GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 709 — No 1 duplaszánkó fan
Sziasztok!

Ma este lesznek a második körös eredményhirdetések, és holnap estig kell beírni a szerződést az első körben elvitt játékosoknak, ugye?
tenorx
21:51 a határidő, úgyhogy én valószínűleg majd csak holnap délelőtt hirdetek.

Az első FA-körben részt vevő játékosok szerződései felőlem ráérnek mondjuk a második FA-kör kezdetéig, ha valakinek esetleg attól is függ, miképp strukturálja az egyes szerződéseket, hogy kiket szerzett meg.
vassadi
Szerintem a szerződéseknél korábban is így volt.

Én tudok ma este hirdetni amúgy.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Sziasztok!

Ma este lesznek a második körös eredményhirdetések, és holnap estig kell beírni a szerződést az első körben elvitt játékosoknak, ugye?
tenorx

Az első FA-körben részt vevő játékosok szerződései felőlem ráérnek mondjuk a második FA-kör kezdetéig, ha valakinek esetleg attól is függ, miképp strukturálja az egyes szerződéseket, hogy kiket szerzett meg.
vassadi
Ezt megköszönném, mert nekem eléggé függ , ezért sem írtam még be a most szerzetteket.
több mint 7 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 794
FA lista hol található? Kerestem mindenhol, de nem találom sehol...
Chargers LT
Nincs naprakész összesített FA lista, az utóbbi pár évben volt, de most nem fért bele az időmbe, hogy azt is vezessem. Szóval mindenkinek saját magának kell utánajárnia, hogy XY szabadügynök-e nálunk.
több mint 7 éve
Sziasztok!

tenorx

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 720 — Jedi Master
FA lista hol található? Kerestem mindenhol, de nem találom sehol...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Sziasztok!

több mint 7 éve
Azt jelezném, hogy az első licitkörben figyelmeztettünk mindenkit, ha érvénytelen ajánlatot küldött, de a második körben és a későbbiekben ilyen már nincs, a licit érvénytelen marad, hacsak az adott GM magától nem javítja azt a határidőig. Egyetlen számot kell csak ellenőrizni attól függően, hogy hány éves szerződést akarsz adni és a játékos milyen poszton játszik vagy hányadik NFL-szezonjában jár.
több mint 7 éve
A tradeknél próbáljon már meg mindenki jobban odafigyelni. Rengeteg az olyan csere, ahol olyan picket akar adni egyik vagy másik GM, ami nincs is a birtokában. Egy pillantás a trackerre, ennyi.
több mint 7 éve
A cut-nál nem úgy van, hogy a fizetés összeadódik és a cap büntetés aszerint jön?
Vagyis most a Jets esetében 4,7+4,7=9,4*0,3=2 820 000?

Csak mert ha nem akkor a sajátomat is újra kell számolnom...
Klaci79
4,7*0,2. + 4,7*0,2
braxa88
Köszi, így csak jobban néz ki akkor 😊
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
A cut-nál nem úgy van, hogy a fizetés összeadódik és a cap büntetés aszerint jön?

Klaci79
4,7*0,2. + 4,7*0,2
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Csak szólok, hogy tenorx Bradfordnál is vezet. Én biztos meghagynám neki Bortles és Foles mellé. 😛
vassadi
Ennyiért olyan QB-t, aki jó ha egy meccset bír játszani szezononként? Simán.
tenorx
Akkor jó.
több mint 7 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Csak szólok, hogy tenorx Bradfordnál is vezet. Én biztos meghagynám neki Bortles és Foles mellé. 😛
vassadi
Ennyiért QB-t? Simán.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Ha valaki lemaradt a top elkapókról, Brandin Cooks-t lehetséges, hogy elengedem😊
több mint 7 éve
@vassadi
a holtversenyes szituknál mi legyen.. ha közülük emel valaki, akkor a másiknak elvileg ugye nem kell értesítést küldenem?
Igor
Ez most elfogultnak tűnhet, mert én is benne vagyok egy holtversenyes szituációban, de szerintem dehogynem.
Vezető licit, szerintem mindkettőnek értesítést kell küldeni.
tenorx
Így van.
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Egyébként ha jól számoltam 23 GM adott bármelyik FA-ra ajánlatot.
Ezek szerint 9 roster kb. kész?
tenorx
Mondjuk a legtöbb csapatnak azért 32-nél több embere, és 45 csilliómilliónál kevesebb cap roomja van...
Igor
Nem tudom miért vagytok felháborodva, nem azt mondtam, hogy mindenkinek annyi pénzt kell kiszórnia, mint nekem. Viszont szerintem az aktivitást jellemzi azért, ha egyre se ment egy minimál ajánlat se, próba szerencse alapján.
De whatever.
tenorx
Az enyém szinte az volt, de erre Hyde-ot is elvitted... 😡 😀
több mint 7 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
tenorx
Mondjuk a legtöbb csapatnak azért 32-nél több embere, és 45 csilliómilliónál kevesebb cap roomja van...
Igor
Nem tudom miért vagytok felháborodva, nem azt mondtam, hogy mindenkinek annyi pénzt kell kiszórnia, mint nekem. Viszont szerintem az aktivitást jellemzi azért, ha egyre se ment egy minimál ajánlat se, próba szerencse alapján.
De whatever.
több mint 7 éve
tenorx

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
tenorx
Vagy nem akarnak top FAra költeni.
több mint 7 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
több mint 7 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
@vassadi
a holtversenyes szituknál mi legyen.. ha közülük emel valaki, akkor a másiknak elvileg ugye nem kell értesítést küldenem?
Igor
Ez most elfogultnak tűnhet, mert én is benne vagyok egy holtversenyes szituációban, de szerintem dehogynem.
Vezető licit, szerintem mindkettőnek értesítést kell küldeni.
több mint 7 éve
@vassadi

több mint 7 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Jól gondolom h 5 misi feletti fizujú embert már nem cutolhatok?
empty taxi
Dehogynem!
Csak a szerződése már garantált 😊
több mint 7 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Itt is friss a KeKi.