GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
En is koszonom, de ettol meg ugy ereztem inkabb megkerdezem/beirom.. plane mivel rolad van szo 😛Köszönöm, hogy nem nekem kellett beírni, így még jobb érzés. 😊Már két napja nálam vannak az első körös ajánlatai.Remélem, vasárnapig meglesz a teljes táblázat, és akkor hétfő-kedd-szerdán lehetne küldeni az 1. körös offereket, ha ez így mindenkinek megfelel.Én (is) beáraztam mindenkit (nem fogok sok pacsit kapni szerintem....), de csak akkor küldöm neked, ha már elküldted az FA ajánlataidat ádinak.. még a 49ers-es árak nélkül is azért elég könnyű lenne következtetni 😊 😛
somoskovig
Igor
vassadi
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
PM-et nézni már smafu? :pJöhetnek az első körös FA-ajánlatok, határidő: március 2. 20:00. Aki utána küldi, az hozzájárult az FA-piac érdekessé tételéhez.somoskovigMost a FA ajánlatok vagy a Szerződés hosszabbítási ajánlatok mehetnek? 😊
Farky

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Amúgy, ha az a cél, hogy ne lehessen előnyt szerezni abból, hogy aki később küldi, már több információ birtokában van, akkor javaslom, hogy az 1. kör után ne teljes eredményhirdetés legyen, csak azok listája jöjjön ki, akikre 2. körös ajánlat is érkezhet. Aztán, ha azok bejöttek, utána derüljenek csak ki a pontos összegek, egyszerre.Ha bent van az összes első körös ajánlat, akkor már mindegy. 2. kört csak az tehet, aki 80%-on belül van, vagyis a 2. kört már sokkal inkább a saját 1. kör alapján küldi mindenki, nem mások ajánlatai alapján.
Rajna
több mint 8 éve
Mondjuk aki ismeri az over the cap, sportac oldalakat és vette a fáradságot, hogy az idei, tavalyi számokat átnézze, majd rendelkezik számológéppel, amivel tud 70%-ot számolni, az tudja mire kell számítani. Úgy sincs olyan, hogy ez a játékos centre ugyan annyira van árazva mint a másik.Azért itt gyakran mások a prioritások, meg a szerződések is máshogy vannak strukturálva, a 70% néha megtévesztő lehet.
Nem zavar az egyszerre való hírdetés, de a jó ajánlat küldése nem azon múlik láttam-e itt már valami hasonlót, hanem, hogy jól lőttem be a játékosom értékét, korra, teljesítményre való tekintettel, megnéztem tavaly IRL kik mit kaptak hasonló paraméterekkel, beleszámolok némi inflációt és mehet is a 70%-a ajánlatba.
alatriste
több mint 8 éve
Nyilván a hosszabbítás Farky öregem 😊 FA nincs enélkülJöhetnek az első körös FA-ajánlatok, határidő: március 2. 20:00. Aki utána küldi, az hozzájárult az FA-piac érdekessé tételéhez.somoskovigMost a FA ajánlatok vagy a Szerződés hosszabbítási ajánlatok mehetnek? 😊
Farky
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Mondjuk aki ismeri az over the cap, sportac oldalakat és vette a fáradságot, hogy az idei, tavalyi számokat átnézze, majd rendelkezik számológéppel, amivel tud 70%-ot számolni, az tudja mire kell számítani. Úgy sincs olyan, hogy ez a játékos centre ugyan annyira van árazva mint a másik. Nem zavar az egyszerre való hírdetés, de a jó ajánlat küldése nem azon múlik láttam-e itt már valami hasonlót, hanem, hogy jól lőttem be a játékosom értékét, korra, teljesítményre való tekintettel, megnéztem tavaly IRL kik mit kaptak hasonló paraméterekkel, beleszámolok némi inflációt és mehet is a 70%-a ajánlatba.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Jöhetnek az első körös FA-ajánlatok, határidő: március 2. 20:00. Aki utána küldi, az hozzájárult az FA-piac érdekessé tételéhez.somoskovigMost a FA ajánlatok vagy a Szerződés hosszabbítási ajánlatok mehetnek? 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Amúgy, ha az a cél, hogy ne lehessen előnyt szerezni abból, hogy aki később küldi, már több információ birtokában van, akkor javaslom, hogy az 1. kör után ne teljes eredményhirdetés legyen, csak azok listája jöjjön ki, akikre 2. körös ajánlat is érkezhet. Aztán, ha azok bejöttek, utána derüljenek csak ki a pontos összegek, egyszerre.
