GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
Friss Giants keki:bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1744622

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nem gondoltam, hogy megszerzek egy Super Bowl MVP meg egy konferencia döntőt játszó QB-t is.Meg még 20 másik játékost is 😀
tenorx

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Nem gondoltam, hogy megszerzek egy Super Bowl MVP meg egy konferencia döntőt játszó QB-t is.
több mint 7 éve
Jól gondolom h 5 misi feletti fizujú embert már nem cutolhatok?

Madden hates me.
több mint 7 éve
Így névre most megvan, de valamiért nem kazahnak gondoltam... :Ssport.gov.kz/eng/archives/4932Kazah játékost lehet FA-n igazolni? Állítólag azok most nagyon jók 😀IGOR Olshansky, khmm.
Chargers LT
Amúgy kazah nincs sztem.. de "kedvenc"/számomar legérdekesebb orosz amerikaifocis játékos; komoly életút..
en.wikipedia.org/wiki/Wakanohō_Toshinori
Igor
2013-as draft sztárja volt, @Höri és én is hypoltuk 😀
empty taxi
Mondjuk az h a kép alatt Muradymova néven fut, az megalol 😀
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
sport.gov.kz/eng/archives/4932Kazah játékost lehet FA-n igazolni? Állítólag azok most nagyon jók 😀IGOR Olshansky, khmm.
Chargers LT
Amúgy kazah nincs sztem.. de "kedvenc"/számomar legérdekesebb orosz amerikaifocis játékos; komoly életút..
Igor
2013-as draft sztárja volt, @Höri és én is hypoltuk 😀

Madden hates me.
több mint 7 éve
Kazah játékost lehet FA-n igazolni? Állítólag azok most nagyon jók 😀IGOR Olshansky, khmm.
Chargers LT
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Nem két fillért, mindenkire annyit amennyit nekem megért 😀A f@szomat variáltok mán 😀Löfli vaze 😀 Volt olyan, akire nem tettél 2 fillért? 😀én itt a Broncos GM vagyok, hö 😀
Chargers LT
Löfli
De Tenorx akkor, ez szép kör volt 😀
Chargers LT
CB pl. kurvára nem kellett, de nem sajnálom se Butlert, se Hadent 😀
több mint 7 éve
21:29-kor fenn volt 😛Nem véletlenül nem licitáltam náladSorry, nálam 9:30-10:00 között lesz várhatóan... 😕Én is így tervezem.Me too.Sracok, ma este akkor varhato az elso koros eredmeny?Én elvileg 8 körül tudok is hirdetni.
tenorx
vassadi
empty taxi
somoskovig
Igor
Löfli
De mehet vasárnap este 22:00-ig a CB / TE 2. kör..
szerk: Húúúú, az Eagles nagyon csúnyán bekaphatja...
több mint 7 éve
Kazah játékost lehet FA-n igazolni? Állítólag azok most nagyon jók 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
azért egy QB-t hagyhatott volna nekem is 😀A f@szomat variáltok mán 😀Löfli vaze 😀 Volt olyan, akire nem tettél 2 fillért? 😀én itt a Broncos GM vagyok, hö 😀
Chargers LT
Löfli
Chargers LT

Don't blink!
több mint 7 éve
Jó a csere QB 😂A f@szomat variáltok mán 😀Löfli vaze 😀 Volt olyan, akire nem tettél 2 fillért? 😀én itt a Broncos GM vagyok, hö 😀
Chargers LT
Löfli
Chargers LT
több mint 7 éve
A f@szomat variáltok mán 😀Löfli vaze 😀 Volt olyan, akire nem tettél 2 fillért? 😀én itt a Broncos GM vagyok, hö 😀
Chargers LT
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Löfli vaze 😀 Volt olyan, akire nem tettél 2 fillért? 😀én itt a Broncos GM vagyok, hö 😀
Chargers LT

Don't blink!
több mint 7 éve
azért ez a Bills 12/12 kiesett csodálatos 😊Várjatok csak... 😛 egyébként Benjinél és Paradisnál még versenyben van.
kristof
Amúgy meg, hell yeah, Fitz is ours again.
Lassan nem kell semmit csinálnom, nem marad lyukas pozi... 😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
azért ez a Bills 12/12 kiesett csodálatos 😊
több mint 7 éve
Nem véletlenül nem licitáltam náladSorry, nálam 9:30-10:00 között lesz várhatóan... 😕Én is így tervezem.Me too.Sracok, ma este akkor varhato az elso koros eredmeny?Én elvileg 8 körül tudok is hirdetni.
tenorx
vassadi
empty taxi
somoskovig
Igor

Don't blink!
több mint 7 éve
Sorry, nálam 9:30-10:00 között lesz várhatóan... 😕Én is így tervezem.Me too.Sracok, ma este akkor varhato az elso koros eredmeny?Én elvileg 8 körül tudok is hirdetni.
tenorx
vassadi
empty taxi
somoskovig
több mint 7 éve
Én is így tervezem.Me too.Sracok, ma este akkor varhato az elso koros eredmeny?Én elvileg 8 körül tudok is hirdetni.
tenorx
vassadi
empty taxi
több mint 7 éve
Me too.Sracok, ma este akkor varhato az elso koros eredmeny?Én elvileg 8 körül tudok is hirdetni.
tenorx
vassadi

Madden hates me.
több mint 7 éve
Király vagy 😀Sracok, ma este akkor varhato az elso koros eredmeny?Én elvileg 8 körül tudok is hirdetni.
tenorx
vassadi
Nem láttam még, hogy ez a féle piac hogy néz ki.
több mint 7 éve
Sracok, ma este akkor varhato az elso koros eredmeny?Én elvileg 8 körül tudok is hirdetni.
tenorx
több mint 7 éve
Sracok, ma este akkor varhato az elso koros eredmeny?
több mint 7 éve
Némileg módosult Keki ArizonábanA lényeg: Juston Houston elérhető. Idén újra régi fényét mutatta. Nem kótyavetyélem el, de eladó.
Devin McCourty ára csökkent. Nem kérek érte csak középső kört.

Liverpool Fc