2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
andree
1 736
Fucu: Semmilyen listán nem találom. 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
cards és frisco is odatette magát 😀
több mint 9 éve
Ajayival mi a baj?😮BorbinhoSzar a lába állítólag. Majd a 7. körben kiviszi valaki.
több mint 9 éve
Elég komoly Olineman run van.iktriadfélnek, mert mindjárt jön a bengals.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Ajayival mi a baj?😮
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Elég komoly Olineman run van.
több mint 9 éve
ameer barátunknak van némi problémája a beszéddel 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
falcons mellett a vikings tetszik továbbra isa kettőnek semmi köze egymáshoz. van h még be se jelentették, de már a következő csapat pickje bennvan, és 2vel előtte van az óránja, csak az elmúlt években nem szoktad addig várni, most meg simán benne vankristofkicsit féltem ettől, hogy valóban hosszabb lehet a harmadik nap, ha minden bemondás előtt ekkora showt csinálnak maguk körülkristof5perc attól még 5perc.braxa88
több mint 9 éve
az kiderült clemmings miért csúszott le idáig?peachsérült, és ki tudja mennyit fog az első idényébe játszani
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
ja, csak az elmúlt években nem szoktad addig várni, most meg simán benne vankicsit féltem ettől, hogy valóban hosszabb lehet a harmadik nap, ha minden bemondás előtt ekkora showt csinálnak maguk körülkristof5perc attól még 5perc.braxa88
több mint 9 éve
az kiderült clemmings miért csúszott le idáig?
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Ez egy jó húzás értékben a Vikes-tól. Sajnos 😕
több mint 9 éve
JJ! Ne káromkodj, mert fetomy kinyomja a streamet!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
kicsit féltem ettől, hogy valóban hosszabb lehet a harmadik nap, ha minden bemondás előtt ekkora showt csinálnak maguk körülkristof5perc attól még 5perc.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
kicsit féltem ettől, hogy valóban hosszabb lehet a harmadik nap, ha minden bemondás előtt ekkora showt csinálnak maguk körül
több mint 9 éve
Fowler az öltözői hangulat miatt kell csak, hátha összeverik egymást Blacksonnal 😀
több mint 9 éve
Most akkor ez a bowl.hu-s stream követő vagy ez a spoileres eredmény követő?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
justin hardy helyett mike hardyt mutogatta az nfl network 😀 ráadásul utóbbi fehér 😀
több mint 9 éve
Szidom sokat az NFL-t, de ez a szurkoló bemondás a csapathelyszíneken elég vagányra sikerültatapapanekem is bejön, és Chicago is ezzel a szabadtéri partival.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
az első FBDripÉs nem Tyler Varga!
több mint 9 éve
Szidom sokat az NFL-t, de ez a szurkolói bemondás a csapathelyszíneken elég vagányra sikerült
több mint 9 éve
Mariota sem sok FB-kel találkozott életében eddig, most fog.
több mint 9 éve
megjött empty slot wr-e, nagyon zúzunk idén 😀 k.jó pick