GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Várom azért a szabályalkotók állásfoglalását is 😀Ugyanitt új a trade block, Lawrence is mehet taggel:
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1747998
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Hmm, kiestem a gyakorlatból, most lehet elcsesztem 😀szerintem az utóbbi, tavaly nem sikerült hosszabbítanom Tony Jeffersonnal, utána tageltem
Akinek franchise taget adok, azzal még tudok hosszabbítani? Vagy fordítva kellett volna? Ha nem megy a hosszabbítás, akkor tagelni?
Rataxes

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Hmm, kiestem a gyakorlatból, most lehet elcsesztem 😀Akinek franchise taget adok, azzal még tudok hosszabbítani? Vagy fordítva kellett volna? Ha nem megy a hosszabbítás, akkor tagelni?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1610617Átlagos LT és bármilyen kezdő LB érdekel. 😀
több mint 8 éve
Darrelle Revis 6. körért vihető, ha valaki egy kis antikra vágyik.
több mint 8 éve
Új keki, ahol egy csomó kezdőt/volt kezdőt listázok, akiktől megválnék. bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1744669
több mint 8 éve
A KeKi Ki része nálam is frissítve, többek között Julius Thomas vihető apróért:több mint 8 éve
Na ok, de pont az ilyenek miatt legalább 2 éven át lehessen tagelni, mint IRL...nem kell állandóan.Srácok ez milyen hülye szabály h ugyanarra a játékosra nem lehet fr taget egymást követő 2 évben? Nem azért van az fr tag h én döntsem el a sorsát?Azért van hogy ne lehessen állandóan tagelni, lásd Bell és Cousins se happy miatta. Itt nincs a játékosoknak ugymond szava.
Illetve az előző taget nem én tettem rá, akk nem is tehetem rá, mint Jets GM 1. alkalommal?
Beki
braxa88
Az meg, hogy a playa miat akar, le van szarva 😀 Én vagyok a GM...adom a nagy lóvét, szal kussoljon és játszon. 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ejj, a fenébe, akk somosnak nem lesz új CB1-je. 😀Srácok ez milyen hülye szabály h ugyanarra a játékosra nem lehet fr taget egymást követő 2 évben? Nem azért van az fr tag h én döntsem el a sorsát?Azért van hogy ne lehessen állandóan tagelni, lásd Bell és Cousins se happy miatta. Itt nincs a játékosoknak ugymond szava.
Illetve az előző taget nem én tettem rá, akk nem is tehetem rá, mint Jets GM 1. alkalommal?
Beki
braxa88
@vassadi: törölhetem a Bouye-al kapcsolatos fr tages és trades hsz-eket megfelelő topicokból?
több mint 8 éve
Srácok ez milyen hülye szabály h ugyanarra a játékosra nem lehet fr taget egymást követő 2 évben? Nem azért van az fr tag h én döntsem el a sorsát?Azért van hogy ne lehessen állandóan tagelni, lásd Bell és Cousins se happy miatta. Itt nincs a játékosoknak ugymond szava.
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Srácok ez milyen hülye szabály h ugyanarra a játékosra nem lehet fr taget egymást követő 2 évben? Nem azért van az fr tag h én döntsem el a sorsát?Illetve az előző taget nem én tettem rá, akk nem is tehetem rá, mint Jets GM 1. alkalommal?
több mint 8 éve
Roster fájl:docs.google.com/spreadsheets/d/1iXPz1ghdrasQpwMMirxvIocls1DvmevMBBkFFkFkfvw/edit?usp=sharing
Draft tracker:
docs.google.com/spreadsheets/d/1P6hU3BmXLgcPlq7yMO5lj54qSwZTNCRIIk-MJMyBNks/edit?usp=sharing
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Már pedig vassadi megcsinálta a 7 körös trackert... 😀Nem...az idei 4/27?...csak így írtam be, mert nem találtam 7 körös trackert.Chargers LTa Brees trade-nél a 2018/4 (WAS) amúgy 2019/4 (WAS) akart lenni, nem? 😊
Löfli
Chargers LT
docs.google.com/spreadsheets/d/1CTNc7lF5vzrw8C6o3jIegPrOrrjM3wxkPVFB5Sf8osU/edit#gid=0
több mint 8 éve
Nem...az idei 4/27?...csak így írtam be, mert nem találtam 7 körös trackert.Chargers LTa Brees trade-nél a 2018/4 (WAS) amúgy 2019/4 (WAS) akart lenni, nem? 😊
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Chargers LTa Brees trade-nél a 2018/4 (WAS) amúgy 2019/4 (WAS) akart lenni, nem? 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Nem, nem tudom beszorítani, mert napi 4 órákat alszom. Se időm, se energiám erre. A minimális szabadidőmet pedig biztos nem a GM Game-re fordítom, az a prioritási sorrendem legvégén sincs jelenleg.Mondjuk amíg ezt a két hozzászólást megírtad, ahelyett pont végigpörgethetted volna egyszer a rosteredet és írhattál volna hat nevet, két percnél nem több az egész. 😊
Ez esetben egyikkel sem élek.
Soldados
több mint 8 éve
Nem, nem tudom beszorítani, mert napi 4 órákat alszom. Se időm, se energiám erre. A minimális szabadidőmet pedig biztos nem a GM Game-re fordítom, az a prioritási sorrendem legvégén sincs jelenleg.Ez esetben egyikkel sem élek.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Köszi, magam is hasonlóan gondolkodtam 😊Fizu 1Mondjuk egy liga top 5 belső pass rusher esetén azért nem vagyok biztos benne, hogy a CB ennyivel fontosabb poszt.
Cb >>> DT 2
White > Jarrett 3 (bar ez lehet szubjektív, itt mas vélemény is lehetséges)
Mindegy, több is veszett Mohácsnál. 😊
alatriste
somoskovig
több mint 8 éve
Fizu 1Mondjuk egy liga top 5 belső pass rusher esetén azért nem vagyok biztos benne, hogy a CB ennyivel fontosabb poszt.
Cb >>> DT 2
White > Jarrett 3 (bar ez lehet szubjektív, itt mas vélemény is lehetséges)
Mindegy, több is veszett Mohácsnál. 😊
alatriste
több mint 8 éve
A fizu része jogos, azt nem néztem, csak azért nem értettem, mert nálam a játékosok között nincs jelentős különbség.Egyrészt White >> Jarrett (nálam legalábbis), másrészt 1 év Jarrett + hátsó kör 3 év olcsó White-ért?Ez a Tré White tréd, hát mit ne mondjak, elég tré...Miért?
Igor
somoskovig
Még ha feltételezzük, hogy White és Jarrett kb egy szint, akkor is eléggé kevés.
Igor
több mint 8 éve
Akkor én jövök a Billshez 😊Hétvégén átnézem a szabálykönyvet, hogy mi módosult mióta leléptem, meg nézegetem a rostereket.
Addig is: mindenki eladó.