mint 14 éve
11.30-kor egy McDonald licit?😐

több mint 14 éve
Például 😀 Amúgy nálam az volt személyes üzenet anno, hogy „Nem vagyok sznob, csak jobb nálatok”, de ez is tetszikFoxworthöt viszont megjegyeztem 😛