GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 105 — Chiefs GM
Egy dolgot szeretnék máshogy csinálni, mint tavaly, ehhez viszont minden résztvevő együttműködése szükséges.

Tavaly ahogy bejöttek az ajánlatok, elkezdtem sorban hirdetni, így aki később küldte, egy kicsit könnyebb helyzetben volt, hiszen volt nagyjából kiindulási alapja, hogy azonos poszton hasonló kaliberű játékos mennyiért hosszabbított más csapatnál. Ez nem teljesen fair szerintem.

Idén ezért először összevárnék minden bejövő ajánlatot, és utána kezdenék csak hirdetni. Ehhez viszont az kell, hogy a hosszabbítás első körös ajánlatot mindenki viszonylag gyorsan küldje el, hogy utána az adminisztrációt, kihirdetést, 2. kört tudjam pörgetni.

Remélem, vasárnapig meglesz a teljes táblázat, és akkor hétfő-kedd-szerdán lehetne küldeni az 1. körös offereket, ha ez így mindenkinek megfelel.

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
én már kész vagyok, jöhet a pacsi 😊
braxa88
Az igen!

Szép! Akkor hipp hopp és már vége is a hosszabbítási szakasznak 😊
sevarafa
igazábol már tegnap megcsináltam, most csak somos táblájába másoltam át, és Igor segédletével átnéztem mégegyszer.
több mint 9 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
braxa88
Az igen!

Szép! Akkor hipp hopp és már vége is a hosszabbítási szakasznak 😊
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Minél előbb, annál jobb. 😊

több mint 9 éve
Van nekünk szabva egyébként határidő? Hétvégére kész leszek az enyémmel.
több mint 9 éve
@braxa88, @Igor, @Klaci79, @Rajna

Kérnék szépen egy működő email-címet mindenkitől, és küldöm a táblázatot, légyszi ebben dolgozzatok, hogy könnyebb legyen az adminisztráció.

Köszi!
somoskovig
Igazából csak Igoré kell, a többi megvan.

több mint 9 éve
@braxa88, @Igor, @Klaci79, @Rajna

Kérnék szépen egy működő email-címet mindenkitől, és küldöm a táblázatot, légyszi ebben dolgozzatok, hogy könnyebb legyen az adminisztráció.

Köszi!

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Gabtsi helyett en vagyok az iden, ugyhogy az idei szamok rosszabbak lesznek... 😊

En valszeg a hetvegen osszerakom amugy a sajat szamaimat.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Az ilyen rózi árazás általában mennyi idő szokott lenni? KB mikor kell már ajánlatokat küldeni?
kbkb
sevarafa
Néhány nap biztosan. Elég sok játékost be kell árazni és hát mindenkinek vannak ügyes-bajos dolgai. Én egész jól állok, de 2-3 biztosan lesz nekem is, pedig bőven van időm 😊
Klaci79
oksa, nem siettetés miatt kérdezem, csak érdekelt h mire lehet számítani 😊

köszi
több mint 9 éve
Az ilyen rózi árazás általában mennyi idő szokott lenni? KB mikor kell már ajánlatokat küldeni?
kbkb
sevarafa
Néhány nap biztosan. Elég sok játékost be kell árazni és hát mindenkinek vannak ügyes-bajos dolgai. Én egész jól állok, de 2-3 biztosan lesz nekem is, pedig bőven van időm 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
kbkb
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Visszakerestem közben a tavalyi hosszabbításos számokat:  drive.google.com/file/d/0B5ik4PUg75-RSkxWenlFYngwbElGYzJDN3Q5eWtLSTF6Mkh3/view
empty taxi
Hálás köszönetem. 😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Visszakerestem közben a tavalyi hosszabbításos számokat:  drive.google.com/file/d/0B5ik4PUg75-RSkxWenlFYngwbElGYzJDN3Q5eWtLSTF6Mkh3/view

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Bucs GM van, vagy toam annak számít?
braxa88
Ő az, ötödik éves opciót már le is hívott.
gabokocka
igen közben észrevettem
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 215 — Keep pounding
Bucs GM van, vagy toam annak számít?
braxa88
Ő az, ötödik éves opciót már le is hívott.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gabo!

Szeretném jelezni, hogy a Los Angeles Rams, nem én vagyok. Ráadásul nem csak Hillmant vágtam ki. 😉
Soldados
A faszom a sok los angelesi csapatba, milyen jó volt, amikor még egy se volt 😀
Még nem értem a cutok végére, szóval az azért nem teljes.
gabokocka
Legyen Soldados csapata inkább a Los Alamos (Dis)Chargers - akkor nem kell a város monogramját megváltoztatni a ronda logóban, az apró vátoztatás után a csapanév is simán köthető, a GM maga pedig úgyis kb. egy atomcsapással ér fel 😀
Igor
Amilyen és amennyi relokáció van, lehet Kispest Champions-re (csak szerényen, mint mindig 😊) változtatom a csapatom nevét és relokálom a Bozsikba. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Gabo!

Szeretném jelezni, hogy a Los Angeles Rams, nem én vagyok. Ráadásul nem csak Hillmant vágtam ki. 😉
Soldados
gabokocka
Legyen Soldados csapata inkább a Los Alamos (Dis)Chargers - akkor nem kell a város monogramját megváltoztatni a ronda logóban, az apró vátoztatás után a csapatnév is simán köthető, a GM maga pedig úgyis kb. egy atomcsapással ér fel 😀

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Gabo!

Soldados

szerk.: javítva

Mellesleg folyamatosan lehet csekkolni az adatokat, mert a sok relokáció miatt nem mindenkivel vagyok teljesen képben. Olyanért egyelőre ne szóljatok, hogy mi nincs meg, mert még az elején járok, olyat jelezzetek, ha valami szar.

Szerkesztette: gabokocka

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gabo!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Én is frissítettem egy kicsit:
 bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/785842

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
friss kekííí:
 bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1614100
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Annyiban igazat adok Igornak, h Alexandernek nem volt még olyan NFL szezonja, ahol ne lett volna top3 missed tackle-ben.
Ugyanakkor összességében az ellenérték sztem fair, Keek a meglévő egészségügyi kockázat mellett kb. ennyit ér, mondjuk én tuti kondicionáltam volna vhogy a cserét.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nekem nagyon is megfelel.

Nem szeretném visszavonni semmiképpen sem. És emlékezzetek erre, amikor Kuechly 27 évesen visszavonul 😊
sevarafa
Azért reméljük ez nem következik be 😊

több mint 9 éve
Nekem nagyon is megfelel.

Nem szeretném visszavonni semmiképpen sem. És emlékezzetek erre, amikor Kuechly 27 évesen visszavonul 😊