2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Seahawks sapka 😀
több mint 10 éve
They reportedly thought the 49ers would take Gunter at No. 117 overall.Úgy néz ki kapós volt az ismeretlen srác.
több mint 10 éve
Ahhoz képest, hogy mennyire szar volt tavaly a Miami, már a 6. ember viszik onnan. Sajnos egyet mi is kinéztünk magunknak.
több mint 10 éve
FELICITA!
több mint 10 éve
az a vicc, hogy szerintem az nfl.com is mindenhol más, mert mikor baggio bejátszotta az elején a pickeket, az én streamemen már bemondtákAz a legszebb, hogy elvileg azt nézik...Sixo67Nem tudom Fucu milyen trackert használ, de az nfl.com trackerjében percekkel azelőtt bent van , mint ahogy ő észrevenné.Sixo67miért nem nézik az nfl.com ot és kész?peach
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Az a legszebb, hogy elvileg azt nézik...Nem tudom Fucu milyen trackert használ, de az nfl.com trackerjében percekkel azelőtt bent van , mint ahogy ő észrevenné.Sixo67miért nem nézik az nfl.com ot és kész?peach
több mint 10 éve
mike davis sajnos jó pick :/
több mint 10 éve
Nem tudom Fucu milyen trackert használ, de az nfl.com trackerjében percekkel azelőtt bent van , mint ahogy ő észrevenné.Sixo67miért nem nézik az nfl.com ot és kész?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nem tudom Fucu milyen trackert használ, de az nfl.com trackerjében percekkel azelőtt bent van , mint ahogy ő észrevenné.
több mint 10 éve
höri hun van?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
#GünterGateaz NFL.com centernek írja Guntert #Cardinalsshawnkaelőször DT volt, majd C, megint DT 😀braxa88
több mint 10 éve
nem bírjuk abbahagyni güntert 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
A Mi választottunkról írnátok pár szót!eddig bajnok draft.
Delaver State! 😀ZoliZoltán
Clemmings meg 1.körös tálentum, de ezt tudott
több mint 10 éve
Honnan szedték ezt az embert?
több mint 10 éve
az NFL.com centernek írja Guntert #Cardinalsshawnkaelőször DT volt, majd C, megint DT 😀
több mint 10 éve
az NFL.com centernek írja Guntert #Cardinals