NCAA csevegő
35 feliratkozó
1 hónapja
Week 6 totó:kedden este (este süti, az 18 óra után van)
Week 5 eredmények:
docs.google.com/spreadsheets/d/1V6vgwwoVNge7uUpsgjswgPLVbQSpMlDXgtFk7WsSnck/edit?usp=sharing
Totó éves állása:
docs.google.com/spreadsheets/d/1u9pOLEB58dcuxRDtEQYYrQWZJnLi-NSiF7cmgHGKV58/edit?usp=sharing
Tippjáték eredményei:
docs.google.com/spreadsheets/d/1vzWlz1p63G7nYJ66zc7o0v7sJwJxtQWCXkuw5Alb2qc/edit?usp=sharing
Szerkesztette: zacknorb
1 órája
Az megvan, hogy míg a Navy-nél Blake Horvath parádézik QB poszton, addig az Air Force-nál Liam Szarka az új király?egy évre rá pont a Navy ellen dőlt ki sajnos a szezon hátralevő részére 😕
www.espn.com/college-football/game/_/gameId/401760381/air-force-navy
r.baggio
www.fox21news.com/sports/air-force-quarterback-to-miss-remainder-of-2026-season/amp/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 órája
Eredmények kinn, mivel megint volt duplatipp az utolsót számoltam bele, de ha a nép úgy dönt, a legjobb számíthat (szerintem inkább ne)Én voltam. Bocs, elfelejtettem, hogy már tippeltem. 😕
zacknorb
Igen, az első jobb lett volna. Na de mindegy.
Azt meg lehet valahol nézni, hogy le van-e már adva a tipp?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
5 órája
Eredmények kinn, mivel megint volt duplatipp az utolsót számoltam bele, de ha a nép úgy dönt, a legjobb számíthat (szerintem inkább ne)
9 órája
collegefootballnews.com/college-football/college-football-rankings-week-6-cfn-top-25-2026A Pittnek a Miami, a WF-nek az SMU az egyetlen kiemelt a menetrendjén.a VT-re írtam, nem a WF-re
Dzsokijuing
amúgy az ap top25 ezzel aktuális listával végképp értelmetlenné vált, egy pillanatig nem szabad már komolyan venni, hosszasan lehet sorolni miért
r.baggio
Ezt szeretem, respect the results.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 órája
Mondjuk ez a sérülés betett, az utódot meglátjuk.Kezdő QBja meg gatya.A Pittnek a Miami, a WF-nek az SMU az egyetlen kiemelt a menetrendjén.addigra ez a két csapat örülhet, ha csak 2-3 vereség lesz a nevük mellett"Virginia Tech-Pitt will be the first matchup in the history of modern college football to feature two unranked, 4-0 major conference teams."Még mindig a béka segge alatt, az első CFP rangsorra ez változhat.
r.baggio
Dzsokijuing
r.baggio
Dzsokijuing
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 órája
A Pittnek a Miami, a WF-nek az SMU az egyetlen kiemelt a menetrendjén.a VT-re írtam, nem a WF-re
Dzsokijuing
amúgy az ap top25 ezzel aktuális listával végképp értelmetlenné vált, egy pillanatig nem szabad már komolyan venni, hosszasan lehet sorolni miért
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 órája
Kezdő QBja meg gatya.A Pittnek a Miami, a WF-nek az SMU az egyetlen kiemelt a menetrendjén.addigra ez a két csapat örülhet, ha csak 2-3 vereség lesz a nevük mellett"Virginia Tech-Pitt will be the first matchup in the history of modern college football to feature two unranked, 4-0 major conference teams."Még mindig a béka segge alatt, az első CFP rangsorra ez változhat.
r.baggio
Dzsokijuing
r.baggio
Dzsokijuing
11 órája
A Pittnek a Miami, a WF-nek az SMU az egyetlen kiemelt a menetrendjén.addigra ez a két csapat örülhet, ha csak 2-3 vereség lesz a nevük mellett"Virginia Tech-Pitt will be the first matchup in the history of modern college football to feature two unranked, 4-0 major conference teams."Még mindig a béka segge alatt, az első CFP rangsorra ez változhat.
r.baggio
Dzsokijuing
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
addigra ez a két csapat örülhet, ha csak 2-3 vereség lesz a nevük mellett"Virginia Tech-Pitt will be the first matchup in the history of modern college football to feature two unranked, 4-0 major conference teams."Még mindig a béka segge alatt, az első CFP rangsorra ez változhat.
r.baggio
Dzsokijuing

---
1 napja
"Virginia Tech-Pitt will be the first matchup in the history of modern college football to feature two unranked, 4-0 major conference teams."Még mindig a béka segge alatt, az első CFP rangsorra ez változhat.
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
És megszületett a valaha volt legrövidebb pick6SHORTEST PICK-SIX EVER!?!
— FOX College Football (@CFBONFOX) October 4, 2026
@TexasTechFB with the interception in the end zone t.co/1BQbUJ6n7l
1 napja
A hétvége leghülyébb movejaI believe I just witnessed the dumbest play in college football history! Explain why @grok t.co/1wOWnJqZbw
— Matt Wallace (@MattWallace888) October 4, 2026
2 napja
ennyire gyönyörű sisakokat én még soha nem láttam, elképesztő
---
2 napja
Penn State kedvesen állt hozzá a Northwestern pályaavatójához. Rocco már college QB-nak is gyengeA South Carolinában LaNorris Sellers is nagy eséllyel cserepadra kerül (ami akár már ma a Kentucky ellen megtörténhet)
alatriste

---
2 napja
Penn State kedvesen állt hozzá a Northwestern pályaavatójához. Rocco már college QB-nak is gyenge

Liverpool Fc
2 napja
Miért van zárolva a CFB követő? Óriáis meccs volt a North Texas/Tulsa, mindenkinek ajánlott legalább az összefoglalót visszanéznipéntek estére is jutott egy barnburner
dancogo

---
2 napja

---
3 napja
Löfli"UMass is sold out this weekend against Eastern Michigan, the school’s first sellout since 2014. UMass is 4-0 under second-year coach Joe Harasymiak and barreling toward the program’s first-ever bowl game. They are expecting more than 17,000 fans at McGuirk Alumni Stadium."

---
3 napja
Miért van zárolva a CFB követő? Óriáis meccs volt a North Texas/Tulsa, mindenkinek ajánlott legalább az összefoglalót visszanézni
dancogo
3 napja
Miért van zárolva a CFB követő? Óriáis meccs volt a North Texas/Tulsa, mindenkinek ajánlott legalább az összefoglalót visszanézni
4 napja
És mielőtt jön iktriad, és felteszi a Jax vonatkozású kérdést, hogy vajon ki a leghíresebb UMass alumni az NFL-ben, én meg is előzöm:www.espn.com/nfl/story/_/id/45258483/how-liam-coen-went-umass-record-holder-jaguars-coach
Őszentsége Sobri Jóska

---
4 napja
És mielőtt jön iktriad, és felteszi a Jax vonatkozású kérdést, hogy vajon ki a leghíresebb UMass alumni az NFL-ben, én meg is előzöm:
Löfli
4 napja

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!