több mint 8 éve
Köszönöm, hogy nem nekem kellett beírni, így még jobb érzés. 😊Már két napja nálam vannak az első körös ajánlatai.Remélem, vasárnapig meglesz a teljes táblázat, és akkor hétfő-kedd-szerdán lehetne küldeni az 1. körös offereket, ha ez így mindenkinek megfelel.Én (is) beáraztam mindenkit (nem fogok sok pacsit kapni szerintem....), de csak akkor küldöm neked, ha már elküldted az FA ajánlataidat ádinak.. még a 49ers-es árak nélkül is azért elég könnyű lenne következtetni 😊 😛
somoskovig
Igor
vassadi
több mint 8 éve
Már két napja nálam vannak az első körös ajánlatai.Remélem, vasárnapig meglesz a teljes táblázat, és akkor hétfő-kedd-szerdán lehetne küldeni az 1. körös offereket, ha ez így mindenkinek megfelel.Én (is) beáraztam mindenkit (nem fogok sok pacsit kapni szerintem....), de csak akkor küldöm neked, ha már elküldted az FA ajánlataidat ádinak.. még a 49ers-es árak nélkül is azért elég könnyű lenne következtetni 😊 😛
somoskovig
Igor
több mint 8 éve
Én elküldtem már...😕de a 49ers esetében úgyis magasabb árakat használok 😊Remélem, vasárnapig meglesz a teljes táblázat, és akkor hétfő-kedd-szerdán lehetne küldeni az 1. körös offereket, ha ez így mindenkinek megfelel.Én (is) beáraztam mindenkit (nem fogok sok pacsit kapni szerintem....), de csak akkor küldöm neked, ha már elküldted az FA ajánlataidat ádinak.. még a 49ers-es árak nélkül is azért elég könnyű lenne következtetni 😊 😛
somoskovig
Igor
több mint 8 éve
Remélem, vasárnapig meglesz a teljes táblázat, és akkor hétfő-kedd-szerdán lehetne küldeni az 1. körös offereket, ha ez így mindenkinek megfelel.Én (is) beáraztam mindenkit (nem fogok sok pacsit kapni szerintem....), de csak akkor küldöm neked, ha már elküldted az FA ajánlataidat ádinak.. még a 49ers-es árak nélkül is azért elég könnyű lenne következtetni 😊 😛
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ádi!Nem egészen. 😊
A dátum nem jó. Február 2. már elmúlt. Gondolom, lemaradt a dátum második számjegye.
Soldados
Köszi, javítottam.
több mint 8 éve
Ádi!A dátum nem jó. Február 2. már elmúlt. Gondolom, lemaradt a dátum második számjegye.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Az egyszerre hirdetés OK.Amúgy meg benne van a szabálykönyvben, hogy az esetleges érvényes szerződéseket írjuk bele a listába, mert így megint minden egyes szerencsétlennél keresgélni kell a rosterfájlban, ami kb. duplázza az árazás idejét.
több mint 9 éve
Elkezdtem pótolni az adminisztrációt, a trade-ek, ötödik éves opciók és az eddigi franchise tagek vannak meg egyelőre. A fórumon csak a későbbi évek draft trackereit frissítem, az ideit nem, a Drive-os tracker mellett az felesleges pluszmunka lenne.
több mint 9 éve
Egy dolgot szeretnék máshogy csinálni, mint tavaly, ehhez viszont minden résztvevő együttműködése szükséges.részemről menjen!
Tavaly ahogy bejöttek az ajánlatok, elkezdtem sorban hirdetni, így aki később küldte, egy kicsit könnyebb helyzetben volt, hiszen volt nagyjából kiindulási alapja, hogy azonos poszton hasonló kaliberű játékos mennyiért hosszabbított más csapatnál. Ez nem teljesen fair szerintem.
Idén ezért először összevárnék minden bejövő ajánlatot, és utána kezdenék csak hirdetni. Ehhez viszont az kell, hogy a hosszabbítás első körös ajánlatot mindenki viszonylag gyorsan küldje el, hogy utána az adminisztrációt, kihirdetést, 2. kört tudjam pörgetni.
Remélem, vasárnapig meglesz a teljes táblázat, és akkor hétfő-kedd-szerdán lehetne küldeni az 1. körös offereket, ha ez így mindenkinek megfelel.
somoskovig
több mint 9 éve
Egy dolgot szeretnék máshogy csinálni, mint tavaly, ehhez viszont minden résztvevő együttműködése szükséges.Ezt maximálisan támogatom.
Tavaly ahogy bejöttek az ajánlatok, elkezdtem sorban hirdetni, így aki később küldte, egy kicsit könnyebb helyzetben volt, hiszen volt nagyjából kiindulási alapja, hogy azonos poszton hasonló kaliberű játékos mennyiért hosszabbított más csapatnál. Ez nem teljesen fair szerintem.
Idén ezért először összevárnék minden bejövő ajánlatot, és utána kezdenék csak hirdetni. Ehhez viszont az kell, hogy a hosszabbítás első körös ajánlatot mindenki viszonylag gyorsan küldje el, hogy utána az adminisztrációt, kihirdetést, 2. kört tudjam pörgetni.
Remélem, vasárnapig meglesz a teljes táblázat, és akkor hétfő-kedd-szerdán lehetne küldeni az 1. körös offereket, ha ez így mindenkinek megfelel.
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
én már kész vagyok, jöhet a pacsi 😊Az majd akkor, ha olcsóért aláírnak 😊
braxa88
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Bár mondjuk, akkor sztem engedjük meg addig, hogy aki esetleg hétközben vmi oknál fogva nem ér rá, akár hétvégén is küldhesse az ajánlatokat.Küldheti most hétvégén is, nem befolyásol semmit.
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Bár mondjuk, akkor sztem engedjük meg addig, hogy aki esetleg hétközben vmi oknál fogva nem ér rá, akár hétvégén is küldhesse az ajánlatokat.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ez már vállalható. 😊Amennyiben valaki mondjuk direkt később küldené, csak feltételezés? 😀Szerintem ha ez lesz a process, akkor mondjuk a szerda 20.00 határidő után nem fogadok el offert.
Beki
somoskovig
több mint 9 éve
Amennyiben valaki mondjuk direkt később küldené, csak feltételezés? 😀Szerintem ha ez lesz a process, akkor mondjuk a szerda 20.00 határidő után nem fogadok el offert.
Beki
több mint 9 éve
Aki akar, a tavalyi árakból úgyis ki tud indulni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Amennyiben valaki mondjuk direkt később küldené, csak feltételezés? 😀