2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Seahawks sapka 😀
több mint 9 éve
andree
1 736
They reportedly thought the 49ers would take Gunter at No. 117 overall.Úgy néz ki kapós volt az ismeretlen srác.
több mint 9 éve
Ahhoz képest, hogy mennyire szar volt tavaly a Miami, már a 6. ember viszik onnan. Sajnos egyet mi is kinéztünk magunknak.
több mint 9 éve
FELICITA!
több mint 9 éve
az a vicc, hogy szerintem az nfl.com is mindenhol más, mert mikor baggio bejátszotta az elején a pickeket, az én streamemen már bemondtákAz a legszebb, hogy elvileg azt nézik...Sixo67Nem tudom Fucu milyen trackert használ, de az nfl.com trackerjében percekkel azelőtt bent van , mint ahogy ő észrevenné.Sixo67miért nem nézik az nfl.com ot és kész?peach
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Az a legszebb, hogy elvileg azt nézik...Nem tudom Fucu milyen trackert használ, de az nfl.com trackerjében percekkel azelőtt bent van , mint ahogy ő észrevenné.Sixo67miért nem nézik az nfl.com ot és kész?peach
több mint 9 éve
braxa88
12 534
mike davis sajnos jó pick :/
több mint 9 éve
Nem tudom Fucu milyen trackert használ, de az nfl.com trackerjében percekkel azelőtt bent van , mint ahogy ő észrevenné.Sixo67miért nem nézik az nfl.com ot és kész?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Nem tudom Fucu milyen trackert használ, de az nfl.com trackerjében percekkel azelőtt bent van , mint ahogy ő észrevenné.
több mint 9 éve
höri hun van?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
#GünterGateaz NFL.com centernek írja Guntert #Cardinalsshawnkaelőször DT volt, majd C, megint DT 😀braxa88
több mint 9 éve
nem bírjuk abbahagyni güntert 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
A Mi választottunkról írnátok pár szót!eddig bajnok draft.
Delaver State! 😀ZoliZoltán
Clemmings meg 1.körös tálentum, de ezt tudott
több mint 9 éve
Honnan szedték ezt az embert?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
az NFL.com centernek írja Guntert #Cardinalsshawnkaelőször DT volt, majd C, megint DT 😀
több mint 9 éve
az NFL.com centernek írja Guntert #Cardinals