GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Üdv Kálászló!
több mint 11 éve
Amúgy ha egy mód van rá próbáljuk elkerülni, hogy leköünk 72 trade-et mielőtt elkezdődne a játék, majd meggondoljuk magunkat, stb....pedig a legjobb moka elcserelni az osszes picket, most mert rontod el a jatekom 😕
Nem kell rohanni sehova, nem csak trade útján lehet erősíteni a csapatot, Fa-ről simán hozható kezdő kaliber vetmin könyékéről (nyilván nem minden posztra...) Szóval csak javasolni tudom, hogy ne azzal kezdjünk, hogy az összes pickünket odaadjuk kuka játéksokért...
Hátha fejlődtünk egy év alatt.gabokocka
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Superbowl előtti héten ígéretemnek megfelelően megcsinálom a compensatory elosztást.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Nekem ilyenben szerencsére még nem volt részem...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Na a trade-ektől visszalépést azt jó lenne, ha mindenki elfelejtené végre, de azért itt olyan sokan nem szokták csinálni

több mint 11 éve
Amúgy ha egy mód van rá próbáljuk elkerülni, hogy leköünk 72 trade-et mielőtt elkezdődne a játék, majd meggondoljuk magunkat, stb....Nem kell rohanni sehova, nem csak trade útján lehet erősíteni a csapatot, Fa-ről simán hozható kezdő kaliber vetmin könyékéről (nyilván nem minden posztra...) Szóval csak javasolni tudom, hogy ne azzal kezdjünk, hogy az összes pickünket odaadjuk kuka játéksokért...
Hátha fejlődtünk egy év alatt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Mindig, mindenki eladó, legfeljebb másnak nem ér meg annyit 😊Nálam a cornersorból valaki (JoJo, Webb, Butler, Cooper) biztosan távozhat, de Welkerhez sem ragaszkodunk feltétlen (Gordon, Julian, talán még adunk egy évet Danariónak és a fiataloknak is). Aztán akinek elit OT kéne, kereshet Joe Thomasért vagy André Smithért, netalántán 3–4-es DE-gondban lévők Tyson Jacksonért (Hicks azért csak bevált), nagyon nyomós esetben még pass rusher-keresők is próbálkozhatnak Haliért
Főleg pick kell, de ha véletlen lenne egy fiatal, nem szar, nem lehalt, nem sokat kereső futóm is közben, az pl nem lenne nagy hátrány

több mint 11 éve
Én is uppoltam magam hogy szem előtt legyek + töröltem a régit.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Mehet:Azért ez tekintve a David Carr, Chris Johnson, Michael Jenkins, Barry Cofield, Chase Blackburn, Bryan Kehl, Kareem Jackson lejáró névsort, kicsit erős offer. 😀
Mindenki, tag & trade formájában bármelyik lejáróm elérhetőempty taxi
több mint 11 éve
nem is néztem h te vagy a másik 😀Üdv az érkezőknek 😊FarkyLaci az egyetlen új ember, én csak átköltöztem Detroitból Houstonba. 😊vassadi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
repült is egy PMÜdv az érkezőknek 😊FarkyLaci az egyetlen új ember, én csak átköltöztem Detroitból Houstonba. 😊vassadi
több mint 11 éve
Üdv az érkezőknek 😊FarkyLaci az egyetlen új ember, én csak átköltöztem Detroitból Houstonba. 😊
több mint 11 éve
Üdv az érkezőknek 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Üdvözlet az NFC Northban Klaci79!RataxesSziasztok!
Öszintén örülök, hogy ilyen illusztris társaságba keveredtem! 😀
több mint 11 éve
Tényleg... khmm... | friss a kekim |
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Üdvözlet az NFC Northban Klaci79!
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
TyR, miből leszel PhD!?
több mint 11 éve
Kösz bria, megvagyok 😊
több mint 11 éve
Ryan az első lett jaja, múltkor pont kerestem én is 😊Mondjuk kéne is, de JoJo, Webb, Butler, Marcus Cooper és Brandon Harris elég így CB-ben asszem

több mint 11 éve
Mondjuk kicsit örülök, hogy a 3. kör előtt nem értem haza, nem hogy 1/20 körül, még 1/10 után sem lett volna benn nálam Richardson, és a végén a fél franchise-om eladtam volna 😊