GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Kreditrendszer lesz? És maradnak a régi szabályok (24 óra után elkelnek a kiszemeltek, emelési határok, stb.)?
több mint 11 éve
@Höri, van egyébként komplett FA lista? Csak mert jó lenne tudni, hogy kik lesznek még szabadok, és mennyire szórjuk a pénzt a drága játékosokra.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Érettségi előestéjén a draft, zsír 😀adam8így jár, aki kicsi. szerintem ez rajtad kívül mást nem érint
több mint 11 éve
De nekem nem, ha be tudom rántani 😊Dehogy szomorú az 😀Wyattde, az. Millert bírtam, de most már ratyi lett, Camerontól pedig sokat várokHabi

több mint 11 éve
én tegnap kiszedtem az összes játékost a roster fájlból akiket nem sikerült/ nem akartunk ufa/rfa útján megtartanunk. Habió hát ez nagyon könnyű, az időt mindig azok viszik el, akik IRL keretben voltak, nálunk meg nem.
több mint 11 éve
Dehogy szomorú az 😀Wyattde, az. Millert bírtam, de most már ratyi lett, Camerontól pedig sokat várok

JT Daniels fan
több mint 11 éve
én tegnap kiszedtem az összes játékost a roster fájlból akiket nem sikerült/ nem akartunk ufa/rfa útján megtartanunk. Posztonként kimásoltam, de tuti, hogy volt 1-2 ahol véletlen más posztra raktam be az illetőt. Az 100%, hogy az összes ilyen lejárt játékost betettem a táblába. Szóval ezt szívesen elküldöm vkinek, hogy meg tudja osztani a néppel, én nem vágom ezeket a dolgokat 😀Mármint a PFF adatbázist? Ahhoz még ki kell szednem a neveket a posztontkénti táblázatból egy excelbe. De ha posztonként csinálod úgy már ki van nyerve.RataxesIgazából csak egyszer kéne rendbe szedni, hogy a nevek formátuma megegyezzen a PFF-es adatbázissal, onnantól kezdve egyszerű lenne valami lista összehasonlítóval.Rataxeslinkeld az adatbázist, én a PFF-t ritkán nézemHöri

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Csak annyi, hogy a vasárnap este miért jobb, mint a szombat este? Mert hétfőn reggel kell menni dolgozni?
több mint 11 éve
Mármint a PFF adatbázist? Ahhoz még ki kell szednem a neveket a posztontkénti táblázatból egy excelbe. De ha posztonként csinálod úgy már ki van nyerve.Igazából csak egyszer kéne rendbe szedni, hogy a nevek formátuma megegyezzen a PFF-es adatbázissal, onnantól kezdve egyszerű lenne valami lista összehasonlítóval.Rataxeslinkeld az adatbázist, én a PFF-t ritkán nézemHöri
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Igazából csak egyszer kéne rendbe szedni, hogy a nevek formátuma megegyezzen a PFF-es adatbázissal, onnantól kezdve egyszerű lenne valami lista összehasonlítóval.Rataxeslinkeld az adatbázist, én a PFF-t ritkán nézem
több mint 11 éve
Igazából csak egyszer kéne rendbe szedni, hogy a nevek formátuma megegyezzen a PFF-es adatbázissal, onnantól kezdve egyszerű lenne valami lista összehasonlítóval.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Tavaly már nekiálltam egyszer, gondoltam milyen fasza leszek mert tudok majd rabolni... Erre mire féltávnál voltam addigra kigyűjtötted 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
😕 Akkor az elején unatkozhatok.Rataxessegíthetsz megírni a teljes FA-listát, mit szólsz? 😀 roppant izgi
több mint 11 éve
😕 Akkor az elején unatkozhatok.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Lassan az FA szabályokat is le kéne fektetni... Vagy az már fix?Rataxesa héten összeírom melyik ~50 játékos számít elit FA-nak, akikre elkezdődik a licit első lépcsőben
több mint 11 éve
Lassan az FA szabályokat is le kéne fektetni... Vagy az már fix?
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Aki esetleg szeretne draftolni elöl, a 3. pick még mindig eladó.
több mint 11 éve
Az elérhetetlen dolog Shermannek max. egy dolog lehet: a wild card részvétel ami nektek tavaly a végállomást jelentette... Ugyanis be vagyunk betonozva az NFC playoff kiemeltjei közé 😛szerk.: ezért most lenyomom a Packerst maddenben, immáron Ricsivel a csapatban.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Szegény Sherman elérhetetlen dolgokról ábrándozik.... 😕 :p
több mint 11 éve
a pittsburgh jobbik pickjet kapom UGYE ? 😊Amennyiben az új csapat rendelkezik a tenderben kikötött körös saját pickkel, azt kell adnia
viszlat cameronkam, orulok h mire lejart a szerzodesed sikerult kihoznod magadbol valamit ...MMMS
Szóval igen, a jobbikat kapod (4/16.)

JT Daniels fan
több mint 11 éve
koszi, a legfobb tre valoban ez volt. esetleg ha lehetne meg egy javaslatom, a 15hoz nyomjal egy entert minden csapat utan, talan atlathatobb lenne. de ez tenyleg ahogy erzed, nekem speciel jojozik tole a szemem, de tulelem, ha neked es a tobbieknek igy kenyelmes.empty/vassadi ! legyszi csinaljatok meg rendesen a draft tracker topikot, mert ez egy atlathatatlan kaosz. nem csak nekunk usereknek otvar h igy van, hanem kesobb ti is duplan fogtok vele szopni. koszi elore is.MMMSKigyomláltam a 2014-et abból a topikból (az a live trackerben vezetődik tovább), a 2015-16 pedig a szokásosan van vezetve. Ha van vmi egyéb óhaj/sóhaj/panasz/bánat a részedről, mondd azt igyekszem megcsinálni.empty taxi
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
csak ugy az erdekesseg kedveert. valaki megadott volna egy 3. kort fosterert ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.