2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Fucu: Semmilyen listán nem találom. 😀
több mint 10 éve
cards és frisco is odatette magát 😀
több mint 10 éve
Ajayival mi a baj?😮BorbinhoSzar a lába állítólag. Majd a 7. körben kiviszi valaki.
több mint 10 éve
Elég komoly Olineman run van.iktriadfélnek, mert mindjárt jön a bengals.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Ajayival mi a baj?😮
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Elég komoly Olineman run van.
több mint 10 éve
ameer barátunknak van némi problémája a beszéddel 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
falcons mellett a vikings tetszik továbbra isa kettőnek semmi köze egymáshoz. van h még be se jelentették, de már a következő csapat pickje bennvan, és 2vel előtte van az óránja, csak az elmúlt években nem szoktad addig várni, most meg simán benne vankristofkicsit féltem ettől, hogy valóban hosszabb lehet a harmadik nap, ha minden bemondás előtt ekkora showt csinálnak maguk körülkristof5perc attól még 5perc.braxa88
több mint 10 éve
az kiderült clemmings miért csúszott le idáig?peachsérült, és ki tudja mennyit fog az első idényébe játszani
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ja, csak az elmúlt években nem szoktad addig várni, most meg simán benne vankicsit féltem ettől, hogy valóban hosszabb lehet a harmadik nap, ha minden bemondás előtt ekkora showt csinálnak maguk körülkristof5perc attól még 5perc.braxa88
több mint 10 éve
az kiderült clemmings miért csúszott le idáig?
több mint 10 éve
Ez egy jó húzás értékben a Vikes-tól. Sajnos 😕
több mint 10 éve
JJ! Ne káromkodj, mert fetomy kinyomja a streamet!
több mint 10 éve
kicsit féltem ettől, hogy valóban hosszabb lehet a harmadik nap, ha minden bemondás előtt ekkora showt csinálnak maguk körülkristof5perc attól még 5perc.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
kicsit féltem ettől, hogy valóban hosszabb lehet a harmadik nap, ha minden bemondás előtt ekkora showt csinálnak maguk körül
több mint 10 éve
Fowler az öltözői hangulat miatt kell csak, hátha összeverik egymást Blacksonnal 😀
több mint 10 éve
Most akkor ez a bowl.hu-s stream követő vagy ez a spoileres eredmény követő?
több mint 10 éve
justin hardy helyett mike hardyt mutogatta az nfl network 😀 ráadásul utóbbi fehér 😀
több mint 10 éve
Szidom sokat az NFL-t, de ez a szurkoló bemondás a csapathelyszíneken elég vagányra sikerültatapapanekem is bejön, és Chicago is ezzel a szabadtéri partival.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
az első FBDripÉs nem Tyler Varga!
több mint 10 éve
Szidom sokat az NFL-t, de ez a szurkolói bemondás a csapathelyszíneken elég vagányra sikerült
több mint 10 éve
Mariota sem sok FB-kel találkozott életében eddig, most fog.
több mint 10 éve
megjött empty slot wr-e, nagyon zúzunk idén 😀 k.jó pick