2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Ne szopassatok már, nyomjátok már ki.Sixo67ja, nem ártana 😀
több mint 9 éve
Danielle Hunter, niceSüti kis védelmünk lesz!😊
Bár tavaly Crichton se sok pályát látott, de csiszolják csak ZimmerékVito
több mint 9 éve
hosszú ideig lesz Mannion a liga legjobb 3. számú QB-ja, wp!Nah végre egy normális húzás a Ramstől.Sixo67😀Schleck
több mint 9 éve
Danielle Hunter, niceBár tavaly Crichton se sok pályát látott, de csiszolják csak Zimmerék
több mint 9 éve
jó pick!!
több mint 9 éve
Bengalsnak mehet Clemmings, vagy bármi random T? 😀
több mint 9 éve
Uhh , de ez minek kellett..........ja ,hogy OLB-nek.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Kendricks élvezi az elmúlt heteket, ILB trade-ben, ILB a draft 3. köréből 😀
több mint 9 éve
Mauldin rendben van, produktív, posztra jött, Pryor meg kapott egy havert 😀
több mint 9 éve
Persze csak elég sok remek játékos volt benn a posztra.Ngata mellett eltúlzottnak érzem ezt a DT-heppjét a nagy szakiknak.StezCarter nagy király lesz.StezLehet és nem is vagyok csalódott, de DT-t vártam bevallom.Bazzani
több mint 9 éve
Ngata mellett eltúlzottnak érzem ezt a DT-heppjét a nagy szakiknak.Carter nagy király lesz.StezLehet és nem is vagyok csalódott, de DT-t vártam bevallom.Bazzani
több mint 9 éve
Carter nagy király lesz.StezLehet és nem is vagyok csalódott, de DT-t vártam bevallom.
több mint 9 éve
Dukey A+, West meg Crowell mellett simán van esélye 1. számúnak lenni év végéretoamLegszarabb futó Trent Richardson óta.
több mint 9 éve
Ami idegesítőbb, mintha a nevet bemondta volna... De ennyi gond legyen. 😊csak annyit mondott, hogy LEHET futó lesz.. 😊baggiona én másra gondoltam, hogy gáz volt, azt nem is hallottam, azt hittem arra gondoltál, hogy pár pillanatig nem volt miről beszélgetniük 😀dandeBe lett spoilerezve a Browns pickje.SchleckEz gáz volt...Schleckmi volt?Stez
több mint 9 éve
lol, megint trédeltünk, most a Lions-szal.😊Go Vikings!5.kört adtunk +ba.
több mint 9 éve
Dukey A+, West meg Crowell mellett simán van esélye 1. számúnak lenni év végére
több mint 9 éve
lol, megint trédeltünk, most a Lions-szal.😊
több mint 9 éve
gyorsan fessétek be feketére a hajátarról nem tehetünk, hogy Löfli hülye 😀baggioBe lett spoilerezve a Browns pickje.SchleckEz gáz volt...Schleckmi volt?Stez